paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Selamlar. TTneti bırakıp uydunet bağlattım eve. (baya da sağlam kampanya bu arada ilk 12 ay 39 liraya 25 mbps 75gb akn + teledünya + kablotv baya iyi reklam gibi oldu aq) Neyse teledünyanın uydu alıcısının arkasında hoparlör girişi var 3.5mm jack için. Sıkıntım şu benim 2+1 arada sol hoparlörü temassızlık yapıyor ama pcye bağlayınca hiç sıkıntı yok. Uydu alıcısına bağlıyorum sol hiç çalışmıyor. Diyeceksiniz ki işte temassızmış ondan. Evet ondan da pcde arada oluyo sadece sıkıntı uydu alıcısında hiç olmuyo. Bir yere falan götürmeden kendim çözebilir miyim acaba? Zaten 60 liralık falan hoparlör yenisini de alamam şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kes yeni jack tak zor bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Temassızlığın jacktan olduğunu sanmıyorum. Çünkü seçi açma kapamaya yarayan daire şeye 2 vurunca düzeliyor bazen de jackla oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar