Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Penthesilea, 06 Ocak 2005 23:54 tarihinde demiş ki: denizdeyim hep :D ya yanında dolaşan su sinekleri ??? :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 karıncalar toprağı havalandırıyo bitkilerin kökleri oksijen görüyo.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 kabus görmüş gibi anlatmışsın... bu kadar abartı mıydı o olay? ne biliyim yerde karıncayı bulcan da, karıncayı alcan eline de, bi de fırlatçan. yani çocuklar bi de o kadar organize çalışamazlar ki, küçücük karınca sonuçta atsa nolur :) ha evet ben de böceklerden nefret ederim. kış aylarını o yüzden daha bi çok severim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Abi karadenizde (Varna sahilinde/Bulgaristan) Suda isıran bocekler vardı... Igrenc[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: harvester, 06 Ocak 2005 23:56 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 06 Ocak 2005 23:54 tarihinde demiş ki: denizdeyim hep :D ya yanında dolaşan su sinekleri ??? :D Onlar sabahları oluyo ya :( Sorma zaten, erkenden balık için dalmaya gittiğimde denize koşa koşa gidiyorum, 6-7 arasında eşşek kadar sinekler oluyo böyle siyah, yapışıolar bırakmıyolar öfff f:([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 haha :D bende gidemiyorum ama bu yaz bisiklet turuna gitmistik cadirlarda falan kalinca uyku girmedi gözüme sonradan kendimi ''karincalar zararsizdir bisey yapmazlar ..'' diye kandiriyodum(tamam gercekten yapmiyolar ama olsun:)) ama öyleki kabuslarimda bile karincalarin saldirisina ugruyodum:) bu arada denizin icindede deniz örümcekleri var:) penthesilea hehe[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Deniz canlılarından korkmam ama ben =) Hatta denizden ne çıkarsa yerim yani, ŞahinK hariç.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yanlışmı biliyorum ? kışın dışarısı soğuk olduğu için evlerde toplanmazmı böcekler ?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Penthesilea, 06 Ocak 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Lombak gidemiyorum zaten =) Yazlığa zorla götürüyorlar, denizde falan böcük olmuyo pek ama bahçe işlerine falan hiç karışmıyorum o yüzden haha, denizdeyim hep :D Şehirin o özelliğini seviyorum ya, hava o kadar pis ki böcekler yaşayamıyo =) Valla ben dayanamam arılardan korktuğum için psikologa gitmeyi düşünüyorum hatta korkularıma yüzleşmek için bir ay fln arıcılık yapsam nası olur die içimden geçiriyorum.Bide ben korkutmayı çok seven biriyimdir arılardan korkuncada millet missileme olarak arııı vızvız vız die sofra başında benle alay geçiyor:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ya o kadar elestirmesi kolay tabi :) insan kafasinda düsündükce büyütüyo olayi bendede öyle oldu dedigim gibi bi karinca gördügüm zaman ''eywah düsünsene 100 tane karincanin üzerinde dolastigini'' diye düsünüyorum artik direk.. fobim oldu...[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 arılardan korkmayın sevin süper heyvanlar onlar çok severim hepsini bal da çok severim :) yaşasın arılar! *!vız vız der uçar*[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 böceklerden korkmam ama arılardan korkmak zorundayım çünkü hayatımda arı sokmadı.. antikor yok ölebilirim :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bi kiz varmis zamaninda colasinin icine ari kacinca .... kizi direk sokmus... soorasi malum kiz ölmüs... böyleydi sanirim hatirladigim kadariyla... tamam bunlarin yararlarida var bal veriyolar bize hehe[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 o alerjisi olduğu icindir Baska turlu oldurmez arı...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 diskoviri izlemiyor musunuz ya ? yerliler avuc avuc yiyor bu karincalari . ayrica ilerleyen yillarda nufus cok arttiginda tarim alanlari yetmez oldugunda boceklerin insanlar icin onemli bir protein kaynagi olacagi dusunuluyor . boceklerden korkanlar umarim o gunleri gormezler ni eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hehe ya niye korkuyosunuz bu kadar ben çok severim onları, özelliklede örümcekleri çok severim :) nedenide aslında aynı neden ablam böceklerden ölesiye korkardı...bi keresinde odasında büyük (yani büyük dediysem 3-4 cmlik hani bacakları uzun olanlar varya onlardan) bi tane görmüş çığlık çığlığa yanıma geldi "ya burak koş odamda örümcek var nolursun öldür girenmiyorum odaya" diye çığırığıp duruyor...e tabii gittim terlikle öldürdüm ama ablam bi daha kurtulamadı benden...o zamana kadar beni diktatörlükle yöneten ablam böceklerden korkarmış ha??çok fena öcünü aldım o faşizm günlerinin :P[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: harvester, 06 Ocak 2005 23:59 tarihinde demiş ki: yanlışmı biliyorum ? kışın dışarısı soğuk olduğu için evlerde toplanmazmı böcekler ? doğru biliyorsunda böyle evin en sıcak köşelerine kaçarlar mesela varsa apartmanların fln kazan dairelerinde olurlar.Ama çoğu kış aniden bastırırsa ev bulamadan ölürler böcekler soğuğa karşı çok dayanıksız özellike sivrisinekler dikkat ederseniz eğer yazın odanın ısısı 5 dereceye fln düşerse odada sinek kalmaz:) Yani kısaca harvester oda ısısından daha fazlasını ister böcekler bize normal gelen ısı onlar için yeterli değildir.Ne kadar sıcak o kadar ii:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bide anneannem zamanında Orumcek oldurulmez Yuvası bozulmaz derdi... Millet katledio (ben dahil:) ) Galiba su mağara kapısı olayından...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sen ne diyosun bi keresinde pc basindayken önüme hayvan gibi bi örümcek düstü ve ben direk ''ciyaaaaakkk..!!'' sandalyeden düstüm... kalktigimda o güzel varlik artik orda diildi... ben ciglik cigliga salona kosmustum icin kötüsü misafirlerde vardi... :) o gecede odamda uyuyamistim bile :)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 geçen yaza kadar hiç arı sokmamıştı beni beklediler beklediler darbeyi eşek arısıyla vurdular tam parmağımdan soktu sonraki de şükrü saraçoğlu stadındaki türkiye-ingiltere maçının olduğu gün tam stadın önünden yürürken oldu tam boğazımdan soktu ama bu arılardan soğumamı sağlamadı :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Bonecrusher, 06 Ocak 2005 23:57 tarihinde demiş ki: kabus görmüş gibi anlatmışsın... bu kadar abartı mıydı o olay? ne biliyim yerde karıncayı bulcan da, karıncayı alcan eline de, bi de fırlatçan. yani çocuklar bi de o kadar organize çalışamazlar ki, küçücük karınca sonuçta atsa nolur :) ha evet ben de böceklerden nefret ederim. kış aylarını o yüzden daha bi çok severim. Onlar cocuk degil meger pigmeymis =P Karıncalar cok gıcık deyler deil aslında ne bileyim ben arılardan korkarım mesela, belki de kucukken bi arının ayakkabıma girip beni topugumdan (evet topugumdan) sokması ile ilgilidir. O olaydan sora bayagı bi sure arılara karsı paranoyak olarak yasamıstım acaba bi arı sinsice gidip de ceketime girip beni ısırır mı diye.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: nameless13, 07 Ocak 2005 00:08 tarihinde demiş ki: geçen yaza kadar hiç arı sokmamıştı beni beklediler beklediler darbeyi eşek arısıyla vurdular tam parmağımdan soktu sonraki de şükrü saraçoğlu stadındaki türkiye-ingiltere maçının olduğu gün tam stadın önünden yürürken oldu tam boğazımdan soktu ama bu arılardan soğumamı sağlamadı :) hehe parmak arasından seni hiç sokmamış anlaşılan yürümek için parmakalrını geriyorsun böyle faytak faytak yürümeye çalışsanda çabaların boşa gidiyor:D yazın su içmek için hortumun başına gittiğimde arı kolonisi görüyorum öyle bi pozisyonda duruolarki sanki sıkıysa hortumu al der gibiler:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ha abi yazmayı unuttum. bi gün yazlığa gidiyoruz hay allah depoya kum kaçmış (south park espriki) araba harraret yaptı hay allah onu bekle tam az birşey kaldı yol. böhü neyse hallettik tabii ben bu sırada krizlere giriyorum geçtiğimiz yer bir cadde ve gecenin körü insanlar dolaşıyor ama bir tane dükkan açık değil cami faktörünü de düşündük ama etrafta caminin yerini bilen bir allahın kulu yok o kadar kişi içinde. neyse biz hallettik gittik yazlığa ben tabii hemen tuvalete yüklendim aman girdim kapıyı kapadım ohhh bir rahatladım dünya varmış. amma velakin bir de ne göreyim. binlerce sivri sinek. bütün 3 ay boyunca birinin gelmesini bekleyerek o kullanılmamış tuvalete tıkılmışlar. o ne iğrençlik! ki bunlar evrim geçirmiş sineklerdir hani sonbaharda abarmıyorum sivit şörtümün üzerinden sokmuş şahıslardır hayvani şeyler abi bana bir hücum ettiler tuvaleti kesip dışarı fırladım o an düşündüm de bu sivri sineklerin ekolojiye bir yararları yok biz bunları soykırım etsek pek birşey farkmaz dimi yani?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Küçücük cocuk bile korkmuyo bee![signature][hline]i love this game!youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hehe sokan karincalarda var :)pardon hatta direk isiriyolar hatta kendi aralarinda o kadar gelismislerki ucanlari bile var :D[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar