Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crius : JOIN THE INDUSTRIAL REVOLUTION

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

bugün geliyor yeni expansion. 4 saat sürecekmiş downtime, 15:00 'a kadar tr saati ile. baya bi değişiklik var üretimle ilgili. hiç bakmadım ilgilendiğim bi konu olmadığı için ama bi kaç kişiden duyduğum kadarıyla özellikle ilk etapta en azından bi süreliğine de olsa t2 modullerin falan fiyatı artabilir %30'a kadar dediler. bilmiyorum detayını veya sebebini tam.

Expansion sayfası
http://community.eveonline.com/releases/crius/

patch notes
http://community.eveonline.com/news/patch-notes/patch-notes-for-crius

empire'da pos kurarken artık faction standing gerekmeyecekmiş. 0.8 ve üzeri sistemlere de pos kurulabilecekmiş (Jita vs hariç tabiki)

yeni pos modulleri gelmiş yine üretimle ilgili.

bi de capital jump driveların kullandığı yakıt miktarı artmış %50. ama neyseki isotopeların hacmini 0.15 m3'den 0.1 m3'e düşürmüşler. hacim olarak bakınca bi değişiklik yok aynı miktarda yakıtla yine aynı miktar mesafe gidilebiliyor. sadece daha pahalıya mal olacak. (mat101 fail olmadıysam hehe9
Sosyal ağlarda paylaş

T1 üretim daha hızlı olacak ama t2 üretim daha pahalı ve yavaş olacak. Sanırım T2 ve moon minerallerin yarattığı enflasyonu biraz daha dengelemiş olacaklar. Piyasada maden fiyatlarını düşürmek için maden ertimelerine ekstra maden yüklemişler bundan sonra savaşlarda deli gibi T1 tier 2-3 Bc görürseniz şaşırmayın peynir ekmek gibi üretim yapacaklar. Kimse 0.0 da bpo görmeyi beklemesin artık copy ler daha kısa sürede çıkacakmış bu demektir ki gizli empire corp ları ortaya çıkacak ama empire daki high sec low sec copy slotları 2-3 dan önce boşalmayacak anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

Stationda tüm slotlar kalktı.
Slot ve sıra beklemeden istediğini yapabiliyorsun.
Ama station'ın kullanımına göre tax'ler geldi.
Örneğin çok üretim yapılan bir station'da üretim daha masraflı oluyor.
BluePrintlerin ME / PE olayları düzenlendi. Artık üzerinde % lik birimler yazıyor.Tabi eskiye nazaran ideal ME seviyesinde olan bp'lerde üretim için daha fazla materyal gerekli.
Copy time'lar kısaldı.Eskiden 18 gündü bi dread BPO'sunu kopyalamak yalnış hatırlamıyorsam şimdi 10 güne düşmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...