µh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vq6hjUuOwyY TV'de fox'un kanallarından birinde rastladım ve devamlı izliyorum. güzel yemekler + devamlı yarışlar + bol bol drama çok güzel program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Digiturk'te sanırım Home TV'de yayınlanıyor. Bunun Türkiye versiyonunu izliyordum böyle inanılmaz heyecan falan güzeldi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 türkiye versiyonunda jüriler orospu çocukluğu yaparak reyting kovalıyordu. can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Ben buradan izledim. http://watchseries.lt/serie/masterchef_us 3. sezon çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Ilginc bir sekilde tum bolumleri youtube den seyrediyorum ben 2-3 yildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 en iyisi batuhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 sanssizsansli said: türkiye versiyonunda jüriler orospu çocukluğu yaparak reyting kovalıyordu. can sıkıcı. yarışmanın konsepti o ya, bir tane iyi niyet elçişi, bir tane yıllarını vermiş nötr adam, bir tane safkan o.ç bu abd versiyonunda batuhan'ın görevini işte keltoş yapıyordu. Yemek döküyordu vs. TR versiyonu saçmaydı ama, bir bölümde yemek dökmüştü batuhan sinirlenip. Sonra gidip HADİ ACIDIM 15DK DAHA VERİYORUM QQ yapmıştı. ABD versiyonunda olmuyor o tip bebelikler işte asdf çok yumuşaktı bizim ki ama iyi adaptasyondu. Ben devam etmesini isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar