Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Gelecekle ilgili eski resimler

bayat

Öne çıkan mesajlar

uçak güzelmiş ama ha sevdim yane :)[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir:
--Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var?
--Hayır yavrum sana öyle gelmiştir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 08 Ocak 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
2000 lı yılların başında bılgısayarın 1 tona akdar kılosunun iniceğini ve ıuçan arabanın olucağını idda ediyorlardı :)Bılgısayar konusu resmen uçtu ama uçan arabamız neyazıkkı hala yok:(

uçan araba varda trafikte yok moralini bozma :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

1939 yılında 1960 yılı hakkında böyle düşünüyorlarmış hmm.
Fallout'ta New Reno'yu gördüğümde, Metropolis animesini izlerken felan aklıma bu geliyor zaten.
Birkaç resim gölmüştüm. Gelecekteki teknolojiyle alakalı. Uçan arabalar, görüntülü telefonlar felan var, ama dizayn hep bu şekil. Kaba yuvarlak ve sivri.
Acaba bu şekil dizaynın bir adı felan var mıdır?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe, benim bilim kitaplarımdan bi tanesi bu ikinci sayfadaki resimlerle doluydu. basım tarihi kaç acaba bulursam bi bakayım :)

Bu arada ben hastayım bu araç çizimlerine, bi ucu şişkin bi ucu sivri. o zamanın klasik roket dizaynı o şekilde olduğu gelecekte kesin bunun aşmışı olur diye düşünüyorlar tabii aerodinami konusunda biraz geriler :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...