Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 açmayın ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 tek tek kim ugrasacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 6 tane aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 abooo tam itü mühendislik fakültesi öğrencisi tipi varmış sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 abi o gülüş aheaheah ayak da kubrick'e gönderme olmuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ahaahahaha adam bunun için yaşamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 rezaya sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ahah tipe bak :D tek trde çıkmıyomuş demek bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bu ne lan. makine utanmasa kağıdı 2'ye bölüp "imha ettim diyecek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 o makine iki haftaya evrakla birlikte kendini de imha eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Hakkaten çok bir can çekişiyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sabonis said: bu ne lan. makine utanmasa kağıdı 2'ye bölüp "imha ettim diyecek" lol biraz öle, sigorta, banka vs kağıtlarını makinaya ÇEKTİRDİKTEN sonra makasla tırtıklamak gerekiyor. Şaka maka çöpten banka detayı kaptırıp, para kaybetmek diye bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paronoya mı var sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 abi iyide bu yöntemle yok edilen evrak birleştirilirki geri? en iyisi bir kovada yakmak degil mi hem hızlı hem döndürülemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 zar zor parçaladı sanki son attığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 adam evrak aletinden seks zevki çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Somon said: abi iyide bu yöntemle yok edilen evrak birleştirilirki geri? en iyisi bir kovada yakmak degil mi hem hızlı hem döndürülemez çevre zararlısı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 akşamdan suya yatırıp hamur haline getirsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 aynen ben de hamur olayını düşündüydüm. çok daha hoş. hem tatlı olur böyle yumuş yumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Videoyu izlemedim ama yeni evrak imha makinelerinde çift yönden bıçaklarla bindiğiniz konfetinin de ufağı toz halini alıyor evrak. Onlarda geri birleştirme yapılamaz zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ben hamur haline getirip değerlendirmeyi düşündüm de heryer gazete kağıdı veya tuvalet kağıdıyla yapılan örnekler vermişler.. ben 80gr 1. kalite fotokopi kağıdıyla yapsam olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Evet videoyu izledim o ne ya askldjaskljdas. Madem geri birleştirme fln paranoyaksınız, gidip şundan alın; http://lcm.com.my/product_details/view/235 Cut size: 2x6mm (Micro Cross-cut) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 askerde vardı bundan, arşivlenmeyecek evrakları imha ediyorduk. ben imha edilecek evraklar biriktikçe çaktırmadan götürüp çöpe atıyordum direk sdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar