pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Das keyboard Model S Mac : http://www.amazon.ca/Das-Keyboard-DASK3PROMS1MACCLI-Professional-Model/dp/B003ZG9T62/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1407139387&sr=8-3&keywords=das+keyboard Topre ZA0100 Type Heaven Capacitive Switches: http://www.ncix.com/detail/topre-za0100-type-heaven-capacitive-92-86203-1013.htm Filco Majestouch 2 Cherry MX Blue Switch : http://www.ncix.com/detail/filco-majestouch-2-cherry-mx-87-70718.htm Şirkette kullanmak için şu üçünden birini almayı planlıyorum.Kendi odam var.Klavyede sessizlik aramıyorum.Toprelerdeki capacitive switchleri hiç kullanmadım.Bu da ucuza ürettikleri bir model.Tam olarak nasıl bi kullanım hissi olur bilemedim. Alet kanadadan gelecek.Fakat satın alırken %13 lük bi vergilendirme varmış.Bundan muaf olmanın bir yolu var mı?Zaten bunu vermeyi kabullendim artık.Keza memlekete başka türlü getirmeye kalksam %13+%20 bi bindirim söz konusu olacak.Genede şu %13lük bindirim olmasa iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 filco'yu whiterabbbit üzerinden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 whiterabbit bi sayfası var mı?googledan baktım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://whiterabbitexpress.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 filco +1 , ama neresi en ucuz bilmiyorum. Japonyada daha mi ucuz oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Valla mono hhkb almıştı ordan, ucuzluğundan ziyade faturayı düşük gösterip gümrükten geçirebiliyorlar. Klavyede takılmıyor zaten. UK menşeili firmalar faturada oynama yapamayız demişlerdi bana, Amerikadaniste üzerinden almıştım kur bu kadar sapkın değilken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://www.ncix.com/detail/filco-majestouch-minila-cherry-mx-3b-80714.htm http://www.ncix.com/detail/filco-majestouch-minila-air-cherry-f4-92994.htm Bu minilalar nasıl? Hhkb ayarında uk layoutlusu kablolu. Us layout bluetoothlu. Boyutları biraz korkutuyo açıkcası.tuş boyutları normal klavyelerden farklı mı bunların? F tuşlarını fonksiyona atamak kadar mantıklı bir iş olamaz. Orada zaten hep süs duruyolardı.bas fn-f6 derle kodunu. Bas fn-f8 e trace et. Diğer türlü eşek gibi yer kaybı zaten. Bu aletler osx de destekli galiba. Yorumlara göre akşama siparişi vericem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=458 bende bu var gayet seviyorum, pbt keycap filco abs, evde filco var filcoda çok iyi, ama evladıma bırakırım dersen filco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ne is yapıyorsun bilmiorum ama her ne ise tenkeylesa alıp pişman olmanın almi yok. numpad sahane bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Abi kbc poker keycoollara falan çok baktım. Ama layout modifikasyon çok bu aletlerde. Bi alışırsın sonra düz klavye kullanamaz hale gelirsin diye korkuyorum. Şurada kargo masrafı yok neredeyse kelepir. http://m.banggood.com/KBC-Poker-2-Mini-61-Keys-Mechanical-Gaming-Keyboard-Cherry-MX-Red-p-909739.html Ben bakarken 99 dolardı bunlar. Memlekete gümrüksü giriyolardı yani. Pchomedan ducky 2108l aldım eve. Bayaa memnun kaldım ondan. Kdv dahil 210 tlye geldiydi. Şimdi kanadadan arkadaş gelecek. Öyle %20 bindirmeden alıyorum. Uk layout minila air bulsam güzel olacak.kanadadaki storeları aradım bayaa düz minila uk layout buldum bi. Edit: telefon sürçmesi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 huzur quickfire tk'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 poker 2'yi ben shipment filan 170 liraya gelmişti dolar 1,80 lerdeyken o yüzden epey hesaplı diye almıştım zaten, şimdi alıştım birde aksine klavye ile işim daha da azaldı zaten. Filco minilaları bilmiyorum pek. quickfirelarda olabilir onlarda epey yaygın ve ucuza geliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 koydugun das keyboard eski modelin yenisini al cok klas bende 2 tane das keyboard var sanirim artik baska bi tane almam bide yazisiz olanlardan benimkiler (ultimate) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Lancelion said: huzur quickfire tk'da bunu kullanıyorum, excel kullanan adam için yön tuşlarının numlock a dahil edilmesi ve tuşla aktif/deaktif ediliyor olması ÇOK SIKINTI delete kullanırken, yön tuşlarını kullanamıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 niye oyle bi klavye alma ihtiyaci duydun, masa mi kucuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ya klayve çok iyi zaten, onunda bir sorun çıkartacağını düşünememiştim hiç. yapısı itibariyle bir sorun görünmüyor satın alırken. fakat pratikte şöyle bir sıkıntı var. numlock tuşları 7-8-9 ve 4-5-6 aynı zamanda ins, home, pgup, del, end ve pgdn - benim excelde çok kullandığım tuşlar. eğer bunları aktive edersen, bu sefer yön tuşları deaktif oluyor (ve numlock rakamları) hiç aklıma gelmemişti böyle bir durum olacağı. ha bir ay sonra ztn ofiste çalışıyor olucam ondan pek fark etmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 komik olmayın, iş icinde kullanamak icin alıyosanız 3-5 cm'nin hesabını yapmyın adam gibi klavye alın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 iş için almadım abi, home ofis çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 o tknın layout epey ilginçmiş, madem numpad var adam gibi yön tuşlarınıda katsalarmış işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 gaming keyboard abi ya, sorun bende yani gaming keyboard alır excel kullanırsan olacağı odur. yakın zamanda bitecek benimde iş için kullanımım ondan sonra pure gaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bende neredeyse hiç numpad kullanmıyorum.Page down page upda pek lazım olmuyo cmnd + arrow a alıştım öyle gidiyo bayadır. F tuşlarını heralde ultimadan bu yana kullanmıyorum.Mecburen bastığım 1-2 tuş hariç F tuşlarıda gereksiz yere klavyede duruyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bingildak said: gaming keyboard abi ya, sorun bende yani gaming keyboard alır excel kullanırsan olacağı odur. yakın zamanda bitecek benimde iş için kullanımım ondan sonra pure gaming. sana microsoft sidewinder yollayayım bana ravenloftları yolla hem sökülüo numpad i sağa sola takarsın lkdasjdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-6gG_jLAjguY/USCwE6c9H5I/AAAAAAAAKpQ/TYl3IIuZFSk/s1600/sloth-no.gif kitaplarım namusum gibi, giden gelmiyor hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Ben mavi switch bişiler isitorum ama çok para oldu şu mekanik klavyelerde. Yine en iyi coolermaster almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 mavi is very good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar