Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya her taraftarda var. sanki sen burda oguzhan olcay necip veli gibi topcuların goygoyunu yapmıyorsun sdfds

selcuk inan yine daha iyidir tabi de. ben frikikleri harici galatasaray'a bi faydasını görmedim. burak ile birlikte mızmız karılar gibiler. bi top oynadıkları da yok.

hadi burak'ın yine bi efsane cl performansı var. hakkını yemeyelim.
Mesaj tarihi:
4231 oynatcaksa Selçuklan olmaz zaten olmuyor kaç senedir, o kadar sert ve savaşçı değil Selçuk.

433teki Pirlo gibi oyun kurucu olarak kullansa soluna Melo sağına Hamit/Yekta yapsa çok daha iş yapar. Ama 10 numaradaki Şınaydere yer açabilmek için mecbur böyle oynatıyor takımı. Mesela;
Muslera
Veysel-çeju-semih-telles
Hamit-Selçuk-Melo
Olcan-Burak-Şınayder

Yabancı golcü almaya mecbursunuz, ama bi de yabancı stoper daha gelirse Çeju-Semih-Koray-Balanta-Gökhanzan 3 tane genç tecrübesiz, bi tane dinazor, bi de Çeju? Napacak bukadar benzer adamı hoca?

Bu arada gstv Burakın salaklıklarının tekrarını vermiyor lol
Mesaj tarihi:
selcuk oyun kuramıyorki. bi de bi roportajı vardı çok sağa sola geriye pas atıyorum eleştiriliyorum bilmem ne diye.

adamın tek olayı kafayı kaldır burak'a bak. burak musait gibiyse at pası. burak musait değilse dön sağa.
Mesaj tarihi:
Burak kendini Volkan sandı ahah, boş kaleye atamıyor 5 yıllık kontrat yapıyor sonra trip

Red, Selçuk üst düzey topçu ama grupçuluk yapıyor çok fazla TSli var sizde, tek başına biyere gitse playmaker oynarsa çok iş yapar, o grup dağılmadıkça bi bok olmaz ama.
Mesaj tarihi:
ah ünal başkan ah. gönderecektin bunu. gittin bi de zam yaptın.

bu arada tribündne küfür gelmiştir yüzde yüz. ki normal yani küfür hep geliyor. burak saldırdıysa demek gerçekten sefil bi durumda sdklfjs
Mesaj tarihi:
bi sezon trabzonda beraber oynadilar diye, neyin ts grupculugu lan, sanki kariyerlerine beraber trabzonda basladilar altyapisindan cikip, yillarca orda oynadiktan sonra geldiler.
Mesaj tarihi:
grupculuk dediği burak ve selcuk kanka ya onu diyor sdfs. aynı odada kalmışlar falan filan.

ben hep diyorum bence sevgililer sdfds

takımın 2 as oyuncusu olarak birbirlerini ve diğer yancılarını fişfikliyorlar
Mesaj tarihi:
Tori said:

akirafes said:

Burak seyircilere daldı....
ayırdılar ....
burak sahayı terketti
Bu şakamı ?

ohahah wat

En Çok dikkatimi çeken pozisyondan 10 dakka önce ,sahaya giren seyircilerden koşarak kaçan sneijder buragı korumaya 200 kadar seyirci üstüne tel orgülere koştu .
  • Yeni Oluştur...