sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Şuanda uykum olmasına rağmen uyumuyorum. Aslında genele vurduğumda işimi seviyorum ama bu aralar fena baydım.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ben de yarın havuza erken ineyim diye uyusam mı diye düşünüyorum geç kalkınca öğle sıcağında kötü oluyor
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Yukaridaki uc mesajin sonucunda sipeyskeyk'in duygularinin resmini yapsak adi uzuntu.jpg falan olurmus.
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 sipeyskeyk said: Şuanda uykum olmasına rağmen uyumuyorum. Aslında genele vurduğumda işimi seviyorum ama bu aralar fena baydım. sirket degistirme vaktin gelmis senin
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 i'm fucking matt damon'a döndü sizin iş.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 SenariouS said: sipeyskeyk said: Şuanda uykum olmasına rağmen uyumuyorum. Aslında genele vurduğumda işimi seviyorum ama bu aralar fena baydım. sirket degistirme vaktin gelmis senin evet aynen öyle abi.
Öne çıkan mesajlar