bayat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 http://www.fantascienza.net/users/... Italyanca ama resimlere bakmak icin alttaki sonraki "pagino" link'ine basmak yeterli. Cok hos maketler var.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. [Bu mesaj bayat tarafından 08 Ocak 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gökdelenler şimdikilere benziyor bide kombine yollar. helal ileri görüşlüymüş çizenler. bazlarıda abuk subuk ehehe[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 iyi yaklaşıyoruz yawaş yawaş eski geleceklere..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 uçak güzelmiş ama ha sevdim yane :)[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir: --Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var? --Hayır yavrum sana öyle gelmiştir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 guselmis..saol[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bir topicte 2004 deki bilgisayar diye dümenli bir şey vardı asıl o beni baya güldürmüştü[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 2000 lı yılların başında bılgısayarın 1 tona akdar kılosunun iniceğini ve ıuçan arabanın olucağını idda ediyorlardı :)Bılgısayar konusu resmen uçtu ama uçan arabamız neyazıkkı hala yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Off her yer beton olmus[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Arabaların bu kadar şekilsiz olabilecegine inannmıyorum açıkcası[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Xanthe, 08 Ocak 2005 23:18 tarihinde demiş ki: 2000 lı yılların başında bılgısayarın 1 tona akdar kılosunun iniceğini ve ıuçan arabanın olucağını idda ediyorlardı :)Bılgısayar konusu resmen uçtu ama uçan arabamız neyazıkkı hala yok:( uçan araba varda trafikte yok moralini bozma :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hele 10/1 olamadik.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 uçan scooter var neyinizi yetmiyor 2000 sidney olimpiyatlarında vardı isteyenler açıp tekrar izlesinler yerden 20 metre yüksekliğe çıkıp saatte 60-70 mil yapabiliyorlar.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya bıde bınaların seklı cok degısık olmus[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?url=http%3A%2F%2Fwww.fantascienza.net%2Fusers%2Ffemino%2FRETROFUTURE%2FRETROFUTURE1.html&lp=it_en ingilizcesi[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Eah, Babelfish iyi fikir. Google'inki de olabilir.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 1939 yılında 1960 yılı hakkında böyle düşünüyorlarmış hmm. Fallout'ta New Reno'yu gördüğümde, Metropolis animesini izlerken felan aklıma bu geliyor zaten. Birkaç resim gölmüştüm. Gelecekteki teknolojiyle alakalı. Uçan arabalar, görüntülü telefonlar felan var, ama dizayn hep bu şekil. Kaba yuvarlak ve sivri. Acaba bu şekil dizaynın bir adı felan var mıdır?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 güzel resimler.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hoş tabi ama bunlar daha çok almanların II.dünya savaşında yaptığı manyak projelere benziyor[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Binalarin icinden yol gecirmek konusunda niye bu kadar obsessed olduklarini cok merak ediyorum.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sen de ingilizce kelime sokmadan post atmıyacağım demekte neden bu kadar obsessedsin anlamıyorum.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Turkce kelime daarcigim dar oldugundan, bazi seyleri Ingilizce daha iyi ifade edebildigimden.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kısaca: bayat sux :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Ocak 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yanlız ikinci sayfadaki ayla ilgili resimler çok güzel, öyle bir yerde yaşamak isterdim.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Kubrick filmleri gibi anasını satim korkunç[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ehe, benim bilim kitaplarımdan bi tanesi bu ikinci sayfadaki resimlerle doluydu. basım tarihi kaç acaba bulursam bi bakayım :) Bu arada ben hastayım bu araç çizimlerine, bi ucu şişkin bi ucu sivri. o zamanın klasik roket dizaynı o şekilde olduğu gelecekte kesin bunun aşmışı olur diye düşünüyorlar tabii aerodinami konusunda biraz geriler :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar