Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve hesap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Hours for plex" size 4 saatliğine giriş hakkı veriyor. eğer yükleme yapmadan o hakkı kullanmışsanız. customer service e pettion atmanız lazım yada kredi kartı ile açmanız gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Bide karakteri 0.0 da bırakmıştım en son machariel ile safe spot taydı. Ascom daydım nulli secunda da şimdi kimbilir neler oldu patlatırlarsa 4 billik fit gider:)
Mesaj tarihi:
Hangi sistemde olduğumu da hatırlamıyorum ama minmatar bölgesindeydim o zamanlar nulli secunda da idi o bölgeler. Ama şuan beni gördükleri yerde patlatırlar muhtemelen :) Alliance da olmadığım için istasyona dock layabilir miyim ne dersiniz?
Mesaj tarihi:
eski ascomdan birilerini bul anlaş bi şekilde. yada wh arayacaksın şansına lowsece vs çıkan ve ordad bi şekilde taşıyacaksın falan. yapılmayacak iş değil aslında ama biraz zahmetli olur işte ve uzun sürebilir
Mesaj tarihi:
başka corp bulursun ascom dağıldıysa. l 4 yapmazsın ya incursion yaparsın highsecde takılmak istiyorsan. zaten baya bi yayıldı türkler arasında da, hep oluyor birileri fleette.
Mesaj tarihi:
vindicator en rahatı. sonrasında machariel/nightmare. yada logistic de olabilir, scimitar/basilisk. t1 bs olsun dersen de hyperion yad maelstrom ile başlanabilir rahatlıkla.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Rakinroll said:

vindikedır maddi açıdan biraz kasar şuan hayperyon yada mael rahat alırım. Eskiden millet t3 le yapardı bunu ama bu t1 bs işi iyiymiş

nabtın macha yı?

olmassa uygun fiyata sat alırım fitiyle
  • Yeni Oluştur...