vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 fil kovalasa dahami ilgini cekerdi ? lol[signature][hline]when Love and Death embrace..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu karıncalar çok şerefsiz hayvanlar biliom ben bunları. Bi keresinde küçüktüm 6 yaşında kadar.Kuzenimde büyüktü 10 yaşında kadar o maç yapıyordu bende onu izliyordum. Birden pipim kaşınmaya başladı.Çok yanıyordu çok acıyordu. Kuzenime bağırdım "geel eve gidicem ben "diye o karıncalardan daha şerefsiz bi mahlukat oldugu icin kufur ederek def etti beni başından. Sonra koşarak ve ağlayarak eve ulaştım. Anneme dedimki "pipim çok acıyor yanıyor ölüyorum herhalde". Sonra açıp bi baktım. anaaaa bi sürü karınca geziyor. dedim napıonuz lan orda şerefsizler. Meğerse pantalonuma tırmanıp çıkmışlar orda geziyorlarmış. bende sonra gittim yuvalarını bozdum.Höt gibi kaldı ortada tüm koloni. böceklerde çok şerefsizdir. dikkat etmek lazım.[signature][hline]tuana...
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 haha recel flnmi sürdün durduk yerde onlar oraya girmez :D sapik karincalar lol[signature][hline]when Love and Death embrace..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kraliçeleri flm olsa anlıyacamda eşcinselmidirler nedirler bu karıncalarda cinsiyet kavramı varmıydı ya ?[signature][hline]tuana...
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben de bir sabah kalktığımda sol gözümde bir şey var. Allaa allaa diyorum, uzanıyorum alamıyorum bir türlü, hareket ettiğini farkettim sonra. Diyorum "Saç teli falan mı, ben de kelim nereden geldi? Kesin kardeşim Borbag'ın saçıdır" diye. Ana, baktım saç teli burnuma yürümeye başladı. Attım elimi tutamıyorum. Derken yakalamayı başardım. Ne miymiş? Örümcek.... Dedim bu şimdi beni ısırır örümcek adam olurum :) Kendi kendime geyik yaparak örümceği suratımda kovalıyorum, bacakları ince olduğu için tutamıyorum, bir de panik yaptım sıkışıp burnumdan içeri girmeye yeltenecek. Neden sonra yakaladım hayvanı. Esir almaya karar verdim, arkadaşla yakalayıp bir tane tuzlukta beslemiştik falan. Sonra vazgeçtim, kardeşi uykumda suratıma kadar tırmandığı için kutladım, alıp apartman boşluğuna saldım. Şımarık bir örümcek olduğu için elime ağ yapıştırıp geri geldi, kulaklarını çektim, geri yolladım :) Anneme anlattığımda inanmamış, elimdeki ince ağ kalıntısını gösterince de yüzü beyaza dönmüştü.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Valla Hacı'nın yazıyı görünce, yazmadan edemedim, küfürlü arkadaşlar aşağıdaki. ŞÜKRÜ'nin örümcek adam hakkında düşünceleri [spo1= ŞÜKRÜ'nün örümcek adam hakkındaki düşünceleri]ÖRÜNCEK ADAMIN KONUSUNU KONSEPTİNİ ZİKİYİM. BÖCEK ISIRDI DİYE ADAM ÖRÜMCEK ADAM MI OLUR. KÖPEK ISIRSA KÖPEK ADAM MI OLUR. KUDUZ OLUR. BÖYLE ÇİZGİ FİLM OLMAZ OLSUN. KÜÇÜKKEN AZ ÇEKTİRMEDİ BANA BU ÖRÜMCEK ADAM. AKİF DAYIMIN ÇİFLİĞİNDE KOLUMU TAHTA KURUSU ISIRMIŞTI. YEĞENİM DENVER KENDİNİ BİLİM ADAMI SANIYODU. KÜNTEKİN ŞÖYLE BİR HİPOTEZ GELİŞTİRDİM DEDİ. ONE LAN DEDİM. DERİN BİR İÇ ÇEKTİ VE ANLATMAYA BAŞLADI. EĞER ÖRÜMCEK ADAM BİR ÖRÜMCEK ISIRIĞI SONUCU ÖRÜMCEK OLDUYSA SENDE BİR TAHTA KURUSU ISIRIĞI SONUCU KALAS OLURSUN. SEN ARTIK KALAS ADAMSIN DEDİ. ŞANSIMA TÜKÜRDÜM ORDA. ALLAHÜ TEALANIN YARATTIĞI DOĞADA OKADAR KAPLAN ASLAN PANTER VARKEN GELİP Bİ TAHTA KURUSU BENİ ISIRMIŞTI. KALAS ADAM OLMAYA MAHKUMDUM. DAHA DA BİTMEDİ ADAM MANYAK. BANA ÇARŞAF GETİRDİ. LAN BUNE MANYAK DEDİM. DUR LAN AMBİYANSI BOZMA DEDİM. LAN AMBİYANS NE DEDİM. ÇARŞAFI BOĞAZIMA BAĞLADI. LAN NAPTIN DEDİM. ABİ KALAS ADAM OLDUN İŞTE DEDİ. EE BENİM YETENEĞİM NE ÖRÜMCEK AĞ ATAR TIRMANIR MIRMANIR BEN NE YAPACAM LAN DEDİM. ATEŞE Mİ ATICAN NAPICAN LAN BENİ. ABİ SENİ DUVARA YASLIYICAZ DEDİ. BEN SANA Bİ SENARYO BULURUM. 5 SAAT DUVARA YASLI ŞEKİLDE DURDUM. SONRA TARLADAN AKİF DAYIM GELDİ. BUNELAN NAPIYOSUN SEN DEDİ. DAYI BEN KALAS ADAM OLDUM DEDİM. SONRA DAYIM DENVERİ ÇAĞIRDI. DENVER BANA AHIRDAN Bİ UZUN KALAS GETİR DEDİ. GELEN KALASLADA BENİ DÖVDÜ. [/spo][signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Ocak 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 [spo=]acaba mok boceği ısırsa ne olur bi sormak lazim yaziyi yazan elemana :) [/spo][signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kötü bir anıymış hakkaten, okurken bile insanı sıkıntı basiyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
YinYang Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Senin gibi ay ay bir kız görmedim daha önce nette... Iyk! :P Karıncalar yesin seni![signature][hline]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hehe senin beyninidemi karincalar yedi :) lool[signature][hline]when Love and Death embrace..
Mix Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 karıncayiyen yemiş bence :-)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben küçükken bizim evin bahçesindeki kelebekleri yakalar evin içine bırakırdım sonra geberirlerdi hayvanlar... bi gün bu kelebeklerin hafif büyüğünlen karşılaşmıştım zehirlidir diye tırsıp bi daha elimi sürmemiştim :P ama rengi felan büyüklüğü baya bi korkutmuştu beni o yaşta[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Benim üstüme koloni tırmanmıştı.[signature][hline]Simply death...
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 abi o örümceklerle oynamak feci zevkli ya adamı elinden fırlatıyorsun adam ağ atıp sallanıyo örümcek adam gibi hehe[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Küçükken karıncaları yıkardım.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
bayat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Ardeth, 07 Ocak 2005 18:27 tarihinde demiş ki: abi o örümceklerle oynamak feci zevkli ya adamı elinden fırlatıyorsun adam ağ atıp sallanıyo örümcek adam gibi hehe Eheh, cok ironik olmus bu.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bide gözünden sivri sinek isirinca quasiomodo gibi oluosun basima gelmisti hehe cok irenc bi durum[signature][hline]when Love and Death embrace..
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Sivrisinek avlamak çok eylenceli. Yazın odamda katliam yaratırım hep hehe.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 quasiomodo'nun gözlerini sivri sinek ısırmamıştı ki! *bön bön bakar etrafına*[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 :) bende quasiomodo'nun gözlerini sivri sinek isirdigini iddia etmedim hehe onun gibi oluosun dedim.. :Dben öyle olmustumda... quasiomodo'nun kiz versionu..[signature][hline]when Love and Death embrace..
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: vaniLLe, 06 Ocak 2005 23:33 tarihinde demiş ki: hafif sakatlanmiss karincalari salmaya basladilar... lol :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 dAha yazının ilk bir kaç cumlesini okudumki ınanılmaz bir gözlem yapılmış yazı yazılmadan önce! said: vaniLLe, 06 Ocak 2005 23:33 tarihinde demiş ki: hehe ilk topicim.. dogal olarak hatalarim olucaktir.. ama kalkip ''laaaann buraya acilirmi bu konu git patipet e fln ac...garbage'lik konu bu '' die cikismayinn :) nazikce uyarin.. ay cok heyecanlandim:-P hehe neyse anlatmaya basliyim ben [signature][hline]Beş Hececiler
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Çok iyi yeni gelen biri için hehe Çek cüce bence baltanı hazırda dursun her gördüğün ak sakallı gandalf değil :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bide ben karınraları cok severim, böle 100 iki 200 tanesi dolaşsa üstümde hoşuma gider yani. Bitek atom karıncayı sevmem cok zibididir cunki. Buldummu o uzun bacaklı kumda takılan karıncalardal alırım elime (onlar hem hızlı oluyo hem daha rahat tutunuyolar hem büyükler takip etmek kolay) oynarım durmadan, durmadan koşar onlar bende durmaran el değiştirerek sonsuz yok yaratırım onlara falan dehşet zevklidir.[signature][hline]Beş Hececiler
Mix Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben küçükken karıncaları ezerdim sürü halinde gezenlerin üstüne basardım. akıllandım :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Öne çıkan mesajlar