madcow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 abi lutfen su hazırlık macında sarı kart cıkmaz kuralı kalksın ya. bu ne lan. her hızlı hucumu cekerek faul yaparak durdurmak nedir hazırlık macında ya. ulan tum rakiplerimiz mi cirkin olur.
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Abi bu Selçuk niye herkesin doğumgününde lokmacıbaşı oluyor sddfs http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/8/B_20737_b.jpg
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 4. yıldızın şafağında burağa bakın
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/p600x600/10474491_781088418616522_3098839864043189748_o.jpg http://i.imgur.com/OyFzIQn.jpg
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 o koltuk ne guzelmis oyle, rahat biseye benziyor
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Kadro dışıların yıllık ücretleri Oyuncu YILLIK ÜCRET Eboue: 2.200.000 euro Sabri Sarıoğlu: 1.250.000 euro Dany: 1.200.000 euro Endoğan Adili: 400 bin euro Ontivero: 350 bin euro Kaan Baysal: 150 bin euro Gökhan Zan: 1.100.000 Dolar Engin Baytar: 1.100.000 Dolar Yiğit Gökoğlan: 1.000.000 TL yazık lan.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Çok değil aslında. Eboue iyi kötü özellikle derbi ve CL performansı ile bu parayı haketti, zaten Arsenal'in sağ beklerinden biri olarak geldi, daha ucuza kapatılamazdı. Dany 2 sene önce ilk 11 stoperiydi takımın. Sabri ve Engin keza birşeyler verdi bir şekilde. Gökhan Zan haketti. Kaan, Ontiviri, Endoğan'ın ücretleri para değil Sadece Yiğit Gökoğlan insanı delirtiyor, 10 TL bile olsa geriyor beni. 3 sene önce devre arasında 1 milyon euro fazla vermeyip Olcan yerine bunu almıştık. Sonra Olcan Trabzon'da yardırdı, Yiğit'in bir tane olumlu işini hatırlamıyorum
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Adamlar sırf Krasic'e 3.5 veriyor yazık lan.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 krasiçe space jam yaptılar ya bizim suçumuz değil.
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 verilen paralarla ilgili en buyuk sıkıntı yollayamamak. fm de "giderim ama birazda sen para ver" dediler mi direk yolluyodum oh sukadar daha az vericem diye. ama gercek hayatta bunu taraftara anlatmak zor olacagı icin eboue falan gibi adamları yollayamıyoruz. hem piyasası yok hem cok para alıyo. herife avrupada 1m euro veren cıksa iyi. e bunun farkında olunca bi yıl daha 2.2m alayım kenarda param olsun diyo herif haklı olarak. yani fulham eboue icin 1m bonservis vermis eboue e de 1m teklif etmis sanırım reddetmis eboue de. bizimkiler "arayı biz kaparız sen git" dese ve zarardan kar etse hem de yabancında kurtulsa fena mı olur. hadi eboue neyse de engin baytarı falan napıcaz hic bi fikrim yok. anadolu takımında is goremeyen topcuyu 1.1m dolar alırken nası yollarsın. zor iş.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 İkinci el beyaz eşya piyasası gibi abi Türkiye, gelen yabancı 1000 lira ise 2-3 sene kullanınca 100 liraya zor kitliyorsun Bir de Engin falan biliyor mesela nasıl bir adam olduğunu, bu parayı bir daha göremeyecek bir daha da bu seviyeye çıkamayacak fesih bedeliydi kadro dışıydı farketmez Gs'yi düdükleyeyim de birikimim olsun diye bakıyor. Necati gibi falan hırs yapan yok. Ulan Gs yolladı beni bir daha döneceğim oralara diye. Atıyorum Gökhan Zan şu an 4 büyükler harici, hatta 3 büyükler diyeyim her takımda yer bulur, lige uygun profesyonel adam. Bundan 15-16 ay önce Real Madrid'e karşı aslan gibi oynadı eleman, milli takıma yükseldi tekrar Keza Dany de bulur, çok salak bir transfer hamlesinin kurbanı oldu Bjk'de. Lige yeni yükselen bir takım Gökhan ve Dany'i alsın tandemi kursun
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 başakşehir topluyacak işte hepsini istanbul klübüyüm diye de hala bizim vergilemizle çalışıyorsa yazık
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 tayyip başakşehir'i proje takımı olarak görüyor, şampiyon yapacak 1-2 seneye. franco'nun real madrid'i varsa benim de başaklarım var demiş.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Bruma kampın yıldızı olmuş. İtalyan teknik adamın da favorisi olmuş delikanlı.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Bullet sana katılamayacam bu sefer. Gökhan çok yaşlandı zaten ağırdı sakattı hep ve Dany stoper değil. Savunma eğitimi disiplini almamış, anca Anadolu kulübü topçusuydu hiç gelmemeliydi GSye.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Terim'in vizyon özürü o konu. İşte taktik ve motivasyon iyi ama bu yönü zayıf adamın, scout ekibini bile futbolcu eskilerinden kuruyor. Şampiyon bitirdiğin, rakiplerinin bocaladığı, CL'ye gideceğin sene alabildiğin yabancılar Dany ve Amrabat. Para yok desen o da değil, 12 verildi bu iki adama. Başkan allahtan Sneijder ve Drogba hamlesini yaptı da, yoksa o sene Fener olurdu şampiyon Yine başkanın Bruma, Mancini'nin Telles hamlesi ile potansiyelli yabancılar kazanabildik. Herif Lille'de performansıyla bağıran Chedjou'yu bile 10 kez yerinde izletti anasını satayım. Bir de gidip kendisi izleseydi keşke bu takıma uymayacağını görseydi. Uçak paralarına yazık
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 GS çok para batırdı son dönem, Aziz 10-12 senede de olsa biraz öğrendi paranın kıymetini son yıllarda. Krasiç dışında büyük patlağı yok son dönemde, o da Aykutun inadından oldu. Brumaya inanmıyorum ama Telles iyi gelişecek bence, sonra da gider İspanyaya falan.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Telles'in büyük bir şansı var. 7-1'den sonra Dunga full yeniliyor, yeni yapılanmada özellikle beklerin üstünü çizmiş. Hani yine Marcelo götürür sol beki ama Telles gelmeden önce yerel ligin en iyi sol bekiydi. Ben yine de Galatasaray'ın da Fener'in de büyük yabancı transferlerinde çok hata yaptığını düşünmüyorum uzun zamandır. Dany, Stoch, Dia, Amrabat, Biyenvenü falan pek sayılmamalı. Sneijder, Drogba, Sow, Melo, Emenike, Muslera, Meireles, Eboue, Riera falan ya takımın yıldızı oldu ya da beklentiyi müthiş karşılamasa da zaman zaman etkili oldular Asıl yerli piyasası hataya çok müsait, Tarık'a 5'i çok görüp 3'e Şener'i alırsa başkan, yakmak lazım kulübü
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Tarık alınmalı bence, biz de para olsa keşke de biz alsak GGye yedek, malum adam düşüşte artık. Stochu Dubaiye kiralamışız biz 2016 olan sözleşmesini 2018 yapıp, şimdi bu adam Avrupada disiplin kazanamadıysa Dubai gibi yerde içip sevişmekten ne hale gelir merak ediyorum. Zaten Çelsi bunu 4,5a bıraktığında anlamalıydık bunda bi çapanoğlu olduğunu. Gökhan Töre kafasında Q7 kafasında biri Stoch. Sonra bi de Serdar Kesimal olayı var bizde, yarım Krasiç ediyor o da lol
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 problem oyuncular degil ki gelisim olayinda, gelisiriz diye geldikleri yer asdf. yoksa bruma da, ontiriviri de adam gibi yetisebileckleri yerlere gitseler cok iyi olurlar. "Tatar Ramazan" said:
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bu yaz futbol dunyası cok sıkıcı lan. hic bisey olmuyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Şükrücüüm herşey gelişir ama zeka gelişmez, Bruma da zeka oyun görüşü yok, fizik hız değil herşey. Salihi niye aldılar sanıyorsun Alex gibi Zidane gibi beyin+teknik var çocukta, yoksa o cimri Roma nereye verecek Türk oyuncuya o parayı.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 gelistirmesini bilen adam hepsini yaptirir, en pozitif yonlerini nasil verimli kullanicagini ogretir.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 iq testi mi yaptın lan adama. dur bakalım bir oynasın çocuk.
Öne çıkan mesajlar