Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yapay seçilim eugenics çok tehlikeli çok onun yerine elinizden geçecek olan nesillere birşeyler öğretin onlar zaten ölüp gidecek.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bahsettiginiz ford olayi.. bi kac kafayi cekmis türkün,yilbasini istanbulda gecirmek icin gelen bazi polonyalilari aralarina alip yiyistikleri olaymi ?:D polonyalilarmi tam hatirlayamadim ama.. neeese... eger o olaysa.. hatunlara sorduklarinda ''bi daha gelirmisiniz türkiyeye bu olaydan sonra?'' diye hatunlar söyle cevap vermis ''tabi geliriz.. bi kac hayvanin böyle yapmasi türkiyeye gelmemize engel degil.. arada olur böyle seyler ve bu tip insanlar her yerde var.'' buda dar görüslülük degil... aferin güzel cevap vermisler.. ben yurtdisinda yasiorum sahsen bi kac türk abartip serserilik yaptiklari zaman,bütün türk toplumu suclaniyo..! bu igrenc bi durum..[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bence türk toplumunun suçlanması değil böyle bir olayın olması iğrenç durum.. kızların lafa bak heryerde olurmuş.. ayak uydurma politikasımı izliyolar.. ben utandım be orda çıkıp da ben bişi yapmadım diye savunamazdım ama.. sokaktaki türk değilmiydi onca insan[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: W3r3wolf, 08 Ocak 2005 18:26 tarihinde demiş ki: said: Apache, 08 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki: bu aramaya inanmanın cıvığıda çıkmıştır.. adam konu açar yetkilide gereksiz görürse kilitler,okuyanlar niye strese sokarki konu başlığı açanları bu kadar. ayrıca avrupa ülkelerindede böyle olaylar oluyor,almanyadaki keller,hollandadaki uyusturucu tacirleri vs. Senin mantığınla hiçkimseyi uyarmamamız, nasılsa yetkililer cezasını verecektir deyip beklememiz mi gerekiyor acaba? Uyarılır ancak her konuda inanın,tapın diyerek değil şikayet edersin butondan gereksiz olduğu görülürse yetkili kişiler inceler,gereğini yapar.Bunu alışkanlık getirip her konuda aramaya inanın diyen kişiler türemeye başladı.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Kullanıcının uyarılması taraftarıyım hala ben :) Abartıldığı konusunda haklısın ama bir bilinçlendirme vs. için moderasynun yeteceğini sanmıyorum.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: harvester, 08 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki: bence türk toplumunun suçlanması değil böyle bir olayın olması iğrenç durum.. kızların lafa bak heryerde olurmuş.. ayak uydurma politikasımı izliyolar.. ben utandım be orda çıkıp da ben bişi yapmadım diye savunamazdım ama.. sokaktaki türk değilmiydi onca insan tabi cogu yerde var böyle insanlar ve gün gectikce cogaliyolar.. onlari durdurmak cok zor.. utancaksin tabiki dogal olarak bende utandim.. bu olaydan utanmayan birisi yoktur zaten... ayrica bence bu olay ayak uydurma politikasi falan degil gayet mantikli.. sonucta iki herif kalkip rezillik yapti diye.. ''bütün türkler böyle zaten '' demiyolar .demek istedigim bu insanlarin görüslerine göre degisiyo tabiki.. bu kizlarin söylediklerinin tam tersini söyleyenlerde var.. bu acidan iyi bisi oldugunu kastettim ben[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben olsam gelmezdim lanet olsun derdim.. türk halkı akıllanana kadarda kimse gelmese iyi olur.. güya istanbul türkiyenin modern şehri vs.. 1 adam 2 adam değil sürü halinde yapıyolar bide.. grr.. neyse...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya sadece türkler diilki bunun toplumla hic bi alakasi yok bence.. her ülkede hayvanlar var... ya yok atiyorum japonyada bi kiza tecavüz edildi die bi haber cikti diye orayadami gitmicez yani ... yani insan sadece duyduklarindan etkilense sonuc böyle olur..[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya kıza tecavüz eden adam caddenin ortasında mı yapıyor veya 436436743643 kişi mi tecavüz etmiş.. bireysel hayvanlıklar ayrı o homojen olarak var heryerde ama bu sokaktaki insanların topluca bunu yapması daha farklı daha öküz daha..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: harvester, 08 Ocak 2005 21:25 tarihinde demiş ki: ya kıza tecavüz eden adam caddenin ortasında mı yapıyor veya 436436743643 kişi mi tecavüz etmiş.. bireysel hayvanlıklar ayrı o homojen olarak var heryerde ama bu sokaktaki insanların topluca bunu yapması daha farklı daha öküz daha.. hem de kameraların önünde[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya adamlar öküz, hani bunu yapmışlar tamam hepimiz utandık ama bikaç öküz yüzünden herkesi suçlamaları daha saçma olurdu bence. Bi de tabii delinin kuyuya attıgı tasın kırk akıllı tarafından cıkarılamaması olayı var ki onu da bi seediym dedim.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: ucanadam, 08 Ocak 2005 21:27 tarihinde demiş ki: said: harvester, 08 Ocak 2005 21:25 tarihinde demiş ki: ya kıza tecavüz eden adam caddenin ortasında mı yapıyor veya 436436743643 kişi mi tecavüz etmiş.. bireysel hayvanlıklar ayrı o homojen olarak var heryerde ama bu sokaktaki insanların topluca bunu yapması daha farklı daha öküz daha.. hem de kameraların önünde ney kameranın önünde? tecavüz edenmi bizimkilermi? bizimkileri diyosan evet ona dicek bişi yok.. [signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 08 Ocak 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya sadece bi örnekti o toplum hakkindaki düsüncelere karsi... bu taksimdeki olayla alakasiz yani... ayrica o sapiklarin o halde kameralari farkettiklerini sanmiyorum ya.. gerci izleyemedim ben o olayi ama duydum...[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kamerayı farketmek değil kameraya doğru marş okudular be[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hadi be haha :) izlemem lazim yaaa izleyemedim artik hicbiyerdede göstermezler.. ama nette bi aristirma yapiim ben show tvnin sitesinde kesin vardir...[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya saka maka adamlar hem unlu oldular hem de herhalde su ulkeyi toplasan ne kadar kisi varsa herkesten kufur yediler lol. Yakında bi dizide de oynar bu tipler tecavüzcü coşkun rolünde.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 evet haklısın nasıda gelmedi aklıma.. hele o kızın arkasında zevkten uçan velet bu ülkede ünlü olmazsa bak...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bi grup alman sırf Turk diye bi hamile kadını Almanya'nın bi kentinde kadını hastanelik edene karnındaki cocugu da oldurene kadar dovunce onlar uygar,gelismis.Turkler de iki hırvat kadını sıkıstırdılar die hayvan oluyor..Hayvan her yerde hayvandır ve de buna benzer olaylar yılbasılarında cok fazla olur..(alkolun etkisi,suru psikolojisi vs vs..)Dunyanın heryerinde bu boyledir.Sadece Turklere ozgu bir terbiyesizlik degildir..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bıdaha soyuluorum Avrupalı alaskalı afrikalı farketmez.Onemli olan insan olmak.Avrupayla kıyaslanmasının sebebi insanların daha adil,gelişmiş ve düzenli olduğu(ama derinleştikçe öle olmadığı)için hemen avp. ile karşılaştıryorlar. Onu yapan artıl faşistmi diyim nediyim yaratıklar nasılsa bunlarda onların başka br versiyonu ırk,ten,din hiçbiri farketmez önemli olan İnsan olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hangi tv programıydı hatırlamıyorum michael moore ingiltereye gidiyor ve bir figürana yola ölü taklidi yapmasını söylüyorlar ilk ilgilenen 2 saat sonra mı ne bir şey oldu mu diye ayağıyla dürtüyor tr'de olsa en fazla 5dk içinde biri bakar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bızde dırek aa olmuş diye soyarlar be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Sokucam ama otu boku ab ye bağlıyorsunuz. Avrupadakiler çokmu düzgün adamlar. Yemin ediyorum oradaki tipler çoğu ingiliz alman gencinden daha akıllı ve kibardır...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: blackchaos, 09 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Yemin ediyorum oradaki tipler çoğu ingiliz alman gencinden daha akıllı ve kibardır... kibarlıklarından dolayı zaten karambolde kaynıyorlar.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya bunu görüp de halkından, milliyetinden utanmamak mümkün mü? nasıl bir ayıptır, nasıl bir şerefsizliktir ya bu?, hayvan die mi salmışlar ab meselesine falan girmeyelim, mesele ab ye bunlarla girmek değil mesele dünyada bunlarla anınmak, ondan da ötesi kişinin kendi içindeki vicdan muhasebesi dışarıya çıkmaya gerek yok yani[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: fizban, 09 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: taciz showtv den izleyin direk download çıkıyor 11 kblik biişey olmuyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar