Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 asdasfsdgfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 seni oturtalım istiyorsan. zoruna mı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 yorungeye uydu oturtucam diyen adam bile alinganlik yapiyor sdf. ne egolu bi ulkeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 savaş sebebi lan nasaya ne bizim attığımız uydudan, at kardeş sen yörüngeye düşerse gidip tutarız nps. türkün gücü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ben ülke değilim ama sen gerizekalısın abi. troll olmaya çalışan benliğinden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ha bana dememiş humanist kominiğe demiş meh -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Nedankoya burdan kufur ediyosun o direk yorungeye oturtuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 memleketin okumuşunun hali ortada, okumamışı ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 abi sizi anlamıyorum ha. dalga geçiyorsunuz. lise öğrencisinin projesi bu. babasının işlerini yapıyoruz. yalakalık olsun diye olur dedim. yardım ediyoruz. kınayt mı oynasın çocuk. birşeyler zorluyorlar işte. böyle böyle belki birşeyler olur ileride. sağolsun iki link de çok yardımcı oldu. blueprints ile process plan zaten vardı helyum balonu için. yörünge için de fizik bölümü var egede ona gideceğim yarın. kharon un gönderdiği linkin benzerlerini zaten görüp gaza gelmiş çocuk. bakalım. birşeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 stratosferden gavur mankenlerin evlerini mi dikizleyeceksin hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 çocuğu f tipi koleje göndersinler, orada hocaları çocuklarının projelerini yapıp yarışmaya sokuyor çocuklarınmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Biraz daha kasarsa oturacak mc livin yorungeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 lovin her topicte ama her topicte arka arkaya 2 mesaj atıyorsun, 1 post arayla tekrar aynısını yapıyorsun dikkatimi çekti, bari faydalı bir şey söyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 faydalı adama faydalı şey söylenir balonla yörüngeye uydu mu oturtulur ya ortaokul kaçtasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 çok şımarıksınız çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 butthurt oldu o karışmayın. geçer o birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 çocuk heveslenmiş elimizden geleni yapıyoruz diyor, işler ileri giderse diye yasal kısmını sormuş adam. oturup yaz nedir ne değildir nasıl oturtulur yörüngeye uydu, ha yazmayacaksan salak salak post kasmana gerek yok garbage değil burası. 1 mesaj atıp eğlenirsin bunu herkes yapıyor ama abartıyorsun artık. get rekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ucuna taramalı da takın yörüngeye gönderirken, space racei kaçırdık, militarization of spacede geri kalmayalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 yav zaten benim branşım değil. ben bir kafes modelledim ansys'te. 729 cm3 lük birşey. onun içerisinde oturtulacak. olası termal genleşmeye göre uzay kafes sistem profil seçimini falan yaptık. baya sağlam bir şey olunca arkadaş dedi ulan bunu basit bir itici ile daha yukarı çıkartamaz mıyız. helyum balonunun taşıma gücünü aşmamıştık çünkü. olay buradan çıktı esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ulan hadi ciddi olacam balonla yörüngeye alet edevat sokma işinin saçmalığına girmeyecem de hadi bir çeşit iticiyle daha yukarıya çıkardınız diyelim, çıkartamazsınız da, hadi diyelim ki çıktı, geri atmosfere sokarken nasıl doğru açıyı tespit edip sokacaksınız, aşağıya inerken yanar o kafes ve içindekiler sürtünme sonucu, biliyor musun mesela hangi açıyla atmosfere çarptırmanız gerektiğini hadi bak onu da geçtim, balonla çıktığı yükseklikten sonra iticinin taşıdığı kilo başına kaç litre yakıt tüketeceğini ve hangi yakıtı hangi itici sistemiyle (balonu havaya uçurmadan sdsfdsfsdfs) ateşleyeceğinizi hesapladınız mı, yaptınız mı hayatınızda böyle bişiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 abicim geri sokmayacağız. kalacak orada zaten öyle. benim endişem yukarı taşımak için gereken güç miktarı nedir, eğer yüksek ise balonu büyütebiliriz de? yukarı taşımanın yasal bir engeli var mı? bunun başka bir araca çarpma riski var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 asıl tehlike zaten helyum balonu belirli bir yükseklikten sonra işlevsiz hale geliyor. düşmeyeceği bir noktaya itelemek daha mantıklı o yüzden. ama ben yörünge fiziği hakkında hiç bir şey bilmiyorum. kaynak bakıyorum şu anda bir yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 o zaman, amatör olarak uzaya roket fırlatan amerikalılar var, onların forumları vardır, oralara girip okuma yapacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 açıkçası beraber yaptığımız arkadaş direkt itici olarak balonu patlatmayı önerdi. bizim kübümüz balonun altında değil tam üstünde taşıyınacak. belirli bir yüksekliğe geldikten sonra balonu ateşleyip o momentum ile yukarı çıkar mı çıkamaz mı, kaç metre irtifa kazanır, ona bakıyoruz. bir de o yükseklikte yeterli oksijen yok. balonun uç kısmında kolay patlatabileceğimiz bir oksijen kesesi gibi bir şey olabilirse nasıl olur onu düşünüyoruz. bizim konstrüksyon 2,5 kg tutuyor şu an. normal zeminde küçük helyum balonumuz patlayınca bi 9 metre falan attık yukarı sistemi. sorun çok abi zaten. işte yasal kısmını da bilelim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Lectre said: 1 mesaj atıp eğlenirsin bunu herkes yapıyor bunun için geldim AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar