somebody Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 dikkatinizi bir konuya çekiyorum:adam tanrıdan bisiklet istemiş. ve sonunda tanrı bu dileğini yerine gerçekleştirmiş.bisiklet sahibi yapmış onu. yani tanrı suçlu değil. tanrı dünyada insanların işleri nasıl yaptığına karışmaz, isteyen çalarak kazanır isteyen çalışarak.herkes serbesttir.çalışarak kazansa da tanrı sayesindedir,çalarak kazansa da...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: nedanko, 08 Ocak 2005 11:43 tarihinde demiş ki: ben topic'e gelecek cevapları özetledim kısaca... kendi fikirlerini söyleseydin :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Ocak 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: somebody, 08 Ocak 2005 11:40 tarihinde demiş ki: "Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim." Al Capone Ne diyorsunuz bu felsefeye ? Allah'ı Şirket sahibi biriyle karıştırmış bir mafia babasından daa ne beklersin:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Tanrının stili bazen soğuk kanlı bir katile Tanrının stili bazen bir ana kadar şefkatli Tanrının stili bazen bir kudretli soylu savaşçıya Yani...Çalışma sistemi farklı olan bir yüce güç ün çalışma sistemini çözmek kadar anlamsız bır uğraş olamaz saygılarımla..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: somebody, 08 Ocak 2005 11:40 tarihinde demiş ki: "Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim." Al Capone Ne diyorsunuz bu felsefeye ? bu sadece madolyonun iki yüzünü görebildiğinin ispatıdır... başka bi manası yok...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 iyi ozaman herkes çalsın ,çırpsın,dolandırsın adam öldürsün sonra dua etsin yok böle birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar