SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Ben her mayıştan 2-3 bişeyler veriyorum etrafa. Bi de fabrikada benim bölümün temizlik işlerine bakan bi arkadaş var, ona bi malbuş alıyorum arada bi de çay içiyoz karşılıklı, öyle hoşuna gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Flassh said: hiç yapmadım bi kere kan vermeye gittim ondada almadılar zaten saol u...u kullandığını bizimle paylaştığın için. #yolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 ya kan vermeye gidecem ben de ama kan tahlilini de yapıyolar mı verirken ? hayır, ne verdiğimi bileyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Yapıyolar, hastalık tespit edilirse kanında arıyolar ve mesaj atıyolar. Hastalık yoksa kan birine verildiyse de kan ihtiyaç sahibine iletildi diye mesaj atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 günahımı almayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Hayatımı gezegenin kurtuluşuna adadım. Yardım bile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 nasıl anlatsana biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bi kere hostel arayan kanadali bi cifte gelin bizde kalin demistik, gelip kalmislardi. Saylanir mi? bence cennette yer hazir yani acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Düzenli olarak HumbeBundle üzerinden oyun alırken Charity'e bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 UNICEF e aylık 35 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 sinyalcilere yardım ediyorum. "karşıya geçiçez ama paramız bitti mahsur kaldık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar