stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 aquila said: sanki sen bunlari biraz salliyomussun gib geldi bana simdi. gopta oturuyorum diye başlayıp aoç kokoreç en iyisi diye ilerlerken kaşarlı kokoreç favorim diye sonuca varan konuya ne yazacağımı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 mytheron said: Sırf kokoreç için özel o yamuk pıçah dan aldım. Bir de kasaptan kol kadar sarılmış kokoreç. pişir pişir ye. Arkadaş bu kadar mı güzel olur bir nimet. Tavsiye ederim güvenilir bir kasap varsa bu usulü. Nasıl pişiriyorsun? Kurban yaklaşıyor, kokoreç yapabilirim kendi kendime ve güveniyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 at tavaya cevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Hemen tarifliyim. Buzlukta muhafaza ediyorum kokoreci. Küçük parçalar halinde saklarsanız kesimi daha kolay oluyor.Kol gibi sararsanız buzlu olunca kesilmiyor meret. Önce usulüne uygun ufaltıyorum kokoreci,sonra oval tavalar var vok mu diyolar neyse,ona atıyorum kısık ateşte,üstüne domatis,pişmeye yakın baharatları kekik pulbiber filan,birazda tuz. 5 dakkayı bulmuyor hazır olması. varya.. Tarifsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 domates olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 domatessiz yediğim tek ürün ciğer.Diğer sakatat ve et ürünlerinde domatessiz yapamam ben. küp küp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Pikolet denmiş gerçi de Ankara'da daha iyisini yemedim. Çiftlikte Park Center diye bir yer vardı ora da iyi yapıyordu da bozdu baya. Pikolet efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kokoreç yenmez çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 mytheron said: Hemen tarifliyim. Buzlukta muhafaza ediyorum kokoreci. Küçük parçalar halinde saklarsanız kesimi daha kolay oluyor.Kol gibi sararsanız buzlu olunca kesilmiyor meret. Önce usulüne uygun ufaltıyorum kokoreci,sonra oval tavalar var vok mu diyolar neyse,ona atıyorum kısık ateşte,üstüne domatis,pişmeye yakın baharatları kekik pulbiber filan,birazda tuz. 5 dakkayı bulmuyor hazır olması. varya.. Tarifsiz. Kafama yattı bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 buzluğunda neden ölü bir hayvanın bağırsağı var ? diye sorulduğunda ne cevap vereceksin peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 yeri geliyo komple depiyoruz hayvanı o buzluğun içine bağırsağı da neymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Akito said: buzluğunda neden ölü bir hayvanın bağırsağı var ? diye sorulduğunda ne cevap vereceksin peki ? "Gercek bir erkek gibi etle besleniyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 warimathras said: yeri geliyo komple depiyoruz hayvanı o buzluğun içine bağırsağı da neymiş :) asdffdgfsd kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Akito said: buzluğunda neden ölü bir hayvanın bağırsağı var ? diye sorulduğunda ne cevap vereceksin peki ? Bu soru neden hayvan leşi saklıyorsundan çıkar neden et yiyorsuna kadar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar