Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Sonunda bugün inşallah Caddy 1.6 TDİ Comfortline DSG 7 modelimi satın aldım Hayırlısı bakalım Paramecium un yorumlarını bekliyorum özellikle :D Ha bu arada garantim de 2+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 caddy diye model mi olur ya too gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Selam, DSG'siz olsaydı şaşardım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 valla 2014 modellerinde sorunlar bitmiş dediler Sanırım ben vazgeçemem ya DSG den sırf onun için 4 yıl garanti yaptırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Kazasız belasız kullanasın, hayırlı olsun. DSG çok tatlıdır. Keyfini sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Bol kazançlar abi, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 cat daddy sanıp geldim neyse hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ooo caddy. kazasız belasız kullan inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 DSG DSG dediniz 4 senedir kulllanıyorum hiç bir şikayetim yok nazar degmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 napıcan caddy ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kısa kollu gömlek ticareti yapacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 yakışır :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 caddye 70.000 tl para mı verilir? 2.0 alsaydın bari 3.000 daha verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 İlk çıktığı zamandan beri tav olduğum ticarilerden biridir caddy. Hayırlı uğurlu olsun.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 K belgesi lazımdı Caddy için, birde her yıl muayene. Yanlış miyim acaba katip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 miyaw33 said: K belgesi lazımdı Caddy için, birde her yıl muayene. Yanlış miyim acaba katip kısmen doğru şöyle ki Eğer ruhsatınızda ticari - yük nakli yazıyorsa K belgesi lazım ancak benimkinde Hususi - Yük Nakli yazmakta ve taşıyacağı yolcu sayısı 5 olarak görülmekte bu sebepten otomobil yerine geçiyor ve 1. köprüden geçebiliyor İyi niyet dilekleriniz için teşekkür ederim araç gerçekten içine oturduğunuzda kendini belli ediyor , iç malzeme kalitesi de çok güzel yanlız klima yeni olduğundan olsa gerek aşırı soğutuyor gece eve vardığımda boynumun tutulduğunu hissettim DSG gerçekten çok büyk bir konfor allah herkese böyle güzel arabalar nasip etsin inş . amin :D Hadi kendinize iyi bakın bugün yanlızım kalemde işim çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 hayirli olsun. Ticarilerin bi kötü yanı var yanlız o da şehirler arası hız limiti kücük'te olsa ticariye girdiği araba daha az 80 mi ne limit cok kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 nası kalemsin sen yalnız yazamıyosun daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 dolma kalemim ben dolduruşa gelmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Hususi için de K belgesi isteniyor. Caddy sınıfı için farklı olabilir de, bizim bi önceki araç da bu araç da kamyonet sınıfında olduğundan, hususi bile olsa K belgesi istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 arka süspansiyon kamyonlardaki gibi makaslı sabit mi bunda? yoksa otomobillerdeki gibi askılı bağımsız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 niye böyle bir şey yaptın ki her hangi sw işini görürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Selam, Farklılık peşinde adam :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 1-2 sene önce bende kalabalılasaşn familya için baktıydım cady e de baya bilidin kamyonet gibi rahatsızdı arka koltukar gerçi o zamanki makaslıydı, şimdi bilmiyom düzeltmişlerdir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar