Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Demin girmeyi denedim ve server listesine kadar ilerledim, ancak server listesinde hic server gorunmuyordu tabi.. sanirim bugun-yarin basliyacak Final Beta.. Hepimize hayirli olsun! ;-)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 evet bende oraya kadar girebildim belki bugün açarlar :)
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 iyi ya sevindim adınıza sanırım pre-orderla almıştınız değil mi ? Sanırım pre-orderda direk account geliyor cdkey gelmiyor ?
xrex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 key geliyor[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde --------------------------------------
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hımm peki keyle nerden giriş yaptınız hani usden euya gelenlerdede key var ama açık bir kayıt sayfası göremedim ben ?
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 onlar closed beta tester olduğu için giriyolar.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 2. mail gelmedi yoksa blizzard ayak üstü kazım mı attı bize :)
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Elufulec, 08 Ocak 2005 12:55 tarihinde demiş ki: onlar closed beta tester olduğu için giriyolar. Anladım , ya onların girip bizim giremememiz çok boktan bir iş ya ....
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya onlar da giremiyor zaten server açılmadı daha.. sadece login oluyolar server falan yok..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ne farkeder adamların zaten çoğu level 40 üstü :)
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Demek istediğim yani adamlar server açılır açılmaz girebilecekler biz bir kez daha serverlar açık olmasına rağmen giremiycez. Onlar lvl60da olsa çok farketmez zaten , ben oynayabiliyormuyum , oynayamıyormuyum ona bakarım ...
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 öyle bişey olmaz merak etme olsa bile bi kaç saat sürer
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 zaten closed beta karakterleri aktarılmıyor diye biliyorum?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hayır aynen devam ediyolar karakterlerine.. ama aynı serverda mı olcaz bilmiyorum.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Usden euya geçenler açısındanda umarım öyle olur . Bana sanki usden euya geçenleri biraz daha fazla bekletebilirlermiş gibi geldi mesajlarından .
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 mesajdan ilk ben de öyle anlamıştım ama normal us keylerini dönüştürdüklerine göre, anasayfadan bi account açmaya bakar sadece diye düşünüyorum.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 As a reminder, the first phase of the Final Beta will be opened to those who attained an authentication key through the official Blizzard pre-order campaign, as well as current Closed Beta testers, who will maintain their existing account and characters. More testers will be included in the near future. evet bu satırı atlamışım. en azından başlangıç alanlarında bir ölçüde kalabalık azalmış olur. yüksek lvl karakterlerle alıp veremediğim yok, güzel olmuş. ben closed betada oynamış olsam yeni karakter yapmak istemezdim açıkcası, beta sonuçta.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Dunedain, 08 Ocak 2005 13:00 tarihinde demiş ki: said: Elufulec, 08 Ocak 2005 12:55 tarihinde demiş ki: onlar closed beta tester olduğu için giriyolar. Anladım , ya onların girip bizim giremememiz çok boktan bir iş ya .... ne alaka simdi ya? sonucta ben closed beta testerim ve hakli olarak senden farkim olacak.. cok da normal yane.. :-)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Closed beta testerlarin Final Beta'ya girmesi neden sacma olsun ki? Karakterleri silinseydi bile olaganustu abes olurdu, niye giremesinler?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
theCio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 En geç yarınn akşama açılır diye umuyorum ben :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben yine 1 hafta alacak diyorum...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Pardonda Cbcilern girmesi fikrine karşı çıktığımızı nerden çıkardınız ? Onu merak ettim . Söylenilen şey açık aynı anda girmek yani siz girmeyin değil.Siz girin bizde girelim arada zaman farkı olmasın . Birde cbci olmak için para bile vermiyorsun şans işi yani para verenlere daha fazla öncelik tanıması gerek yanlışsam yanlışsın deyin .... [Bu mesaj Dunedain tarafından 08 Ocak 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
sQu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kusura bakmayın ama çok saçma bi topic olmuş. Server kapandığından beri zaten login olabiliyorsunuz. Sadece available server yok. İnsanları boşa heveslendirmeyelim :)
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hayır bi ara login de olmuyordu.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Yalicapkini Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Beyler benim anlamadigim bir mevzu var , pre-order yapılanlara oncelik verilecekmis gibi biseyler okudum. ama mesela ben amazon.co.uk den pre order yapsam cıkıs tarihi 28 falan bisiyler yazıyor.. Eeee nasil oncelik taniniyor pre-orderlara yani ben bu pre-order olayini anlamadim birisi bana aciklayabilirmi ?
Öne çıkan mesajlar