BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 forumda daha önce de tavsiye üstüne tavsiye istemiştim hatırlayanlar vardır autoshowda da baya bir dolaşmıştım ve sonunda döne dolaşa bir karara vardım ve bunu aldım :D inşallah hayırlı olur... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileği ile. Biraz daha detay versen model vs vs hakkında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hayirli olsun abi, gule gule kullan. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 zaten bir jeep alma fikrinden döndürebilecek tek araç audi a3 ;) doğru seçim öndeki krom bar dikkatimi çekti yeni a3 lerde öyle belirgin krom bar yoktu[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hayırlı olsun black. kazasız belasız km. ler dilerim :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanasın :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hayrlı olsn sportback mi 3 kapı mı triptonic mi düz mü anlat söle :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 resimde 4 kapı gözüküyo ehe :P abü bi tur verirmisin? parktan çıkmıcam söz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 güle güle kullan abi kazasiz belasiz , mutlu mutlu[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 teşekkürler arkadaşlar :D A3 sportback 5 kapı 1.6 FSI benzinli modeli (115 HP) düz 6 vites, tiptronic değil zaten FSI'larda yok sanırım tiptronic ellerinde ne varsa ancak onu alabiliyosunuz ya da 4-5 ay bekleyip özel sipariş veriyosunuz o yüzden ben de pek fazla donanım seçemedim, ambiente paketini aldım, spor deri direksiyon, cruise control, park sensörü vs gibi şeyler mevcut ama mesela istememe rağmen sunroof, ön sis farı, xenon farlar gibi hedeleri yok, yakıtı da baya iyi işte bi de yakışıklı falan böle ;) yeniyıl herkese gönlüne göre, isteğine göre bir araç versin işallah, sağolunuz...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Ocak 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hayırlı uğurlu olsun süper bi tercih.........[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kazasız belesız kullanamanız dileğimle hayırlı olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 black kıskandım ama nazar boncugu fln tak biyerine arabanın :) yani arkadaş muhabbetlerinde hep böle bi siyah 0 km 2005 model a3 üm olcak varya of of diye başlayan cümleleri sık kullanıyoruz da :p eahu kampüse çekecem şööle fln iyi anlaşmaya bak A3 ün ile bugüne bugün avrupanın en yakışıklı arabası ödülünü elinde bulunduran saygı duydugumuz birisi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 masallah gule gule kullan iyi bi secim yapmıssın tebrikler. ben izmitte yasıyorum yahya kaptan da bi a3 gordum agzım 1 karıs acık kaldı super bi araba 5 kollu 17" jantları vardı dunya uzerindeki en iyi sportif hb olduuna inanıyorum a3 un[signature][hline]ICQ#: 87210909 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 direkt bi nazar boncuğu, bi de kurban kestir arabaya valla çok güzel araba nazar değer, kazasız belasız kullan. bende uzun bi kararsızlık sonucunda mini aldım geçenlerde. Daha ilk haftası dolmadan nazarlık kazamızı yaptık :( allahtan bize bişi olmadı, araba pert.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 güle güle kullan blackrose. ne zaman kutluyoruz? dermişim :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Kaç kişi sığarız onun içine? Patilerle bir deneme yapalım :) Hayırlı olsun, güzel araba.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: bLaQ, 04 Ocak 2005 21:15 tarihinde demiş ki: bende uzun bi kararsızlık sonucunda mini aldım geçenlerde. Daha ilk haftası dolmadan nazarlık kazamızı yaptık :( allahtan bize bişi olmadı, araba pert. Sana da geçmiş olsun.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 auhauahauh resmi büyütmeden anlayamadm biraz önce büyüttüm :D LOL. fsi ın triptonic i war olmaz mı ;) ahh ahh bende istiorm a3 3 kapı trip... weya arabamı deli gbi modifie etmek :P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 cevap veriyorum... b şıkkı :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hayırlı olsun black. :) Güle güle kullan. Müthiş bir seçim. Maşallah diyelim :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hayırlı olsn çok hoş =) Bizim forum ahalisi olarak gözümüz kaldı bi nazar boncuğu şart buna =) Hayırlı olsn kazasız belasız kullanman dileğiyle.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 araba super gule gule kullan ama daga bayira nasil sureceksin bunu :) yazik olur vallahi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 nede olsa yol senden daha sonra geliyo gittigin yere[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 oy oy oy.. harika bişi bu ya audi arabadır abicim. allah herkese kullanmak nasib etsin kazasız belasız kullanırsın inşallah. Hayırlı olsun.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar