dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Rodos'a gitmek için vize almıştım. gittik gördük döndük şimdi 25 eylül'e kadar vize var ucuz yollu bi yerlere gideyim istiyorum. budapeşte ye falan 3 kez gittim komple gördüm ama en kötü yine o taraflarda bi yere giderim. hacı şuraya da uygun olur diyebileceğiniz bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 allah allah, yunanistan vizen tek giriş değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 schengen abi multi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 polonyaya git ucuza icer eglenirsin bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 polonya'ya +1 varşova'ya gidersen legia taraftarından uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar