Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karincalarla ilgili kötü bi ani..:(

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

Gandalfı gecde örümcekler elinden sakıp aşağı doğru iniyorlarya o zaman ellerinle durmadan ağı alttan alttan alıp alıp kısaltıp örimceğin iki saat boyunca aşağı ınmesini izlemek dehşet verici birşey ya.

zaten bi kibrit izlemeyi bide böcekleri izlemeyi seviyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ne oldu karıncalar eylem mi yaptı =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 07 Ocak 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
ben küçükken karıncaları ezerdim sürü halinde gezenlerin üstüne basardım. akıllandım :)

ben hic ezmezdim bile hicbisi yapmadim o yaratiklara ama nooldu... sonunda beni buldular hehe gerci onlar bisi yapmadi cocuklarin sucu :D ayrica onlari sevmemem ve ya tiksinmem (korkmam:D) benim sucumda degil sanirim...:)[signature][hline]when Love and Death embrace..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bunlar iyiymis yalnız hormonlu karıncalar =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl saygı duymazsınız bu veletlereki adamlar %100 harmoniyle calışıyorar superler.

Hepsi ınanılmaz bir huzurla kendileri icin cabalarken başkalarına yardım etmenın zararsızlığnı kavramış gayet makul hayatlar sürüyorlar.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 07 Ocak 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
bugün bi karınca yuvası gördüm toprağı güneye yığmışlar çok ilgimi çekti
yer : antalya

:hmm: hmm[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 07 Ocak 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Allahtan çocuklar sadece karınca atmışalar
3 sene önce sitenin çocuklarıyla oynuyorum(ki çocukların hepsi 10 küsür yaşlarında, arada nispeten ufaklar da var) boğşuyoruz falan filan derken nasıl bir eğlence anlayışının ürünü bilemem ama yandaki inşaattan taş alıp beni taşla(yama)maya başladılar. ben de gidip hepsini dövdüm
dövmek=dellenen beni görüp kaçışan çocukların en yakınını kapıp biraz tartaklayıp yere fırlatmak, sonraki hedefe yönelip bunu tekrarlamak. kalabalıklardı da biraz:-) bekçi klübelerine kadar kaçan kendini kurtarıyordu tabii:D
sonra sitenin sevilmeyen adamı oldum, çünkü ana-babalar çocuklarının birer "melek" olduğunu düşünüyorlardı. nasıl hafıza varsa hala bana nefretle bakıyolar, çocuklar da beni görünce yönlerini değiştiriyorlar:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

borgaga seninkide güzelmiş ehehe güldüm bayaa :) Şahsen çocuklar beni çoooook sevdikleri içinasla böle şeytler yapmıolar yaparlarsa küserim diorum özür diliolar ahaah :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim şanssızlığım zaten:) sitenin öcüsü oldum ya
"kızdırma seni borbaga veririm"
ama memlekette hakkaten çocuklarını şımartan ve çocuk uyuşturucu satsa onu "dünyanın en güzel, en iyi melek gibi" çocuğu olarak görüyorlar.... o veletler büyüsün görecem ben o ana-babaları:hrr:[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borbag, 08 Ocak 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
Allahtan çocuklar sadece karınca atmışalar
3 sene önce sitenin çocuklarıyla oynuyorum(ki çocukların hepsi 10 küsür yaşlarında, arada nispeten ufaklar da var) boğşuyoruz falan filan derken nasıl bir eğlence anlayışının ürünü bilemem ama yandaki inşaattan taş alıp beni taşla(yama)maya başladılar. ben de gidip hepsini dövdüm
dövmek=dellenen beni görüp kaçışan çocukların en yakınını kapıp biraz tartaklayıp yere fırlatmak, sonraki hedefe yönelip bunu tekrarlamak. kalabalıklardı da biraz:-) bekçi klübelerine kadar kaçan kendini kurtarıyordu tabii:D
sonra sitenin sevilmeyen adamı oldum, çünkü ana-babalar çocuklarının birer "melek" olduğunu düşünüyorlardı. nasıl hafıza varsa hala bana nefretle bakıyolar, çocuklar da beni görünce yönlerini değiştiriyorlar:)

sorunda burda çocuklara öyle çok yakın arkadaşları gibi davranmıcaksın benden yaşça küçük kuzenlerimle canları sıkıldıkları için oyniyim dedim kendimi milletin içinde yerin dibine soktum sırf çocuklar mutlu olsun die aşırı neşelenince sandalyeyi kaptı biri kafama indirdi diğeride beni teklemeye başladı.Sonra malum ikisinide bi güzel haşladım şekerlerini aldım 4 gün şeker yiyemiyince dellendiler ve dizlerime kapandılar:) Aileyle ilgisi yok çocukların doğasında var fazla yanaştınmı arkadaş oldunmu mesafeyi aradan çıkardınmı herşeyin olması mümkün.Yani kısacası aileyle alakalı olduğunu sanmıyorum ben kesinlikle çocukların doğasında var düşünsenize eğer anneyle baba çocuğuna mesafe koymasa ne olur die? :)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ailesi çocukları ile zamanında araya mesafe koymasada nasıl arkadaş oluncağını öğretse öyle olmaz. Bunu bilmeyen çocuk tabi ozaman içinden geldiği gibi davranır. Karakterler ve grup psikolojisi ile ilgili. Çocuklar iki kişi bile olunca grup psikolojisine girebiliyor :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 06 Ocak 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
said:
zaidral, 06 Ocak 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 06 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Trake solunumu yapan her hayvandan nefret ediyorum, kelebekten karıncaya kadar. Böcük sınıfından yani =)

İçinde böcek geçen her anı kötüdür benim için, hayatımda korktuğum tek şeydir böcek.
böcek cennetinde yaşıyosun farkındaysan =)

Evet ya sorma =) Sabancı sineği diye bi türümüz bile var ehehe. İyiki kış geldi de öldü /uyudu ipneler.

Lombak, ben kelebekten bile korkuyorum abi =)

ahanda tek deilmisim bende kelebekten bile korkarım nihaha[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz hiç karasinekle hamamböceğinin ısırdığını duymuş muydunuz? Karasineğin biri parmağımı soktu, kanımı emdi, gözlerimle gördüm ama hamamböceğini hiç duymadım... Hamamböceği tarafından saldırıya uğrayan var mı hiç, gören... Bir arkadaşım, geceleri ısırdığını iddia ediyor da...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben askerdeyken kara kuvvetlerinden denetleyeme geldiler tugayı denetleme programında Arazi Tatbikatı vardı tatbikatta gece en sona kalınca çadır kurmak için boş olan büyük bi alana kurduk çadırı ülen orasıda karınca yuvasıymış bütün gece boğuştuk karıncalarla iğrençti her tarafımız kızarmıştı karınca ısırıklarından[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...