Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 arkadaş kafaladı, hiç planda yokken bir tur şirketi ile 10 günlük falan avrupa turuna çıkıyorum. gönül isterdi ki interrail olsun daha rahat doolaşım tek tek kendim planlıyım ama böyle denk geldi işte neyse gezi rotası şöyle gezi 1. gün Kavala – Selanik (Yunanistan) 2. Budapeşte (Macaristan) + 3. Bratislava (Slovakya) – Prag (Çek Cumhuriyeti) 4. Amsterdam (Hollanda)+ 5. Brugge ( Belçika) – Paris (Fransa)+ 6. Paris (Fransa) 7. Genova – Pisa (İtalya) + 8. Roma (İtalya) – Vatikan 9. Lübliana (Slovenya) – Zagreb (Hırvatistan) 10. Mostar - Saraybosna (Bosna Hersek)+ 11. Belgrad – Niş (Sırbistan) ilk kez yurtdışına çıkıyorum nabıcam ne dicem hiç bilmiyorum açıkcası. şimdi bu rotada uğradığımız şehir ve ülkelerde daha önce gidip gördüğünüz bi yer varsa tavsiye verilmisiniz mutlaka şuraya git gör, burda şunu ye şunu iç, ne bileyim burdan şunları şunları al nerde ne ucuztur.. bu şehirde mutlaka alışveriş yap, çok ucuzdur gibi vs. edit: + olarak işaretlediğim şehirlerde 1 gece konaklama olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 10 gunde neyin turu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 10 günde her şehiri yolculuklarla 1 günden bile az inceleyeceğinize bence şehir sayısını azaltıp her şehire 2-3 gün ayırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 abi işt organizator planlıyor ne zaman nereye gidiceğini sadece sana şehirlerde free time veriyor biraz saçma olduğunu bende biliyorum fakat böyle denk geldi hiç planda yokken. benim bile yeni haberim oldu turdan ki 15 gün sonra gidiyoruz sorun çıkmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 haze iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bosnadan geldim sıcağı sıcağına yazayım. saraybosnada başçarşıya götürürler sizi muhtemelen. kilise cami gezmekle uğraşmayın, yugoslavya hayvancılık geleneğinden faydalanmak için şu restoranları sırayla gezin: 1- cevapcici zeljo: burası cevapcici denilen köfteyi en iyi yapan yer. 10'dan fazla yer denedim en iyisi burası. 2- dzenita: filled pljeskavica diye çılgın bir şey yapıyorlar. kalori bombası. içi peynirle dolu sırp burgeri. 3- mrkva: normal pljeskavica'yı en iyi yapan yer diyor lokaller. bence de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 pljeskavica denilen şeyi duymuştum merak ediyordum zaten, onayda geldiyse abanırım direkt nasıl okunuyor abi bunlar bosna ve diğer balkan ülkelerinde anlaşmak kolay mı yol yordam bulma bakımından, köfteci arıcam diye böbrekten olmıyım sdfs @moncici dediğin filled pljeska yapan yer burası mı http://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g294450-d3778656-Reviews-Dzenita-Sarajevo_Sarajevo_Canton.html not edeyim bi kenara fiyat durumları nasıl bosna ucuz şehir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 3. gun bratislava ve prag, konaklama yok hehe dunyanin en guzel kizlarinin ve en super biralarinin oldugu iki sehre ayni gun icinde gidiliyor ki biri gotik mimarisi sehir guzelligi ile ayni zamanda eglence hayatiyla dunyanin sayili sehirleri arasinda bence siz o 3. gun eeh be diyip gruptan siyrilirsiniz caktirmadan, geri kalan zamani orda gecirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ah bira dedin kalbimden vurdun abi neler deneyeyim, nerde içeyim var mı tavsiyen gittiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 pilsner urquell, gambrinus (bu benim favorimdi) ve cek budweiseri bunlari slovakya ve cek cumhuriyeti disinda ictiginde bir seye benzemiyorlar ama oradakiler cidden dunyanin en iyi biralari bratislavada sehir merkezinde bir puba git ahsap masa sandalyelerinde oturup bir bardak fici gambrinus soyle, biraya 1 euro verirsin tas gibi olan garsona da 1 euro tip atmayi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 aha çok sağol biraya 1 euro vericek isem, trde ki alkol vergisini de orada tip olarak bırakırım zaten heheh sonuçta alıştık 10 liraya içmeye dışarda. abv tr budweiseri burda bir yerde denemiştim verdiğim kazık paraya yanmıştım orda da dener gerçeğini görürüz madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 10 gün boyunca hergün 1 şehir çok hardcore olur hiçbişey anlamazsınız o geziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Bu ne boktan bir tur sehir sayisi gun sayisindan fazla ahah. Ben 6 gun 2 rusya sehri yapiom az gelecek buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 shitstorm u büyüteyim biraz hemde otobüs ile hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 üstü açık otobüse bindirip işte şehir bakın görün demesinler sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 10 numara :d bisey yok zaten dolanir gelirsin var olan biralardan rasgele iç, rasgele ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 yurtdisi guzel ama soguk. usutme oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Çok kötüymüş turun. Amsterdam ve Paris için ayrılan süreler şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 moriarty said: 10 günde her şehiri yolculuklarla 1 günden bile az inceleyeceğinize bence şehir sayısını azaltıp her şehire 2-3 gün ayırın. fakir olduğumuz için 2-3 gün ayrımanın anlamı yok ya buralar ne güzelmiş diyip geçiceksin paran varsa zaten adam gibi gezersin para harcarsın tur ne kadardı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Remus said: Çok kötüymüş turun. Amsterdam ve Paris için ayrılan süreler şaka gibi. amsterdamı bilememde parise gitmeye zaten gerek yok. yüksek ihtimal metroda kaybolup uçağı kaçıracaksınız zaten asdsa ha bir başka şey ise italyadan parise 9 euroya uçtum, paris hava alanından lafayette avmye 20 euroya geldim. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Rerore said: moriarty said: 10 günde her şehiri yolculuklarla 1 günden bile az inceleyeceğinize bence şehir sayısını azaltıp her şehire 2-3 gün ayırın. fakir olduğumuz için 2-3 gün ayrımanın anlamı yok ya buralar ne güzelmiş diyip geçiceksin paran varsa zaten adam gibi gezersin para harcarsın tur ne kadardı bu arada of fiyatı söyleyip hepten aptal durumuna düşmek istemiyorum ama 580€ heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 10 gün yatcak yer veriyorsalar zaten 50 eurodan ucuza otel bulamazssın parayı çıkartmışsın bir de öyle düşün ben hala mesajım arkasındayım avrauapa ya paran varsa gideceksin euro 3 tl olduğu için her şey 3x pahalı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Yazik bi tur olmus, 1 gunde ankara bile gezemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 580€ ya muhtesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar