karakedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yeni turk lirası degişiklikleri için kullanabileceginiz bir program cıkardı, adresi : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=f00783c1-ad7c-47e0-ae98-4104088eabf2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aman be ms yukardaki linki salalyın, download etmek için www.microsoft.com/downloads adresinden "ytl" veya "Lira Currency Symbol Converter" oalrak aratın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 daha önce açılmıştı aramaya inanmak edik: link ekledim [Bu mesaj forgiver tarafından 08 Ocak 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 eet bole duyarsız patiler yuzunden bozuluo buralar nihaha :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 08 Ocak 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bırakın adamı rahat be:) site onun isterse aynı topicten açar isterse topic siler ehahaeha:D[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şimdi sorar millet ne işe yariyor diye, wala tek değişimi office de gördüm orda excel deki para birimini YTL yapti.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Troil, 08 Ocak 2005 20:04 tarihinde demiş ki: yetmezmi ya zorluktu valla 0 ları eksik yazmak :-P bi yararını görmedim ama diğer topicte dendiği gibi bankalara mali müşavirlere fln yarar habide muhasebe program yazanlara kullananlara heh hayatında hiç sayfalarca milyarlar girdin mi sen hiç ? döverim walla. delirtmeyin. çok gıcık bi iş walla. sayarken şaşırıon kaç tane basmıştım ulan ııı uuu fln oluon .. eheh iğrenç yaw :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu yenilik muhasebecilerin çok işine yarayacak gibi.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Aramanın gücü.. :P ahaha.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.