Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 ışıksız ama aydınlatmalı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Aiko said: ışıksız ama aydınlatmalı galiba Yok abi değil, Blackwidow Stealth , Blackwidow Ultimate Stealth ve Tournement Stealth bu 3 versiyonu da var bende, numpadsizde hiçbişi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Esh said: su ne kadar mantıklı bişi ya ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Esh said: blue switch sessiz değil. en sessizi black olması lazım Ben o-ring'li blue kullanıyorum, öyle çok abartı bir sesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Logitech G710+'ı tavsiye ederim, 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum ve epey memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar