neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Terraria'nın yapımcılarındanmış. Early Access bitti, tam sürümü mevcut ve şu an %50 indirimde. http://store.steampowered.com/app/264140/ https://i.ytimg.com/vi/crRGiuANn7I/maxresdefault.jpg alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 metacritic almış yürümüş; http://www.metacritic.com/game/pc/pixel-piracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 adamlar tam istedigim oyunu yapmislar ama grafikler... terraria'i yapanlar yapiyorsa, iyi para kazanmislar olmalari lazim terraria'dan neden hala pixelated retro shit oyun yapiyorlar.cok bisi istemiyorum, 99-2003 era grafikli oyun yapsalar raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ben konuştum abi bundan sonra bütün indieciler hindistan'da stüdyo tutup pixel art yerine el çizimi yaptıracaklarmış, o da olmazsa kadroya 3d modelci, animasyoncu, texture artist falan bir 10 kişi daha katarız diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 3 boyut fazla. detay falan derken oyuncu kitlesinin kafa almıyor. 2 az, yalın. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 knox said: adamlar tam istedigim oyunu yapmislar ama grafikler... terraria'i yapanlar yapiyorsa, iyi para kazanmislar olmalari lazim terraria'dan neden hala pixelated retro shit oyun yapiyorlar.cok bisi istemiyorum, 99-2003 era grafikli oyun yapsalar raziyim. yanlış söylemişim ben ya, terraria'yı yapan re-logic dağıtımcıymış, yapanlar finlandiyalı ufak bi stüdyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 meh single player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=AQjFVkKjpkI Assassins creed 4 mü alsam bunu alsam sdfsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Steam reviewlar fena, bi de sp only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Cuma günü rusçudan 2 tf keye aldım, haftasonundan şuana kadar 15 saat oynamışım, baya iyi lan. FTL'yi hard mode'da 2 defa bitirmiş bir insan evladı olarak steam reviewlerde milletin bug rng falan diye yazdığı şeyler faso fiso geldi, bayıla bayıla oynadım. Oyun release versiyondan çok early access gibi hiç polishlenmemiş ama kendi tayfanızın AI'si dışında öyle gamebreaking bir eksik de yok aslında. AI'den kastım da fishing'i olan tayfanın gemiyi b*k götürüyor diye güverteyi temizlemesi sonra da crewi aç bırakması gibi. Ama işte adamlar HER BİR TAYFAYA COOKING, CLEANING, FISHING GİBİ GÜVERTE GÖREVLERİNDEN YALNIZCA BİRİNİ VERİN diye oyunun update sayfasına, patch notlarına ve oyuniçi tutorial'a yazmışlar hani. Developerlar fazlasıyla aktif zaten. FTL seviyorsanız onun deniz/korsan versiyonu gibi birşey, 200k satmış hayvan gibi komünitesi var, rusçuda steamtradesde 5 $. Bu da benim naçizane gemi. http://i.hizliresim.com/REQka7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 biraz videolara baktım, rpg öğeleri, sandbox mantığı hoşuma gitti. ancak alanların yorumlarına bakılırsa şu an oyunda çalışan birşey yok. birkaç ay nadasa bırakırım belki o zaman content gelir, indirime girer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Oyunun update ihtiyacı var ama bu haliyle bile ben eğlendim. Güncellemeler geliyor zaten, developerlar aktif. UI değişmesini en çok istediğim şey, pek kolay değil kullanılması, mantıksızlıklar mevcut. Ama oyun mekanikleri güzel, fikir gayet iyi. Oynatıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 biraz content eksikliği var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Map readingle map awareness'i başlarda almaya çalışın, harita biraz açılınca hah şöyle diyorsunuz resmen. http://www.peercast.net/pixelpiracy_jpnwiki/wp-content/uploads/2014/07/worldmap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 2 adet pixel piracy %25 steam indirim kuponum var isteyen ozel mesaj atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bende de. mesaj atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Güzel oyun bayağı bir sardı. Şimdilik 3. Seviye pirate ve island lara gelebildim, haritanın bir sonu var mı ? Yoksa illa ki bir yerde kşfedecek ada ve saldıracak pirate kalmıyor mu ? Birde benim kaptan zehirlendi hp düşüyor, gerçi gemide doktor var ve hp regeni yüksek bir şey olmuyor ama cure falan birşeyler vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Pirateler adalar 9a 10a kadar çıkıyordu ya. Oyunun sonu başlarken de söylediği gibi, 4 tane efsane korsan var, 5. rakip sensin onları öldürüp denizin tek hakimi oluyorsun, endgame o yani FTL gibin. Cure olarak şehirlerde bandaj satıyorlar, 200 müydü neydi sadece, onu depola gitsin, en rahatı o. Random itemler de vardı da cure için tam hatırlamıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 abi arada yolculuk yaparken sarki soylemeye baslamiyorlar mi asdfadsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Hah evet gece bir yolculuk sırasında söylemişlerdi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Zafer kazanınca söylüyorlar sanırım bi de sdf Abi yalnız kullanıcı arayüzü bayağı kötü. Kaptanın interact tuşu falan ne öyle pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar