ratrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ne yazık ki Blizzard ın kotu bir huyu var hep soylediği tarihden sonra oyunları çıkarıyor ama dogrusu beklenilene deyiyor final beta belki bir haftayı bulabilir açılması ama en sonunda WoW hasreti bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 off harbi bay geldi beklemekten. offf[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 www.blizzard.co.uk ana sayfasındaki resim "infernal" olmuş=)[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hemde ne infernal! 1mb falan galiba resim. yuha![signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya millet siz korede oynamıyonuzmu ki betayı neden sıkılıyosunuz.Ben tam 40 güne yakındır Korede kasıyom ve çok da fazla türk arkadaşımda var.Beklerken quest öğreniyorum char deniyorum.Siz de kore ye gelsenize level 30 shaman yaptım.Eu acılınca questleri öğrenmiş olursunuz hemde canınız sıkılmaz.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hangi server korede?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kore server'ları ayrı, eu serverları ile ilgili yok. Onun başvurularıda EU/US gibi ayrı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bayram tatilinde wow oynayabileceğimiz için seviinmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: RedBaron73, 05 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Ya millet siz korede oynamıyonuzmu ki betayı neden sıkılıyosunuz.Ben tam 40 güne yakındır Korede kasıyom ve çok da fazla türk arkadaşımda var.Beklerken quest öğreniyorum char deniyorum.Siz de kore ye gelsenize level 30 shaman yaptım.Eu acılınca questleri öğrenmiş olursunuz hemde canınız sıkılmaz. Valla haklısın bende warrior haricinde tüm classları denedim çokta iyi oldu aslında. Bu benim ne oynamak istediğime karar vermemde de çok yararlı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kore Beta da baydı abi. Us betada oynamıştım şimdi kore betada oynadım bide Eu betada oynayınca umarım Retailden zevk alabilirim. EU betada Rouge kasıp hemen sonra EU retailde de rouge oynayacağım birde of offf. Bitsin şu betalarda adam akıllı oynayalım lvl 50 yi geçelim artık[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 oyundan sıkılmamak için çok az beta oynadım şu ana kadar.. bi tek eu final betada oynarım. 1 ay sonra da oyun çıkar zaten..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 eu final beta 12-13 de cikar tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 çıksa da us convert edenlerin akıbeti ne olacak belli değil. hiçbir bilgi yok. duyuruda da kampanya ile key alanlar ve eski beta testerlardan bahsediyor. daha sonra diğerleri alıncakmış gibi geldi bana. neyse hayırlısı..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 acaba eu final beta yı, son us open beta client ile oynayabilecek miyiz? yoksa yeni baştan 2,5 gb download mı yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Oynuyamıcan eu için ayrı bi tane dl edecen[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Final beta hakkında bir sürü bişeyler ekledim FAQ'a. Bir göz atın, eksikleri haber verin bana.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 priest tutorial 2 linki warcraft 3 frozen throne daki human unitesini anlatıyor belki ozellikle belki yanlışlıkla koyuldu bildireyim.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 http://ve3d.ign.com/articles/577/577658p1.html verilen habere gore wow 11 subatta piyasaya cikacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 polonya'daki bir wow dağıtıcısının haberiymiş o. ne kadar doğrudur tartışılır.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Her satıcı kendi kafasına göre bir gün verdi ama Blizzard kesin bişey söylemediği sürece pek rağbet etmeyin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 alman forumlarında ve bir çok yerde bu konuda resmi açıklama yapıldı. amazon, ebgames ya da nerde okursanız okuyun farketmez, resmi sitede yazılacak tarih hariç hiç biri bizim tarafımızdan verilmemiştir, ya tahminidir ya uydurmadır diyorlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 YAAA YETERR YAAAAA.abi bu nedir yaaa küfür etmiycem diyorum ama ederim YAAAA a.ına koyımm yaaaaa zaten fbeta ne zaman çıkıcak diye uğraşıyoruz bide şimdi oyun ne zaman çıkçak olayı çıktı YAA YETERR YAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bekle 1 hafta daha ne acelen var yani oyun sonuçta[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Böyle giderse çıkmadan bayan ödülü alacak blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Torrent harici EU Client icin bir download linki falan varmi aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar