bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi sinir hastası etti fatura kesim tarihine falan bakacam, siteden login olmaya çalışıyorum, e-mail adresi şifre giriyorum, doğru değil diyor. şifremi unuttum diyorum, mailden gelen yönlendirme ile yeni şifre belirliyorum, "kabul edildi, kaydedildi" diyor. sonra "giriş yap" diyorum yeni şifre ile giriş yapmayı deniyorum "şifre yanlış" diyor THE FUCK soktumun şeyine giriş yapabilen var mı? http://www.ttnet.com.tr/Sayfalar/Ana-Sayfa.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 belki de girip bakmaman hayırlısıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi fatura bilgisi geldi, eğer akk günü geçtiyse sıçtım bir sürü video upload edecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 superonline adsl de akk geçsen de modemi kapatıp açmadığın sürece anlamıyor sistem. ha tabii maslağın göbeğinde hala fiber olmamasının tek artısı bu. hayır o kadar da fakir değilim fiber olsa kullanırım lsjdlakdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kazma mısın ne söylüyorsun uyandırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 modemi niye kapıyorsunuz ki lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 sene 2014 ttnet kullanan kaldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 evden çıkarken herşeyi fişten de çekiyorsunuzdur siz. fakirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 benim olduğum yerde en iyi servisi ttnet veriyor, fiber olmadan 3 mbps dl var, ne kullanalım 800 kbps le superonline mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 patatogod said: sene 2014 ttnet kullanan kaldı mıkalmadı sayılır 6.5milyon kadarcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ben 5mbit kablonet kullanıyorum. napçanız olm hızı çocuk musunuz sene 2014. sonra kota bitti qq diye ağlıyonuz 100mbit kullanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 komiklik mi yapıyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ehu çok komikmiş tamam madcat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 indirmediniz mi lan interneti kaç senedir hala ne indirionuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Sene 2001 de ben 100mbit kullanıyordum harbi fakirmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Madcat said: modemi niye kapıyorsunuz ki lan? anne modeli ya "NEBLİM YAVRIM KOMŞUYA GİDERKENE AÇIK KALMASIN ELEKTRİKLİ ŞİYLER DİDİM ÇEKTİM FİŞLERİ." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 zuladan acc çıkmış TW ler nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 aeny said: kazma mısın ne söylüyorsun uyandırıyorsun yavaş bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Madcat said: evden çıkarken herşeyi fişten de çekiyorsunuzdur siz. fakirler... Eskiden bunu yapıodum şimdi sadece modemi kapatıyorum. Ben evde değilken internetimin açık olmasını sevmiyorum niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 belki yalnız hissetmesini istemiyorsundur, düşünceli bir insansın demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 içime sinmiyor benim ya, çünkü kapanırsa internet gelmicek gibi hissettiriyor kablonet bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 eskiden yazın sıcaktan ısınan modem soğusun diye buzlu suya batırılmış havlu ile siliyordum lan ben. işe yarıodu ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar