Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pixel Piracy

neutrino

Öne çıkan mesajlar

knox said:

adamlar tam istedigim oyunu yapmislar ama grafikler...

terraria'i yapanlar yapiyorsa, iyi para kazanmislar olmalari lazim terraria'dan neden hala pixelated retro shit oyun yapiyorlar.cok bisi istemiyorum, 99-2003 era grafikli oyun yapsalar raziyim.

yanlış söylemişim ben ya, terraria'yı yapan re-logic dağıtımcıymış, yapanlar finlandiyalı ufak bi stüdyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuma günü rusçudan 2 tf keye aldım, haftasonundan şuana kadar 15 saat oynamışım, baya iyi lan.

FTL'yi hard mode'da 2 defa bitirmiş bir insan evladı olarak steam reviewlerde milletin bug rng falan diye yazdığı şeyler faso fiso geldi, bayıla bayıla oynadım.

Oyun release versiyondan çok early access gibi hiç polishlenmemiş ama kendi tayfanızın AI'si dışında öyle gamebreaking bir eksik de yok aslında. AI'den kastım da fishing'i olan tayfanın gemiyi b*k götürüyor diye güverteyi temizlemesi sonra da crewi aç bırakması gibi. Ama işte adamlar HER BİR TAYFAYA COOKING, CLEANING, FISHING GİBİ GÜVERTE GÖREVLERİNDEN YALNIZCA BİRİNİ VERİN diye oyunun update sayfasına, patch notlarına ve oyuniçi tutorial'a yazmışlar hani. Developerlar fazlasıyla aktif zaten.

FTL seviyorsanız onun deniz/korsan versiyonu gibi birşey, 200k satmış hayvan gibi komünitesi var, rusçuda steamtradesde 5 $. Bu da benim naçizane gemi.

http://i.hizliresim.com/REQka7.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Güzel oyun bayağı bir sardı. Şimdilik 3. Seviye pirate ve island lara gelebildim, haritanın bir sonu var mı ? Yoksa illa ki bir yerde kşfedecek ada ve saldıracak pirate kalmıyor mu ?

Birde benim kaptan zehirlendi hp düşüyor, gerçi gemide doktor var ve hp regeni yüksek bir şey olmuyor ama cure falan birşeyler vardır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Pirateler adalar 9a 10a kadar çıkıyordu ya.

Oyunun sonu başlarken de söylediği gibi, 4 tane efsane korsan var, 5. rakip sensin onları öldürüp denizin tek hakimi oluyorsun, endgame o yani FTL gibin.

Cure olarak şehirlerde bandaj satıyorlar, 200 müydü neydi sadece, onu depola gitsin, en rahatı o. Random itemler de vardı da cure için tam hatırlamıyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...