fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 hoca da durur mu yapıştırmış cevabı "o zaman şimdiki maymunlar neden insana dönüşmüyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 MAYMUN İNSANA DÖNÜŞSE O ZAMAN MAYMUN DEMEZDİK İNSAN DERDİK GERİZEKALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 saeros sen dönüşmemişsin belli ki XDXDXDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 gece gece kafamı bozma benim defol git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 okurken ciddi zannettin di mi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 seni ne ciddiye alıcam lan tatlı şey. sevişirim. paranı bırakır giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 too cute to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 SENİN PARAN BURDA GEÇMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 SOK ONU CEBİNE SONRA DA AL BUNU SOK............................ DİĞER CEBİNE FİRMAMIZIN ANAHTARLIĞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 şimdi ben bu ceketi buraya assam bundan hiç şey olur mu yani süre geçse??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bence var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 deprem mi oldu yoksa bu gümbürtü evrimin ayak sesleri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 gümbürgümbürgümbürgümbür:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 evrim gumburtuculugu mu ypaiyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ben bu kadar işsiz insanı bir arada görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 benim işim evrim lan. literally. şu anda çalışıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ne güz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yok efendim o dna senin yok efendim bu kayıp halka benim derken yolumuzu buluyoruz. uyandırmayın milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 var lan var valla kurbağalara falan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ben korkuyorum kurbağadan siğil yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 kuşlar eskiden dinazormuş hatta maymunlar insana dönüşünce kelebek etkisiyle bütün dinazorlar kuş olmuş ama hemen değil bikaç gün sürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 lan salak koskoca dinazor nasil kus olsun, bunlara nasil inaniyosunuz ya, bi de okumus adamlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bikaç gün sürmüş diye özellikle belirttim yavaş yavaş küçülmüş işte yerçekiminin gücüyle dünya daha hızlı döndüğü için güneş patlayınca öyle olmuş marsta su olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 marsta su olmasının bunlarla hiçbir alakası yok. marsta su olması tamamen hadron çarpıştırıcısı ve olasılıksızlık kitabıyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yok efendim o dna senin yok efendim bu kayıp halka benim derken yolumuzu buluyoruz. uyandırmayın milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 var lan var valla kurbağalara falan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ben korkuyorum kurbağadan siğil yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 kuşlar eskiden dinazormuş hatta maymunlar insana dönüşünce kelebek etkisiyle bütün dinazorlar kuş olmuş ama hemen değil bikaç gün sürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 lan salak koskoca dinazor nasil kus olsun, bunlara nasil inaniyosunuz ya, bi de okumus adamlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bikaç gün sürmüş diye özellikle belirttim yavaş yavaş küçülmüş işte yerçekiminin gücüyle dünya daha hızlı döndüğü için güneş patlayınca öyle olmuş marsta su olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 marsta su olmasının bunlarla hiçbir alakası yok. marsta su olması tamamen hadron çarpıştırıcısı ve olasılıksızlık kitabıyla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar