B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 İyi bi işletme operasyonuymuş :lol:. Organize suçlara haber vermek lazım :P said: Fistan, 08 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: iktisat *!Kopar.....* :D :D[signature][hline]Bonzi Eşeklere Özgürlük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Kedidir o kedi..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şu başlıkları biraz daha tanımlayıcı yazın lütfen...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya; Bunun verdiği mutluluk da az değil ki / Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bi kere aklımıza Atatürk'ün Samsuna çıktığı gemini adı takılmıştı bi türlü hatırlıyamadık.Napalm falam derken rasgele numaralar çevirdik herkes tersliodu istemierek işlettik adamları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Burda yurtlarda her odada tel. var.Okul içi aramaya açık sadece.Kızlar paso arayıp işletiyolar.Kapatıyorum telefonu artık.Biri arayıp rock bar soruyo, biri arıyo atatürkçü düşünce derneği nerde diye soruyo.Öbürü mahmutu ver bana öldürücem onu diye arıyo.Öf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Troil, 08 Ocak 2005 00:25 tarihinde demiş ki: tecrüben varyani şimdiye kadar böle kibarını görmedim demişinde :) koptum ya ahahahah :D[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar