aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 off seninki gene iyi, ben gidip yerinden aldim, eve goturme maceram muhtesemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hhashahahhaahhah keşke görüntüsü olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 26 nisanda 10k maratona katılıcam. bugün 3km koşu bandında koştum iflahım kesildi. beyler az zaman var sizce yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 maratona katılmayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 yaparsın 10km koşamayana kız vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 abi gülmeyin ya kutu yanına bi de dambıl kaldıran kaslı koyuyor şerefsizler. ulan zaten içinde bir kg kum doldurulmuş bar var. yanına fazla kabartma tozu kullanılmış poğaça gibi tümsekleri olan adam niye koyuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ben şükrüye gülüyorum onun durumu daha trajik ahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 7thBreath said: maratona katılmayabilirsin. aga 30 euro para verdim. iş yerindeki kızlı erkekli gruptan bi arkadaş dedi koşu var gelir misin diye tamam beni de kaydedin dedim. 10k mış... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 moriarty said: ben şükrüye gülüyorum onun durumu daha trajik ahahahha. qesqe yanimda olsaydin. barclay's centerin karsisindan aldim aletleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 aquila onu 10 tane domates torbası gibi bişey sanmıştır ondan almaya gitmiştir. ben de öyle sanıyordum yani evden çıkarken yakaladılar. yoksa gün içinde evde değilim şubeden alırım yarın sabah diyecektim. tekrar ediyorum. set söylecek makarna kollular evlerine kadar getirtsinler. bayağı ağırmış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 boşverin yaptığınız şeye farmers walk diyolar. strongmanlar yapıyo onu sizde yapmış oldunuz sdf. https://sofwods.com/wp-content/uploads/2011/09/Farmers-Walk-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 erkek gibi tasidim ben, eve getirtmedim iste asdf. sirtimda da pullup davasi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 of ya keşke olsaydı görüntüsü ileri geri yapsaydık. arkaplana da şu cıvık her şeyi komik yapan müziği koysaydık hahahaha. http://www.youtube.com/watch?v=zjedLeVGcfE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=fyLoYcUs9o8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ford focus virali aklshgdlahksda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 logtrig kimseyi dinleme abi kendini dinle, çalış yaparsın. HIIT yap bişey yap çık dışarda koş hazırlan. Fizikselin yanında mental getirisi de olacaktır. Ayaklarına ağırlık falan tak zorlaştır işi, gerçeğine gelince kolay olur. Rocky gibi çalış abi, eye of the tiger. http://www.youtube.com/watch?v=b6w4XtsfyVo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hadi bakalım vira bismillah.. :D ama işin beslenme boyutu da var tabi. burda sürekli öğünlük yiyecek alıp ısıtıp yiyorum avrupa tribi böyle yapacak bişi yok. peynir salam arada evde sandviç takılıyorum. biraz da meyve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 10 çok yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 7thBreath said: 10 çok yaaa. napsın karşim 3k ile mi yetinsin? http://www.youtube.com/watch?v=oSoi5owiybU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 noluyo lan hepiniz mi basliyosunuz. cok ayip ediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 la ben ilk tasindigimda baslasaydım simdiye coktan yarı cıblah fotolarla doldurmustum forumu akjhsfdkjahdakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Dün 5kglik dambılı 10kg ye upgrade ettim, 10x3 bile yapamadım lan dsfds bitmişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ben başlayamadım bi türlü sabit duramadım istanbulda. Başlayacağım salonu bile belirleyemedim. esporto metrocity, macfit ortaköy yada 1 tane daha varmış havuzlu bugünde ona bakacağım. tavsiyesi olan varsa yeşillendirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Dragonfire said: ben başlayamadım bi türlü sabit duramadım istanbulda. Başlayacağım salonu bile belirleyemedim. işte bunlar hep tiriviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 topikteki görevimi hakkıyla yerine getiriyorum demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar