Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Akın'dan Ermeni Soykırımı'nı Anlatan Film

Biyik

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Biyik said:

GERGE said:

Daha da otesi Vizyon bolumu burasi. Konuyu hatali baslik ile acildigi icin (ne guzel de kilif buldum) kitleyecegim birazdan, son soyleyeceginiz bir sey varsa soyleyin.

?

"Vizyon bolumunun basinda sticky kurallar konusu" said:

Konu Açma

Aramayı kolaylaştırması ve bilgilendirici olması için böyle bir şey iyi olur diye düşündüm. Dizi hakkında muhabbet etmek için filan bu kuralları uymanız lazım değil bu arada ama bir filmin ya da dizinin ilk konusunu açıyorsanız uymanızı bekleyeceğim. Uymazsanız size bir yaptırım yok tabii ama mesajınızı editleyip uydurabilirim ya da dün olduğu gibi dizi olduğunu anlamayıp Garbage'e postalayabilirim ya da kitleyebilirim. Böylece belli bir yılda çıkmış, belli bir ülkeden çıkmış filmleri bulmak kolay olur kullanıcılarımız için. Ya da belli bir kanalın dizilerini bulmak.

Film için başlık:

Filmin Orijinal Adı (İngilizce Ya Da Türkçe Değilse Ad İngilizce Ya Da Türkçe Çeviri) (yıl) - Eğer İsimde Parantez Kullanılmışsa Ülke

Türk-Amerikan ortak yapımı gibi ilginç bir şey olduğunda da belirtiyoruz.

Örnek olarak:

Jadesoturi (Jade Warrior) (2006) - Finlandiya/Çin
Sky Captain and the World of Tomorrow (2004)
Kayıkçı (1998)
Sosyal ağlarda paylaş

lol ya forumda "biri şunu banlasın" demek geyikten ne zaman öteye gidebildi.

gerge sen de alemsin, malzeme veriyosun mesajımı silerek "hedef gösteriliyorum!" diyen adama. yani paticik gibi bir forumda hedef gösterildiğini düşünmek nasıl bir zihniyettir aklım almıyor. zaten attığın her post ağzından dışkılamandan farksızken kendi kendini hedef gösteren sensin.

hayır bilelim işe yarıyorsa, ciddiye alınıyorsa heryere yazayım sürekli. ben dedim diye banlanacaksa gerekirse dilekçe yazar paticiğe posta yollarım.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bu andan itibaren konu icinde irkci soylemlerde bulunanlar banlanacak.

öncesindekileri niye banlamıyorsun? banlayacak olan direkt banlar zaten, tatava yapmaz. ben söyleyeyim, sende suya sabuna dokunacak duruş yok. bir mucize olur modluk yaparsan da ban için adminlerin zahmet etmesi lazım. lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...