moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 olm bi l-carnitin bi casein. bunlara para vermeyin ya. yakısıyo mu sizin gibi cin gibi adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 cardio yaparken yağ yakımını arttırmaya yardımcı oluyor ve enerji veriyor diye vaadediyorlar. yağ yakımına pek bir yorum yapamam ama enerji verdiği doğru gibi. yada piskolojik. piskolojikse beni kurtarır. sonuçta gaz şarkı dinlemekle benzer etki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 whey/casein olayına 1 ay sonra fln girecem mevcut durumda hiç yeterli protein alamıyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ya hayır üçyüzmilyon tane post atılmıştır bununla alakalı. en olmadı google'a girer sorarsın nedir ne değildir diye. tamam dediğiniz etkileri yapıyor ama verdiğiniz paraya değmiyor. o etkiyi daha ucuza kahve, yeşil çay gibi şeylerle de yakalayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 kafeini geçtim, ona para verceğinize bi tane preworkout alın abi uçarsınız zaten enerji bakımından. enerji bakımından uçacağınız zaman zaten yağ da daha fazla yakarsınız. alın abi bi no-xplode kafanız rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ya ben istemsiz kilo vermeye başladım gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 senko said: whey/casein olayına 1 ay sonra fln girecem mevcut durumda hiç yeterli protein alamıyorum çünkü caseini geç whey al. çok casein istiyosan gece uyumadan önce lor yersin panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Rasmon said: ya ben istemsiz kilo vermeye başladım gene :( fazla masturbasyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 tecrube speaking ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 science never lies bay biyik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 kilonun daha cok stresle alakası var diyor science emmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 stres yapınca daha çok mu yeniyor sonuç olarak bıyıklı, biraz bahset şundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 fazla masturbasyon kilo aldırmaz mı ya mantık olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 i mean really really really fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 RamsesII said: stres yapınca daha çok mu yeniyor sonuç olarak bıyıklı, biraz bahset şundan simdik soyle oluyor Ulisex stres herkeste olan birsey de fazlasinda vucutta fazladan kan ve seker oluyor o yuzden aclik hissi daha fazla olabiliyor normal stres haline gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Işe bisikletle gidip gelmeye başladım sayılır mı? 30'ar dakika sürüyor. 60 dk toplamda temiz spor. Terliyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ucundan kardiyo olur ancak o :/ saglam bi parkuru 10 tekrar yaparsan spordan sayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 photographer said: Işe bisikletle gidip gelmeye başladım sayılır mı? 30'ar dakika sürüyor. 60 dk toplamda temiz spor. Terliyorum da. mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 whey alıcam muhtemelen zaten ya. lor'a alıştırıyorum kendimi yavaş yavaş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 lan iyiki bi spora başladın ne tantana yaptın be, gel bilek güreşine yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Sağol numoşko bilgiler için, demek ki relax olup kendimizi üzmemek lazım.Stres-free bir hayat yaşamam gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 photographer said: Işe bisikletle gidip gelmeye başladım sayılır mı? 30'ar dakika sürüyor. 60 dk toplamda temiz spor. Terliyorum da. defol git bi daha seni burada gormeyim. baslamissin sen, bi daha gorursem kirarim bacaklarini "spora baslayamayanlar klbu"nun daimi uyesi olursun. allahin lakayiti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 RamsesII said: Sağol numoşko bilgiler için, demek ki relax olup kendimizi üzmemek lazım.Stres-free bir hayat yaşamam gerekio gay ol, gayler relax hayat yasiyor diyor tip uzmanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 stress free turkey. mümkün değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 stres her yerde var. Son 4 aydir Hollanda izlenimlerime bakarak soyleyebilirim ki burda da stres var ama kaynaklari degisik. Insanlar 3 dk gec kalinca stres oluyo, ya da kasada 2 dk fazla bekleyince stres oluyor, hava kotu diye stres oluyor ve gunun sonunda yine mutsuz oluyor yani ehe. Turkiyedekine oranla daha eften puften stres kaynaklari ama insan dogasi yani hic bir zaman elimizdekiyle yetinemiyoruz. Spor da yaparim felsefe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar