Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara içi kokoreççi tavsiyesi lazım


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

sanki sen bunlari biraz salliyomussun gib geldi bana simdi.


gopta oturuyorum diye başlayıp aoç kokoreç en iyisi diye ilerlerken kaşarlı kokoreç favorim diye sonuca varan konuya ne yazacağımı bilemedim.
Mesaj tarihi:
mytheron said:

Sırf kokoreç için özel o yamuk pıçah dan aldım.
Bir de kasaptan kol kadar sarılmış kokoreç.
pişir pişir ye.
Arkadaş bu kadar mı güzel olur bir nimet.
Tavsiye ederim güvenilir bir kasap varsa bu usulü.


Nasıl pişiriyorsun?

Kurban yaklaşıyor, kokoreç yapabilirim kendi kendime ve güveniyorum kendime
Mesaj tarihi:
Hemen tarifliyim.
Buzlukta muhafaza ediyorum kokoreci.
Küçük parçalar halinde saklarsanız kesimi daha kolay oluyor.Kol gibi sararsanız buzlu olunca kesilmiyor meret.
Önce usulüne uygun ufaltıyorum kokoreci,sonra oval tavalar var vok mu diyolar neyse,ona atıyorum kısık ateşte,üstüne domatis,pişmeye yakın baharatları kekik pulbiber filan,birazda tuz.
5 dakkayı bulmuyor hazır olması.

varya..

Tarifsiz.
Mesaj tarihi:
mytheron said:

Hemen tarifliyim.
Buzlukta muhafaza ediyorum kokoreci.
Küçük parçalar halinde saklarsanız kesimi daha kolay oluyor.Kol gibi sararsanız buzlu olunca kesilmiyor meret.
Önce usulüne uygun ufaltıyorum kokoreci,sonra oval tavalar var vok mu diyolar neyse,ona atıyorum kısık ateşte,üstüne domatis,pişmeye yakın baharatları kekik pulbiber filan,birazda tuz.
5 dakkayı bulmuyor hazır olması.

varya..

Tarifsiz.


Kafama yattı bu iş
Mesaj tarihi:
Akito said:

buzluğunda neden ölü bir hayvanın bağırsağı var ? diye sorulduğunda ne cevap vereceksin peki ?


Bu soru neden hayvan leşi saklıyorsundan çıkar neden et yiyorsuna kadar gider
×
×
  • Yeni Oluştur...