kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Sparkcaster said: kermit said: dur olm YA VARSA BÖYLE BİŞİ YENİ ÇIKMIŞTIR Bİ BUG BULMUŞTUR ADAM Defol git askerliğini yap lan hayır yapmıycam -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Bitir okulu git bakayalara acimiyolar su an. Bakaya yakalanirsan tak diye yolluyolar 2 gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 hadi yav, ben neyim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 abi herkes bakaya. tecilliysen bile bakaya olabiliyorsun, başıma geldi oradan biliyorum. sorduğunda sistem seni bakaya yapmış diyorlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Buradan bi GBT sorgulamama bakar gencler aninda inzibat kapinizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bi sorgulasana la beni, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sorgulayıp bişey çıkarsa seni alıp götürmek zorunda. yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bulursa goturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Komodo said: sorgulayıp bişey çıkarsa seni alıp götürmek zorunda. yoksa gg aynen öylemiş yav,sorgulatırsa götürmek zorundaymış,yoksa mesul sayılıyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ulan iyi ki bitirip gelmişim yüzümde bir gülümseme ile okuyorum askerlik topiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 İNŞALLAH ÇOK DAYAK YEMİŞSİNDİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Esau said: Ben, Kasim celbi icin basvuru yaptim. 1-30 Eylul tarihleri arasinda subeye gitmek gerekiyormus. bu ne lan? 15 Ağustos son değil mi Kasım celbi başvurusu için? Ona göre başvururum belki bende bu ay yaş 28 de bedelli çıkmaz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ulan şu foruma da iyice memurlar.net muamelesi yapmaya başladım son zamanlarda paso askerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 askerlik ne büyük dert be arkadaş. "mektupla askerlik çıkar" diye diye büyüttüler bizi, "o ne demek? Saçma değil mi öyle?" demeden askerlik çağına geldik, yaptık geldik çok şükür. Darısı gideceklerin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 anam topiğe bak, torun tombalak dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 2buçuk sene önce bacaklarımdaki ağrı çoğalınca muayeneye gittim.Düz tabanmışım meğer.Ne ben ne de ailedekiler anlamadı,söylemedi.15 senedir çekiyorum. Ne ayakta durabiliyorum,ne uzun mesafe yürüyebiliyorum ne de ağır kaldırabiliyorum artık. Vel hasıl kalçadaki eklem yerlerinde sıkışma varmış,dün raporlarımı da aldım. Bir iki aya başvurucam bende,yoksa onlar gelip alıcak 29 yaş sınırından dolayı. Bu arada ziraat müh.son sınıf terkim.dasfsaffad rezil gibi bir durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 mytheron said: Esau said: Eger icinizde bedelli bekleyip, yasi 27 ve ustu olan varsa, bekleyebiliyorsa bir sene daha beklesin derim. bedelli mi çıkıyor? evet, ben en gec 2015 olacagini dusunuyorum. Bu konuyla iki yildir ilgileniyorum. Anket calismalarini takip edenler de az cok bilir, su anda konusulan yas 27 olarak gozukuyor. Kisacasi, imkaniniz varsa 2015 Kasim`a kadar bekleyin. Tabi, durumunuz sikintiliysa gidin. Ben 25 yasinda oldugumdan dolayi ve tabi biraz da issizlikten dolayi gidecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 @slm_yzc az önce msb dediklerinizi aktardım,bedelliler başımın etini yediler çıkarın artık dedim, çıkıyor az kaldı yeni cumhurumuzu bekliyoruz dedi. @slm_yzc: @bakaya10 @expoyavuz @bakayanincilesi yaş 25 olabilir ama 15 bin az olur dedi 20 yi geçmeyin bari dedim ?@slm_yzc 14 sn. bedelli ile ilgili tüm yazdıklarım doğrudur, ama maalesef bazı hazımsızlar yalancılıkla itham edebiliyor.siz inanmayın bedelli çıkıncada ++ @slm_yzc 55 sn. ++faydalanmazsınız olur biter . @slm_yzc = selma yazıcı = bakan hayati yazıcı'nın eşi http://www.hurhaber.com/bedelli-askerlikte-hur-haber-in-dedigi-oluyor-komisyon-raporu-tamam/haber-647202#.U-pvvDfGg8A.twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 valla 20bin vermem şu an da 2500 tl kazanıyorum 6*2500 = 15000 TL yapar 5-6 ay içinde 20bin verilmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 6 ay askere gitmemek için 8 ayını satıcaksın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Selma Yazici, daha oncede pek cok sey soyledi, ama dedikleri bugune kadar gerceklesmedi. Anket calismalari daha onemli. Basbakan da son aciklamalarinda gundemimizde yok gibi bir sey soylemedi. Kisacasi hava olumlu, dedigim gibi aceleniz yoksa askere gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 dusuncelihayvan said: valla 20bin vermem şu an da 2500 tl kazanıyorum 6*2500 = 15000 TL yapar 5-6 ay içinde 20bin verilmez lan En son bedelli iki taksit yapilmisti. Bu seferki daha da uygun cikabilir. Cunku, bir onceki bedelli askerlikten Ak Parti istedigini bulamadi. Bu seferki sartlar daha iyi olacaktir. Ancak, genel secimlere mi atarlar yoksa bu sene mi bitirirler orasi kesin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 30 yaptılar istediklerini bulamadılar.Zaten 29 yaş sınırından dolayı gidiyordu millet istesede istemesede.Geriye yurtdışında kalanlar filan veya iyi kaçabilenler yararlandı vs. 30 hatalıydı. 27 iyidir. fiyat olarakta 15-20 arası gideri var bence. Eğer işin gücün iyiyse tekrar elde edemeyebilirsin askerlik dönüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Insallah 25 cikar da hepimiz yararlaniriz. :) Numan Kurtulmus o sekilde soylediginde havaya ucmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Bu arada CHP, 27 yas teklifi vermisti (28`inden gun alanlar olarak) Kabul edilmedi tabiki. Ak Parti ayni sekilde cikarir mi, emin degilim. Umarim daha dusuk yaslarda radikal bir karar alirlar da toptan temizlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar