Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final beta geliyor, az kaldı sıkın dişinizi

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

Ya millet siz korede oynamıyonuzmu ki betayı neden sıkılıyosunuz.Ben tam 40 güne yakındır Korede kasıyom ve çok da fazla türk arkadaşımda var.Beklerken quest öğreniyorum char deniyorum.Siz de kore ye gelsenize level 30 shaman yaptım.Eu acılınca questleri öğrenmiş olursunuz hemde canınız sıkılmaz.[signature][hline]HordishManner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBaron73, 05 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Ya millet siz korede oynamıyonuzmu ki betayı neden sıkılıyosunuz.Ben tam 40 güne yakındır Korede kasıyom ve çok da fazla türk arkadaşımda var.Beklerken quest öğreniyorum char deniyorum.Siz de kore ye gelsenize level 30 shaman yaptım.Eu acılınca questleri öğrenmiş olursunuz hemde canınız sıkılmaz.

Valla haklısın bende warrior haricinde tüm classları denedim çokta iyi oldu aslında. Bu benim ne oynamak istediğime karar vermemde de çok yararlı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kore Beta da baydı abi. Us betada oynamıştım şimdi kore betada oynadım bide Eu betada oynayınca umarım Retailden zevk alabilirim. EU betada Rouge kasıp hemen sonra EU retailde de rouge oynayacağım birde of offf. Bitsin şu betalarda adam akıllı oynayalım lvl 50 yi geçelim artık[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

priest tutorial 2 linki warcraft 3 frozen throne daki human unitesini anlatıyor belki ozellikle belki yanlışlıkla koyuldu bildireyim.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

alman forumlarında ve bir çok yerde bu konuda resmi açıklama yapıldı.

amazon, ebgames ya da nerde okursanız okuyun farketmez, resmi sitede yazılacak tarih hariç hiç biri bizim tarafımızdan verilmemiştir, ya tahminidir ya uydurmadır diyorlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...