littlebitpinti Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 simdi sorun malum; ps4 salondaki tvye bagli salondaki tvi de baya iyi bir sey ama aile ile yasayinca her daim oynayamiyorsun tabii. odama cok da ufak olmayan hallice sadece ps4 icin bir ekran almak istiyorum. ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 sanirim donanima acmam gerekiyordu. tasiyabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Para ne kadar harcayacaksın? eğer çok para harcamayayım 3-4k TL vermeyeyim diyorsan çok fazla seçenek kalmıyor zaten. samsung, lg filan araştır. fiyatları değişiyor sürekli. bütçene göre birşey al. sadece gerçek hz'i çok düşük olmasın. ve paneli iyi olsun TV'nin. ama işte 1.5k TL civarındakiler genelde hep aynı zaten. çok kafanı yormaya değmiyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ben samsung almıştım. PS3'te kullanıyorum. Görüntü gayet güzel. Nick'inden yola çıkarak, kampanya kovalayıp yüksek Hz'li bi tane alırsan her türlü işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Bizde 40 inç Sony var bi tane, şu anda kenarda duruyor. Onu satalım sana 750'ye. Gerçek 200 Hz bu arada. Full HD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 barbu said: Para ne kadar harcayacaksın? eğer çok para harcamayayım 3-4k TL vermeyeyim diyorsan çok fazla seçenek kalmıyor zaten. samsung, lg filan araştır. fiyatları değişiyor sürekli. bütçene göre birşey al. sadece gerçek hz'i çok düşük olmasın. ve paneli iyi olsun TV'nin. ama işte 1.5k TL civarındakiler genelde hep aynı zaten. çok kafanı yormaya değmiyor cidden. ya tv degil de monitor istiyorum aslinda. buyuk ekranda oynamiyorum ben kafam dagiliyor. odaklanabilecegim ufak tabii o kadar da ufak degil bir ekran istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Ne istedigini bilmiyosun gibi geldi bana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 sanirim sonynin direk playstation icin 24" monitoru vardi ona bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar