Oripxnot Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Merhabalar, Eylul basinda Amerika'dan donecegim, donuse daha 1 ay var ama o surecte indirim falan yakalarim veya insanlar para biriktirir diye konuyu erken actim, hizmet aski boyle birsey. Uzun lafin kisasi, "abi amerikada cok ucuzmus bana sundan getirir misin?" seklinde siparislerinizi bekliyorum. Ustune cuzi bir miktar komisyon koyacagim ama sizi uzecek bir miktar olmaz. Birde macbook pro kutusundan daha buyuk kutulari tasimak pek istemiyorum, o yuzden otomobil tamponu gibi siparislere mesafeli yaklasacagim. Simdi alayim siparislerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 118 dolarlık bir parfümü kaça getirirsin İstanbul'a? 200 ml'lik ufak bir şişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 "roket adam" said: 118 dolarlık bir parfümü kaça getirirsin İstanbul'a? 200 ml'lik ufak bir şişe. Ufak siseyse sembolik 15-20tl bisey koyarim ustune cok onemli degil. Tabi TR fiyati 500 falansa o zaman esnaf kafam calisir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 "roket adam" said: 118 dolarlık bir parfümü kaça getirirsin İstanbul'a? 200 ml'lik ufak bir şişe. Alma bosa sigara ufleyecekler nasilsa uzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 wilson prostaff 97 istiyorum satışı başlamadı galiba gelene kadar çıkarsa alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bana taco getirsene abi hiç yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Oripxnot said: "roket adam" said: 118 dolarlık bir parfümü kaça getirirsin İstanbul'a? 200 ml'lik ufak bir şişe. Ufak siseyse sembolik 15-20tl bisey koyarim ustune cok onemli degil. Tabi TR fiyati 500 falansa o zaman esnaf kafam calisir :D 2 tane viski isteyeceğim ben. istanbulda neredeydin acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar