Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Budapeşte-Viyana-Bratislava

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

kız arkadaşımla birlikte 8-10 günlüğüne yurtdışına çıkalım dedik. halihazırda Budapeşte'de yaşayan bi arkadaş olduğundan dolayı ilk oraya gidelim sonra Viyana ardından da Bratislava'ya gider üçgeni tamamlarız dedik.

giden eden vardır muhakkak. ne yapılır buralarda, nerelere gidilir? "hacı bak şunu içmeden, bunu yemeden, şurayı görmeden dönme sakın" dediğiniz yerler var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

aha tipik erasmus rotası :)
Budapeşte - bratislava pek kız arkadaşlık değil ama neyse :)

bratislava müthiş küçük bir yer zaten 2 saatte gezilecek tüm yerini gezmiş olursun.
viyana ya 1,5 saat uzaklıkta

Budapeşte de keza 1-2 günlük gezi yeter. Direkt git tourist information a gezilecek yerlerini gez.
Kumar oynayın burada güzel olur :)

Viyana da ise kahve, tatlı kültürü var hep. Innerstadt ile tarihi bitiyor zaten. Osmanlı'nın dayandığı kapılar falan var ama şehrin 1.5 saat doğusunda.
Zaman kalırsa taşralasrını keşfetmeyi deneyin.
Krems'e gidin Dürnstein'a gidin Wachau Valley'i bi araştırın.
çok güzel yerler var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bratislavayı 6 saatte fln gezersiniz yemek dahil çük kadar memleket zaten
viyana güzel yer 2,5 sene kaldım orada gezilecek yerleri var orasıda 3 gün yeter diyorum ben size, müzeleri yemk yerleri sokakları vs

Prag max 10 satte biter merkezdeki kalevs hariç bir bok yok gerisi getto zaten pragın sokarlar bıçağı

budapeşteyi bilmiyom
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bratislava yerine Prag'a gidin ya da tura Prag'ı da ekleyin.

abi bunu biz de düşündük de hani 3 şehir 1 hafta yeter dedik. 1 tane daha eklersek ateş alıp kaçmış gibi olacak. yollarda harap olmanın lüzumu yok. ha merak etmiyom mu prag'ı ediyom da ne bileyim giderim oraya da bi ara.

bu arada Macaristan Konsolosluğu hayatıma bi heyecan daha kattı. 6 eylülde biletim. gel vizeni 5 eylülde 11-12 saatleri arasında al dedi. bi sıkıntı çıkarsa haber vermeyiz ama çıkmaz ya belgelerin tam dedi. diken üstünde oturuyom yemin ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...