KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ne kadar ayağa düştü ya dinler. ne zaman kendi içinde yaşayacak insanlar dinlerini.. http://www.sabah.com.tr/webtv/nihat-hatipoglu/ermeni-kadin-canli-yayinda-musluma-oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 programı takip edip buraya link verip adamlara niye yardımcı oluyorsun + kimsenin umrunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Kufur etmeyin boyle, sonrasi belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 HAK YOLUNU BULMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 türbanı pre-order etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 türban dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ona bakilirsa hande atazide ekranda 30 kere evlendi ama normal evlendiginde 3 saat surdu. adfadsfdsf efekt bunlar caniiimmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 bunun hemen ardından çinde sular kırmızı olmuş http://english.cri.cn/12394/2014/07/24/3241s837537.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 DUYGU DOLU ANLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 sunnet ettiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 varsa.şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 gaddafi gittiği heryerde en az 3 kişi müslüman oluyordu. bizim medya da haberini veriyordu bunun. Rahmetlinin wololo'su güçlüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Ermenilerle alip veremedigin ne diye sorsam ermeniyim ben diye baslayacaksin. en iyisi birak herkesin dini kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 liberal said: Rahmetlinin wololo'su güçlüydü. SFMLKJŞFSAGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 falconhoodcentury said: Ermenilerle alip veremedigin ne diye sorsam ermeniyim ben diye baslayacaksin. en iyisi birak herkesin dini kendine. ee benim verdiğim mesajla senin verdiğinin arasındaki fark ne? hristiyan müslüman olmuş ya da tam tersi olmuş şeyimde değil açıkcası. bunun medya malzemesi yapılmasını iğrenç buluyorum. ibadethanelerin bile gereksiz olduğunu düşünen biri olarak son cümleni en iyi savunanlardan biri olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar