Villians Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ejderha mızrahı serisinin;Güz alacakaranlığı,kış gecesi ejderhala rı,ilkbahar şafağı ejderhaları,yaz alevi ve ikinci nesil kitaplarını okudum Bundan sonra hangi kitapları okumam gerektiği konusunda kafam biraz karşık.Nasıl devam edebilceğim konusunda fikir sunarsanız çok iyi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darktower Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ikizler üçlemesini oku bence devam etmek istersende raistlin tarihçeleri,ruhlar savaşı seriside sonrasında sanırım okunması gereken seridir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sonra dragonlance yi bitir stephen king ten dark tower serisini oku.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ruhdöveni ni ve silah kardeşliğini umarım okursun...en güzel ejderhamızrağı kitaplarıdır ha bi de ikizlerin savaşı vs felan var onlarıda oku... huma destanı ve vinas solamnusta güzeldir....(favorim vinas solamnus)[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir: --Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var? --Hayır yavrum sana öyle gelmiştir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Okuduğum son fantastik roman olması haricince en bayılarak okuduğum kitaptı Brothers in Arms. Türkçe'sini hatırlayamıyorum. Yukarıda Kardeşlerin Savaşı diye bir kitaptan bahsediliyor ama o mudur değil midir bilemiyorum maalesef. Ancak Dragonlance serisinin de cıvkını çıkarttılar bildiğim kadarıyla. Dragonlance Chronicles serisinin başarısı üzerine ardı arkası kesilmeden bir ton kitap sürüldü piyasaya. Benim kanımca bu kitaplardan, eski 3lemenin temel karakterleri üzerine baz alınanları okumakta fayda var. Ancak onların oğullarının torunlarının, dostlarının maceralarını okumaya gerek olduğunu pek zannetmiyorum. Okunabilecek bir sürü fantastik kitap olduğunu düşünürsek zaman kaybı olarak nitelendirilebilir. Aklıma gelen kitap isimleri Soulforged (Ruhdöven) ? Brothers in Arms Time of the Twins War of the Twins Test of the Twins (Kusura bakma da Türkçe çeviri isimleri bir türlü gelemedi aklıma. Fakat bir kitapçıya gidersen zaten anlarsın kitapları muhtemelen) Tüm yazıyı okumadan burayı okusan da olur: Alt nesiller ile ilgili kitaplara zaman harcama bence. Dragonlance Chronicles ile direk ilgili kitapları seç.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Zaten bende en çok ilk karakterlerin başlangıcını merak ediyorum.Onlar ilk ruhdöveninde mi tanışmışlardı yoksa öncesi varmıydı? Tavsiyeler için saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ruhdöveni'nde çocukluklarından filan bahsediliyor, daha öncesi olamaz heralde :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darktower Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Karşılaşmalar var:1.kitap "eş ruhlar" da Flint ile Tanis'in tanışmasını,2.kitap "yol tutkusu"nda Tas ile tanışmalarını,3.kitap "kara yürek"te kitara ile tanışmalarını anlatıyor sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 piyasada bulabilirim umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar