Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 nameless kaç yaşıdasın beni de arı sokmadı da hiç.. ölenleri biliyorum. hatta hastaneye gidip antikor muhabbetlerine girmeyi bile düşündüm.. beni ne arı ne sivrisinek sokuyo kanımdaki bir maddeden :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 oha fistan ya naaptin:) ben ölüyorum diyorum sen kalktin resmini koydun :([signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Lombak o da iyiymis de ben tek ayakla yuruyodum 2-3 gun saolsun arı tam topuktan sokunca =) lol topuguna sıkarım gibi bisi olmustu zaten cok dalgasını gecmistik arkadaslarla =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: -DoruK-, 07 Ocak 2005 00:13 tarihinde demiş ki: ha abi yazmayı unuttum. bi gün yazlığa gidiyoruz hay allah depoya kum kaçmış (south park espriki) araba harraret yaptı hay allah onu bekle tam az birşey kaldı yol. böhü neyse hallettik tabii ben bu sırada krizlere giriyorum geçtiğimiz yer bir cadde ve gecenin körü insanlar dolaşıyor ama bir tane dükkan açık değil cami faktörünü de düşündük ama etrafta caminin yerini bilen bir allahın kulu yok o kadar kişi içinde. neyse biz hallettik gittik yazlığa ben tabii hemen tuvalete yüklendim aman girdim kapıyı kapadım ohhh bir rahatladım dünya varmış. amma velakin bir de ne göreyim. binlerce sivri sinek. bütün 3 ay boyunca birinin gelmesini bekleyerek o kullanılmamış tuvalete tıkılmışlar. o ne iğrençlik! ki bunlar evrim geçirmiş sineklerdir hani sonbaharda abarmıyorum sivit şörtümün üzerinden sokmuş şahıslardır hayvani şeyler abi bana bir hücum ettiler tuvaleti kesip dışarı fırladım o an düşündüm de bu sivri sineklerin ekolojiye bir yararları yok biz bunları soykırım etsek pek birşey farkmaz dimi yani? aa olurmu bitkilerin tozlaşmasını sağlıyor erkek sivri sinekler asıl dişilerin genetiğini deiştirmek asıl sorunun çözümünü sağlar erkekler gibi otobur yapmak lazım:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 abi bitkileri bıraksınlar rüzgarla tozlaşsınlar ya bunu yazarken birkaç sivri sineğin boynumdaki kanı sömürdüğünü hissederek uyuz oldum kaşınıyorum şu an. bitkiyi tozlaştıracak şey mi yok ya zaten ne çekiyorsak bu dünyada dişilerden çekiyoruz geçen 100 YTL harcadım bir saatte böhüühühü[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Eet böceklerde dişiler çoğunlukla dominant olandır bide o olay var :D mesela örümceklerin dişileri daha zehirdilir hatta erkeklerini yerler.Karıncalarda kraliçe mesela bir sürü çalışanı var fabrika kurmuş iş kadını karınca:D arılardada öyle:) böcek aleminde ne oluyorsa hep dişiler yüzünden oluyor aslında erkek böceklerin hiç bir zararı yok:P[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ördeğin erkek olanı karizma ama[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ooo süper bi böcek anım geldi aklıma tatilde otelde bir akşam krubağalar gördüm, izliyim dedim.bunlar hopbidi hopbidi etraflara atlarken bi tane danaburnu denen hayvani böcekten geldi ve bi tane kurbağanın önce kafasını kopardı sonra yedi dehşet içinde kaçtım ordan[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 benim aklıma gelen tek bi böcek anım var oda akreple. olay şöyle gelişti. duvarda bi akrep gördüm 5cm civarında.üstüne bastım. *!CIRTT* öldü.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: nameless13, 07 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ooo süper bi böcek anım geldi aklıma tatilde otelde bir akşam krubağalar gördüm, izliyim dedim.bunlar hopbidi hopbidi etraflara atlarken bi tane danaburnu denen hayvani böcekten geldi ve bi tane kurbağanın önce kafasını kopardı sonra yedi dehşet içinde kaçtım ordan senin dediğine göre dananın burnu değil dana nın kendisi gelmiş :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 nameless yani çüş falan aa[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: harvester, 07 Ocak 2005 00:27 tarihinde demiş ki: said: nameless13, 07 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ooo süper bi böcek anım geldi aklıma tatilde otelde bir akşam krubağalar gördüm, izliyim dedim.bunlar hopbidi hopbidi etraflara atlarken bi tane danaburnu denen hayvani böcekten geldi ve bi tane kurbağanın önce kafasını kopardı sonra yedi dehşet içinde kaçtım ordan senin dediğine göre dananın burnu değil dana nın kendisi gelmiş :) Hahaha iyiydi bu ama doru söylüyo. Utanmaz var ya o danaburnular, hayvan gibi oluyolar, bi kere gördüm yazlıkta, titreye titreye eve kaçtım[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: harvester, 07 Ocak 2005 00:27 tarihinde demiş ki: said: nameless13, 07 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ooo süper bi böcek anım geldi aklıma tatilde otelde bir akşam krubağalar gördüm, izliyim dedim.bunlar hopbidi hopbidi etraflara atlarken bi tane danaburnu denen hayvani böcekten geldi ve bi tane kurbağanın önce kafasını kopardı sonra yedi dehşet içinde kaçtım ordan senin dediğine göre dananın burnu değil dana nın kendisi gelmiş :) hahaha koptum :D[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 abi dana burnu o kadar büyükmü?? ben bi cep telefonu kadar diye biliyorum.. ya da kurbağa o kadar küçükmü??[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 belki larva halidir (öff uyucam)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 walla danaburnu büyük kurbağa küçük zaten küçük ve sevimli diye izliyodum kurbağaları ama bi böceğin yemesine de oha falan oldum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: -DoruK-, 07 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki: belki larva halidir (öff uyucam) bence de uyu :D kurbağanın lavra hali yüzüyo :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 adamlar ishal olmamıştır bence ölmüştür[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Simdi hatırladım da benim odamı bi kere bayagı buyuk bi ucan bocuk isgal etmisti bi aralar. Arı mı buyuk bi sinek mi yoksa baska bisey mi anlayamamıstım ama bi sabah kalktıgımda pencere tarafından cızırtı gibi sesler geliyodu. Ben daha yataktan kalkıp gozlerimi ovustururken birden koca bi siyah kutle bana da son hızla ucunca "hiya!" diye acayip bi ses cıkararak dengemi kaybetmis ve aynen yataga geri ucmustum. Sora cıkan seslerden ev halkı uyanmıs ve uc kisi zorla bocegi pencereden dısarı atmıstık.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hehe biz anaokulunda bir karınca yuvasından çıkan karıncaları öldürüp öldürüp sonra yapraktan sedyelerde onları hastaneye taşımaca oynardık o_O[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 tam Ardethçe bir davranış zaten :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bizim apartmanın ortak kedisi :) ne zaman bir fare yakalasa yarısını yer yarısını bana getirir çok fedakardır :D bide kediler nankör derler :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 birde karınca yiyen insanlar vardır ki onlar bambaşkadır.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 onlar insan bile diildir :)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu mudur yani, karınca kovaladı seni ha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar