Pluton Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kendime lanet ediyorum çünkü sonunda oda bıraktı gitti :( Bunu nedne yazıyorum diyosanız sadece bunu birileriyle paylaşmak istedim ve yıllardır ailem gibi olan paticik ailesine dertleşmek istedim[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 açsana biraz konuyu..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 E, merak ettik şimdi...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya ailevi sorunlardan dolayı ben bi kaç onun yanına giderken çok sinirli gittim ve salak salak surat astım ama ( pişmanım ama geri gelmiyor) oda bundan sıkılmış ve onu sevmediğimi düşünmüş 3 hafta aramadı ve sonra aradı o telefon konuşmasından sonra Sanki Büyük Bir Umudumu Kaybetmiş Gibi Oldum![signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Aramıza hoşgeldin kardeş bende yeni yılın üçüncü gunü ayrıldım.. Yeni yıl ikimize de bi b.k getirmedi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Abi bence sevgi karsilikli fedakarlik ve suana kadar sevdim dedigim kişilerden osterdigim fedakarligi bulamadim her seferinde biraz daha yiprandim ama artik olaylari akısına birakıyorum ilk adimi atmak mi asla die yaklasiyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 maalesef öle oldu[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 e yani sevgisi bu kadar basit miymis?sen onunla bir iliskiyi paylasıyorsun diye hic bir sorun yasayamaz misin?bence iyi olmus...ayrica somurtman da salaklik filan degil.bi sorunun varsa ve bu kafanı cok mesgul ediyorsa somurtursun...zoraki gülünmez. Ama sunu da bil ki,fazla da icine kapanik olmamaliydin(eger olduysan).madem tatsiz bi olay yasandi,bari ders alinsin...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 olur böle şeyler barışırsınız takma...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 takma kafana herşey düzelir ...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tek suçlu sen değilsinki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya şükret daha kötüsüde olabilirdi; 14 şubatta ayrılsaydın ömrün boyunca unutamazdın en azından şimdi bu şansın var... her 14 şubatta aklıma geliyor canım acıyor başka bir zaman olsaydı diye hep içimden geciririm en azından unuturum derim .... ama benden sana bir tavsiye hep ikinci bir sans ver karsındakine tabi degeri neyse onu ver fazla verirsen senin degerin azalır ama sen yinede ara onu sonradan yer etmez böylelikle hem belkide oda aramanı bekliyordur iletişimi kesme.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Eğer ailevi sorunlarını ona anlattıysan o haksız. Eğer anlatmadıysan sen haksızsın çünkü hayatının bir parçası olan bir insana, onuda etkileyecek davranışların için hesap vermelisin. Ha bir seçenekte en kötüsü, o olanları sadece ayrılmak için bahane olarak kullanmış olabilir.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu durumdan sıkılacağına sana yardım etmeye çalışsaymış ya...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hymnde haklı, ben genelde sevdiğim bir insan somurtunca ondan soğumam, ona yardım etmeki üzüntüsünü öğrenmek için çabalarım. En azından bir yere kadar. Yani bazı eksikler varmış sanırım aranızda. Eğer bir daha bir araya gelirseniz önce bunları halledin.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Kendine sadece şu soruyu sor: -O bana aynısını yapsaydı, ben ne yapardım? Sen onu terketmiyorsan, o da seni terketmemeliydi. Sewgi budur. Fedakarlık etmek, katlanmak gerek bazen...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 boşver abi dalgana bak çal o zaman çal! çal! yani bu saaten sonra birşey değişmez. ki iki kez suratını ekşittin diye gidiyorsa zaten o ilişki bitmiş de sizin haberiniz yokmuş.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Herkez oyle deil mi...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Öyle sevgili olmaz olsun asık suratlısın die seni terkediosa zaten aranızda bi tek sen sevgini vermişin demektir.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Walla bırakıp gittiyse o kaybeder felsefesiyle yaklaşalım... Eğer seni seviyosa dönecektir elbet. Dönmezse salla gitsin zaten hiç senin olmamıştır..Hiiç seni sevmemiştir!![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Elrond_, 08 Ocak 2005 15:26 tarihinde demiş ki: ya şükret daha kötüsüde olabilirdi; 14 şubatta ayrılsaydın ömrün boyunca unutamazdın en azından şimdi bu şansın var... her 14 şubatta aklıma geliyor canım acıyor başka bir zaman olsaydı diye hep içimden geciririm en azından unuturum derim .... ama benden sana bir tavsiye hep ikinci bir sans ver karsındakine tabi degeri neyse onu ver fazla verirsen senin degerin azalır ama sen yinede ara onu sonradan yer etmez böylelikle hem belkide oda aramanı bekliyordur iletişimi kesme.... eeehe hos geldın clube kardes cok acı ya bole yamur altında elınde bı demet gulle yanından cıgecen cıftlerı seretmek ahhhh gene anılarım deprestı:([signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hiç bi şey düzelmez, tak kafana, dert yap, iç ama onsuzluğa alış. alışmalısın. arkana bakma bakarsan geri dönersin yeni birini bulursun alışırsın herşeye.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 her ilişkide sevgi yoktur.. 3 hafta gibi uzun bi süre o aramadı diye sen de aramadıysan bu işte bi soğukluk var demektir.. o 3 hafta sonunda hiç bişi düzelemezdi zaten. ilişkide gurur yapmıycaksın " o aramadı ben de aramam" demiceksin. boşver hayırlısı olmuş.. gelip geçici şeyler bunlar. Kalıcı olan az vardır, eğer kalıcı olsaydı yada öyle isteseydin arardın, sorardın.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 geeme katılıorum...Üzülme artık olan olmuş demek yersiz olucak bu yüzden eğer içinden üzülmek ağlamak bağırmak millete sataşmak geliosa bunu yap içinde kalmasın ama çevrendekilere daha ii sıkı sıkı sarıl bence çünkü her güzelşeyin bir sonu vardır bir gün çevrendeki herkezi kaybedeceksin...Benim tavsiyem takma artık olan olmuş yada git özür dile anlat herşeyi ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: GeeM, 08 Ocak 2005 20:36 tarihinde demiş ki: " o aramadı ben de aramam" Bütün bunlar(yok kaçarsan kovalar yok hede hödö) bence ciddi bir ilişki ile strateji oyununu karıştıranların insanlar yaydığı bir saçmalık. Ciddi bir ilişki dediğin şeyde strateji, taktik mi olur ya böyle şeyleri gördükçe deliriyorum. Ciddi ilişki dediğin şeyde anlayış olur, sevgi olur, saygı olur.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Ocak 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar