Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyon mu Tv Kartı mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evde 3 tane tv olmasına rağmen akşamları 3ü de meşgul oluyo. birini babam birini annem diğeri de malum abimin odasında olduğu için ya ders çalşıo ya tv izlio vs. vs. kısacası bi televizyon almayı düşünüyorum.

Ama televizyon mu aliym yoksa tv kartı mı? odamda televizyon için pek de yer yok ama bilgisayar benim odamda ve yataan yanında yani yatarken izleyebilirim ama tv kartları ve bilgisayardan tv izleme hakkında hiç bi bilgim yok ayrıca televizyon gibi olur mu bilemiyorum..

Maddi durumum da pek iyi sayılmaz son zamanlarda onun için muhteşem olmasına gerek yok ama düzgün izliym görüntü çat diye gidip sinirimi bozmasın yeter.

evet tv kartı mı televizyon mu? hangi seçeneği tercih ederseniz önerebileceğiniz ürünü de söylerseniz sevindirik olurum[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
Duruma göre degişir bu
Odana tv almak istemeyip pc ile cok zaman geçiyosan
tv kartı diyorum kesinlikle.Bende kullanıyorum ve rahat yani.
*niye rahat olmicaksa..*[signature][hline]öttürürüm
Mesaj tarihi:
hatta su andada açık izliyorum tv kartından buyuk rahatlık zaten ole pahalı bişey de deil avermedia lar 52 $ fln su sıralar goruntu kaliteside oldukça iyi sora cine 5 fln da çözersin :D:D iyi yani tv kartı derim kesinlikle...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
2 sini de al tv kartları oldukça ucuz zaten =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
tv karti daha iyi bence . hem ucuz hem tv de ancak diger yan urunlerle yapabilecegin pek cok seyi yapabiliyorsun . zamani ayarla seyretmek istedigin ama seyredemiyecegin bir seyi kaydet sonra izle sadece bu bile yeterli bir sebep . hemde 60$ civari bir paraya eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
mükemmel :tup:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
ben televizyon derim.
37 ekran bisey alirsin her yere sigar, bilgisayarda herhangi seyle ugrasirken seyredebilirsin, tv kartiyla izlemen icin isi gucu birakman lazim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
ben tv kartı alıcam walla :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
tv derim

hatta bende hem tv hem monitor vardi onu bile yolladim

bilgisayar kullanirken tv izlemek ister gonul[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
tv kartı daha ucuz ama hem bilg. hem tv aynı anda olmadığı için hemde münütörden izlemek zevkli olmadığı için televizyon öneririrm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 03 Ocak 2005 21:52 tarihinde demiş ki:

odamda televizyon için pek de yer yok

Maddi durumum da pek iyi sayılmaz son zamanlarda

bu mesajın üstüne atılan $u mesajlardan ,

said:
screamer, 03 Ocak 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
Tv mümkünse dev ekran olsun

ve

said:
Mum_Chamber, 03 Ocak 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
tv, flatscreen herhangi birşey.

anlıyoruz ki mesajı okumadan post atmak ayıp bi$i.
Mesaj tarihi:
tv out, tv card in :P

bencede kullanım şekline göre değişir bu.
baggio'nun dediği gibi eğer ağır programlar kullanıyorsan gerek yok card'a, tv al.
ama işi gücü bırakıp tv izleyeceksen tv card al.
yada bilgisayarını hızlandır :)

ama her ikiside süper. ben mesela ikisini birden açıyorum bazen sevdiğim program aynı an'a denk geldiyse. dolabın içindeki tv'de başka bişeye bilg.de başka bişeyi izliyorum.

ama düşündümde bence önce tv card'ı al, sonra eğer istediğin gibi olmazsa tvye dönersin. tv card'ı hep lazım olacak olan bişe çünkü ;)
Mesaj tarihi:
eğer tv kartlarının kalitesini ve gerçek tv nin yerini tutup tutamayacağını merak ediyorsan. kesinlikle çok daha işlevli ve gerçek tv'den daha iyi görüntü verir. ama asıl amacın bilgisayar kullanırken tv hep bıdı bıdı ötsün orada ben de yan gözle takılayım diyorsan en ufağından shov marka bi tane tv al derim. çünkü bilgisayarla uğraşırken tv penceresi arkada kalıyor önde kalıyor.. ikide bir pencerelerin boyutlarıyla uğraşıyorsun sonra pencerelerin birbiriyle oranlarıyla falan uğraşıyorsun.. tam değdirmeye falan çalışıyorsun obsesif oluyorsun... :)
Mesaj tarihi:
@bathory: "odamda pek yer yok" ve "pek bütçe ayıramam" göreceli kavramlar.

arkadaş "televizyon alıcam ama yerim ve param az" demiş. buradan ben bir televizyon alabileceğini ama plazma alamayacağını ve yerinin 70 ekran alacak kadar müsait olmadığını çıkarıyorum. sonuçta "valla çıksa çıksa 100 lira çıkar, yer olarak da 3x3cm" diyecek olsa televizyon alma ihtimalini bize sunmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
  • Yeni Oluştur...