Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Oyuna ara vermiştim. Oyun süresi kalmayan hesapla oyuna girip plex almanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 eve online account management sayfasından giriş yap bir kaç saatlik oyunu açmana izin veriyor ondan sonra oyun süresi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Netten girdim ama bi türlü bulamadım nerden yapılacağını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 account management kısmında yukarıda game time var orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Onur bende o seçenek yok neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 "Hours for plex" size 4 saatliğine giriş hakkı veriyor. eğer yükleme yapmadan o hakkı kullanmışsanız. customer service e pettion atmanız lazım yada kredi kartı ile açmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 şimdiye kadar hiç kullanmadım. Account type disabled yazıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Diğer karakterimde aktif olurken asıl karakterimde hours for plex seçeneği aktif değil. Bununla ilgili ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 petition aç oyun içinden. account name söyleyip açtır plex for hours'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Bide karakteri 0.0 da bırakmıştım en son machariel ile safe spot taydı. Ascom daydım nulli secunda da şimdi kimbilir neler oldu patlatırlarsa 4 billik fit gider:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 hangi sistemdeydin yardımcı oluruz asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Hangi sistemde olduğumu da hatırlamıyorum ama minmatar bölgesindeydim o zamanlar nulli secunda da idi o bölgeler. Ama şuan beni gördükleri yerde patlatırlar muhtemelen :) Alliance da olmadığım için istasyona dock layabilir miyim ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Beni patlatmayın da full a type fitli machariel vereyim size plex karşılığı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 docklayamazsın istasyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 O zaman ayvayı yedik:) Bu pahalı gemiyle napıcam patlamaktan başka çare yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 eski ascomdan birilerini bul anlaş bi şekilde. yada wh arayacaksın şansına lowsece vs çıkan ve ordad bi şekilde taşıyacaksın falan. yapılmayacak iş değil aslında ama biraz zahmetli olur işte ve uzun sürebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Ascom da kimse kalmamış ki alliance dan çıkmışlar. Bu saatten sonra lvl 4 görev mi yapacam hiç akıl karı değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 başka corp bulursun ascom dağıldıysa. l 4 yapmazsın ya incursion yaparsın highsecde takılmak istiyorsan. zaten baya bi yayıldı türkler arasında da, hep oluyor birileri fleette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 hisec bana uymaz benim nullsec te olmam lazım pvp yapmam lazım ama önce sağlam farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 eski ascomlularla iletişime geçersin. aranızda anlaşabilirseniz ayarlarsınız o corp işini, o konuda benim bi faydam olmaz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 En kötü ihtimal bi süre incursion yaparız. Bu incursion için hangi gemi lazım en çok hangisini alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 vindicator en rahatı. sonrasında machariel/nightmare. yada logistic de olabilir, scimitar/basilisk. t1 bs olsun dersen de hyperion yad maelstrom ile başlanabilir rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakinroll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 vindikedır maddi açıdan biraz kasar şuan hayperyon yada mael rahat alırım. Eskiden millet t3 le yapardı bunu ama bu t1 bs işi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 evedeki hesap çarşıya uymadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Rakinroll said: vindikedır maddi açıdan biraz kasar şuan hayperyon yada mael rahat alırım. Eskiden millet t3 le yapardı bunu ama bu t1 bs işi iyiymiş nabtın macha yı? olmassa uygun fiyata sat alırım fitiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar