Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spora başlayamayanlar klubü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi gülmeyin ya
kutu yanına bi de dambıl kaldıran kaslı koyuyor şerefsizler.

ulan zaten içinde bir kg kum doldurulmuş bar var.
yanına fazla kabartma tozu kullanılmış poğaça gibi tümsekleri olan adam niye koyuyorsunuz.
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

maratona katılmayabilirsin.

aga 30 euro para verdim. iş yerindeki kızlı erkekli gruptan bi arkadaş dedi koşu var gelir misin diye tamam beni de kaydedin dedim. 10k mış... :(
Mesaj tarihi:
aquila onu 10 tane domates torbası gibi bişey sanmıştır ondan almaya gitmiştir. ben de öyle sanıyordum yani evden çıkarken yakaladılar. yoksa gün içinde evde değilim şubeden alırım yarın sabah diyecektim.

tekrar ediyorum. set söylecek makarna kollular evlerine kadar getirtsinler. bayağı ağırmış abi.
Mesaj tarihi:
logtrig kimseyi dinleme abi kendini dinle, çalış yaparsın. HIIT yap bişey yap çık dışarda koş hazırlan. Fizikselin yanında mental getirisi de olacaktır. Ayaklarına ağırlık falan tak zorlaştır işi, gerçeğine gelince kolay olur.

Rocky gibi çalış abi, eye of the tiger.
http://www.youtube.com/watch?v=b6w4XtsfyVo
Mesaj tarihi:
hadi bakalım vira bismillah.. :D
ama işin beslenme boyutu da var tabi. burda sürekli öğünlük yiyecek alıp ısıtıp yiyorum avrupa tribi böyle yapacak bişi yok. peynir salam arada evde sandviç takılıyorum. biraz da meyve.
Mesaj tarihi:
ben başlayamadım bi türlü sabit duramadım istanbulda.
Başlayacağım salonu bile belirleyemedim. esporto metrocity, macfit ortaköy yada 1 tane daha varmış havuzlu bugünde ona bakacağım.

tavsiyesi olan varsa yeşillendirsin.
  • Yeni Oluştur...