karakedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yeni turk lirası degişiklikleri için kullanabileceginiz bir program cıkardı, adresi : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=f00783c1-ad7c-47e0-ae98-4104088eabf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aman be ms yukardaki linki salalyın, download etmek için www.microsoft.com/downloads adresinden "ytl" veya "Lira Currency Symbol Converter" oalrak aratın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 daha önce açılmıştı aramaya inanmak edik: link ekledim [Bu mesaj forgiver tarafından 08 Ocak 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 eet bole duyarsız patiler yuzunden bozuluo buralar nihaha :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 08 Ocak 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bırakın adamı rahat be:) site onun isterse aynı topicten açar isterse topic siler ehahaeha:D[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şimdi sorar millet ne işe yariyor diye, wala tek değişimi office de gördüm orda excel deki para birimini YTL yapti.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Troil, 08 Ocak 2005 20:04 tarihinde demiş ki: yetmezmi ya zorluktu valla 0 ları eksik yazmak :-P bi yararını görmedim ama diğer topicte dendiği gibi bankalara mali müşavirlere fln yarar habide muhasebe program yazanlara kullananlara heh hayatında hiç sayfalarca milyarlar girdin mi sen hiç ? döverim walla. delirtmeyin. çok gıcık bi iş walla. sayarken şaşırıon kaç tane basmıştım ulan ııı uuu fln oluon .. eheh iğrenç yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu yenilik muhasebecilerin çok işine yarayacak gibi.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Aramanın gücü.. :P ahaha.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar