Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HS de ganker lık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba ;

Maden kazdıgım alanda faaliyet gösteren 4 tane buyuk grup var. Bu grup olarak adlandırdıgım fleetlerde 15+ skiff hauler ve orca da bulunmakta. Bu admalar sisteme girdilermi hem ice ları hemde astroidleri talan etmekte. İzlediğim kadarı ile bu fleetler tek kişi tarafından yönetilen gemilerden oluşuyor ve birbirlerine çok yakın gezmekteler.

Bu fleetleri azda olsa rahatsız etmek amacı ile ve kazancıma engel olmalarını durdurmak için birşeyler yapmam gerekiyor. Bu admalara yapacağım 1-2 saldırı sonrası en azından o gunluk biraz rashat kazı yapıp kazancımıa zda olsa arttırabilirim düşüncesindeyim.

Bu sebeple sorum şu ; HS de smartbomb yada bunun gibi alan etkili silah kullanabiliyormuyum ?

Bu şekilde denk geleceğim fleetlere bumperlık dışında nasıl engel olabilirim ?
Mesaj tarihi:
Neden aluriel ? Açıklarmısın ?

Benim aklımda 3 tane alt char acmak ve bunlarda smartbomb kullanabılır hale getırmek var.. bu adamlara denk geldimde bu 3 charı sokacam oyuna getırcem flettlerının cevresıne .. 3 gemi 3 gen olusturcak sekılde 5 er km mesafede bırbırıne flettlerı saracak ve smart bombları basacaklar 3 accountla account bası 2 ser smart bomb atabılırsem .. benım gemıler patlar.. ama en azından 15 skıffın 10 tanesını alsam yeter bana
Mesaj tarihi:
12800 shield .. %44 em %79 heat % 85 kinetic % 72 exp
10 15 sn yede 20 k vurmam lazım 3 gemi kullansam gemı basına 7 k yapar
bu damage smb ile mümkünmüdürkü acaba ? Bs kullan diyenler var bunun için
??????
Mesaj tarihi:
newbie corptta değillerse savaş aç, hatta bu sisteme bulaşmayın ulan de belki sulh yoluyla halledersiniz.

yoksa, bumplıcan aga orcayı. Zaten tırsıyorlar bumplamaya baslayınca, bide belte bi tane tornado falan getırırsen gerilim verirsin adamlara sdsfs
Hele tek kişiyse bakmak zorunda oldugu ıcın cekılecektır muhtemelen

once bı bumpla
olmadı belte fake gemı getır
local chatte smack talk yap block yıyene kadar
olmadı savas ac
Mesaj tarihi:
Talan etmek şu demek olyor Cüce ;

Adamlar tek kişi 17-18 account ile ice field e bir giriyor. Ortamda kazacak ne ice kalıyor nede bir kazanç. Bu şekildeki fleetler sebebi ile maden işinde efektif kar marjı kalmıyor. Mesela 17-18 kişiden oluşsa bu büyüklükteki fleetler hiç bir derdim olmayacakj. Ama benim olduğum bölgede 3 kişi var bu şekilde fleetleri olan ve bu adamlar yardımcı programlar ile tek başlarına sömürmekteler ortamı.

Bende bu adamlara gerçekten sinir oluyorum.

Herkese açık ve kazılabilir bir alan ama sonuçta ingame olarak bakarsak olaya onlar bunu yapmakta ne kadar serbestlerse , bende kzancımı korumak ve arttırmak adına elimden gelen yasal veya değil herşeyi yapabilirim ingame olarak .

Selamlar
Mesaj tarihi:
Saatte yaklaşık 150 M gibi bir kazancım var. INCURSIONS gibi değil tabi ama yeterli . Afk değilde semi afk demek daha doğru olur. makina başından kalkamıyorsun sonuçta. Konteynerları takip edip , devamlı olarak taşımak gerekiyor.

kendi adıma günde 1 saatle tüm charların aylık giderini çıkarabiliyorum.
Mesaj tarihi:
saatte 150 m kazanıyorum demişsin. onun için de tabi madenine gore değişir 8-10 karakter lazım . madeni daim kontrol etmen scan ile hangi karakterin m3/saniye + kazdığın madenin cinsine göre onun volume -yoğunluğu ne scanda çıkan birimleri kafanda az çok kestirmen bir de kazıcı sayısı çok olunca ne kadar dikkat edersen et dalgınlıkla zaman strip minerin çok boşa döndüğü olur,ore bitmiştir oyle baka kalırsın dakkikalrca.solo saatte 150 m çok zor hatta imkansız !!!

pyroxeres madenn alalım
150 000 000 isk /60 isk fiyatı /oyle hatırlıyorum/ - 2m 500 000 pyroxeres eder
kendi rekorum 1 günde 1 hulk +1 orca günde 400 000 birim pyroxeres ona da 15-20 gün dayandım
2m 500 000 x 0.30 /yoğunluk/750 000 m3 toplanması çok zor .empirede bir beltten o kadar pyroxeres çıkmaz .
belt değiştirmek
daim scan
her karakterin kullandığı fit
her karakterin skill durumu /maden yield i için/
kaldı ki beltlerde madenler bir yere öbeklenmemiştir ve yer değştirmek gerekiyor ekseri
dolan kargoyu jettison olayını sıkı takip
madenine gore crystal takmak.veldsparı omber crystali ile kazarsan o da olaz :) /biz çok dalgınlıkla yaptık hemide 1 hesapla kazarken bile /

en iyi şarltarda 1 karakter skill exhumers vs hepsi 5 lvl olacak ve fitt t2 itemlerle donatılmış olacak + mx-1005 /implant 150m isk civarında/ +michi's implant / 1.5 milyar isk civarında / + t2 maden dronu ile hulk için konuşuyorum
160 000-172 000 m3 1 karakter
-----
42 ay bil fiil kazdım bir çok kazıcı ile yazışmışımdır ama saatte 150 m isk kazananı duymadım.ancak
şöyle olur

sıfır sistemde kazarsın ore anomaly mesela small sinyalde en büyük spodumain 250 000 birim çıkar x 16 m3 yoğunluk - eder 4 000 000 m3.
ona warplarsın 5 hulk + implantlar+ t2 drone + bonus varsa 80 küsür saniyeye düşüyor.her strip miner tur attığında jettison ettiğine oreleri aktarman lazım malum hulk 8500m3 yeri var. yine de sıfırda çok az %50 eritme verimliği veren istasyonlar var ekserisi %35-%40
150 m 100de 10-15 gitti .istasyon sahiplerinin de kesintisi varsa oradanda gitti bir miktaar %.eritme skilerin de iyi değilse oradan da kayıp
--
large giant anolamly sinyalerinde de rahat edersin en azından devamlı scan etmezsin.

her halukarda bu madencilik yolunda en çok 2 ay dayananı gördüm.

alttaki kardeş 10 gün dayanmış mesela anlayacağım madencilik çok zordur
buyur
orca pilot ariyorum...16 Dec 2012,

http://forum.paticik.com/read.php?53,6634214

----
aldıktan sonra özelden onunla oyundan yazışmıştım ve bayya sevdiğini söylemişti .yanlış hatırlamıyor isem günde 150-200 m isklık maden kazıyorum demişti !
ama gel gör ki çok zaman alıyor scan orcanın kargosuna madeni atmak vs vs vs
kendim dahi hem seviyorum hem nefret ediyorum madencilikten :)

Düzenli Satılık Maden...19 Dec 2012,

http://forum.paticik.com/read.php?53,6641075
-----

Satılık Orca ve Hulk!...27 Dec 2012,

http://forum.paticik.com/read.php?53,6659695

aslında daha çok detay vardı anlatacak ama şu an canım çekti daşş kazmak gidip bir iki sefer kazayım bari

0/
Mesaj tarihi:
abi buz ise hepten o iş yaş. 2 çeşit implant ve dronlar da yan yattı o zaman.empirede bonus varsa 30-35 saniye arası buzu çeker en iyi şartlarda 20-25 m isk tek karakterle kazabilir yani 5-6 hesap lazım orkayı saymıyorum bile !

150 000 000 / 340 000 isk bir birim buz diyelim ki white glaze kazıyor -441 birim white glaze yapar empire caldary buzu

en iyi şartlarda /saniyelerde oynama olabilir empire için tabi bonus&skill% buz rigi vs ..ancak 0.0 da rorqual bonus ile 25 saniyede 1 birim buz çekebilir /-- saatte 144 civarıydı 2013 te o da sıfır olduğu için kazan az be empire gibi 2500 birim değil 3500 birim buz çıkıyor + %10 daha vermlidir sıfırın buzu refinede
----
441 x 30 saniye diyelim-13 230 saniye /3600---3,675 saat/3 buçuk saat/
sadece kazıcı 4 hesap lazım + buz beltleri kalktı ve anomaly şekliden buzlar doğuyor 4 saatte bir. buz anomalysinin doğdu sistemer ekseri kalabalık olur ve sinyal doğar doğmaz millet elerinde kazmalar ile hücüm eder ve daim yer değiştirir.buz birimleri çok küçüktir. bu yer değştirme de zaman israfı demek .bunların boşaltımı var tabi yanında orca varsa.o yoksa jettisonu takip . hangisini sayayım abi dediğim gibi bizim kadar bu evede kazı yapan türk yok .yani biz bir şey demiyoruz ama empirede 150 m hele hele buz ... bilmiyorum ne yapabildim ki yapamam 1 hesap ile ne gordum ne de duydum
Mesaj tarihi:
fark etmez

https://www.eve-central.com/

empire buzları sıfır buzundan daha dandiktir

Glacial Mass 240 000 alım

Clear Icicle 305 000

Blue Ice 266 000

White Glaze 341 000

ekseri tüm buz çıkan sistemler zapt edilmiş. anomaly doğar doğmaz dalıyorlar buza.ancak bilgisayarın sağlam diyelim ki 10 hesabın var oyun açılır açılmaz 10-15 dakkan olabilir ve bazı sistemlerde eskıden 3er buz beltleri vardı . şimdi de 3 sinyal oluyor.ama yine de arkadaşın da dediği gibi 10-15 kişilik fleet + orca +freighter geliyorlar ve kongo kenesi gibi emip bitiriyorlar :).
2013 te caldary bölgesinde saatte solo azami60 tane kazmışımdır.o da oyun açılır açılmaz. haa bir de istasyon olmayan buz çıkan sistemler var belkı orada biraz daha fazla buz toplayabilir ama bu bizim düşündüğümüzü emin olun diğer oyunculae da düşünüyor .onu oradan alıp buraya koyuyorum buradan oraya koyuyorum
yine de 150 m isk saatte çıkmıyor 7-10 hesap olmadıkça kazdığı sistem tenha olmadıkça olmuyor
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yau arkadaslar tek hesapla die kim dediki. Ben kendim elimdeki 6 hesapla yapıorum bunu.. 6 hesapla bu geliri sağladıgımda gunde 650 ice cıkardıgımda bunun geliri benim 6 hesabın plexine yetiyor ki gunde 1500 civarı ice alıyorum beltlerden. Bana yetiyor. ki buda zaten 2 saat civarı tutuyor. Neyse
  • Yeni Oluştur...