yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 koyunlara fısıldayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Onun takma adı var zaten, herkes biliyor ama kimse söylemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bu forumu kompile silerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Remus said: Onun takma adı var zaten, herkezherkes biliyor ama kimse söylemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 B*yikmış bu engelliyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 kurabiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://31.media.tumblr.com/276c709ddb36a1ee30ff643cdaafa598/tumblr_n2iwme5WeT1r17a0eo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 i was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=mPgfKIIRSl0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 UZUN ADAM ADAM GİBİ ADAM GÖNÜL HIRSIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 uzun önder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Tori said: http://www.youtube.com/watch?v=mPgfKIIRSl0 this video was produced by AK Parti Merseyside İl Başkanlığı "Everton'lısıyla Liverpool'lusuyla 77 milyon bir olacağız. Hep birlikte Merseyside olacağız. Martinez sen Everton'lı olabilirsin. Ben buna saygı duyarım. Bunu açık açık söyleyebilirsin. Ben de Kop'tanım. Ben de bunu açık açık söylüyorum, bu taraftarı aldatmaya gerek yok." "Bir aday çıkmış, adını vermeyeceğim, "liman işçileri" falan diyor. Eyy Fowler efendi, bu tribünlerin önünde oynayacaksan endüstriyel futbol anlayışını kabul edeceksin. Bunların derdi taç çizgisini burnuna çekmek, benim liman işçisi kardeşim değil." "Kadınları da istismar ediyorlar. Madem kadın haklarına bu kadar düşkünsünüz, Heysel Faciası'nda çocukları ölen o anaları neden ağlattınız?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Hırsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar