Soris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 ya bu değilde mesela şöyle bir app olsa mesela istanbulda yaşıyorsun app ı açtın. o anda bulundugun yere en yakın en kalabalık mekanları gösteren bir app olsa nasıl olur. Mekanın içinde o an kim var live olarak gösteren bir app. Mesela hangi mekanda kız var acaba derdine girmeden app ı açacaksın bakacaksın hangi mekanda kızlar var veya kızlar açacak bakacak hangi mekanda çok sap var oraya gitmicek veya adamın profilinden hoşlandı o mekana gidecek filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 onu da sen yap kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 yeni uygulama başta kötü gibi geldi ama sonra iyi gibi geldi sdfsa. bakalım zaman gösterecek. ama swarm diye bi uygulamaya ne gerek var abi, tek uygulama yap gitsin işte alla alla. ayrı bi tab aç uygulamada çok mu zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 karı bul&tokmakçı bul diye app yapacam sonunda herkes rahatlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi tinder var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bugün bi kafede oturuyorduk. bira içesimiz geldi açtım appi ben, beer yazdım. getirdi üç beş yakından bi şey, arada kahve diyarları içkisiz yerler falan filan. 1 saat sonra başka mekanda checkin yapayım diye swarm açtım. gps açık hat turkcell. mekan yok. öyle ahmetpaşa tostçusu falan da değildi yani gayet viski içilen yemek yenen yer koskoca mekan. sözün özü bastım remove'u. bok yesinler. buraya küfür geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 4square benim telefona bayadir yukluydu. Burayi okuyunca bir bakayim dedim, her sey ayni. Ben hic bi fark goremedim. Update falan mi etmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 geldi yeni update yahu, oturmasına zaman var ancak şu haliyle idare eder gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 foursquare üzerinden önceden İstatistikler gibi bir bölüm vardı. Mesela oradan kim 7 günlük süreç içerisinde kaç puan yapmış falan görüntülenebiliyordu. Sanırım yeni sürümde bunuda kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Direk programı silmek bir yana 4square hesabımı da sildim ben gereksizlik abidesi bir hareket tek programlık işi ikiye bölmek Ayrıca 2 program demek 2 ayrı cellular data ve gps sömürüsü demek Sori bitmeyen pil hrnüz icad edilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar