Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkma Parça

eski

Öne çıkan mesajlar

Bilmediğin şey hakkında "hepsi zaten..." diye başlayan cümleler kurman komik olmuş.

Ostim hurdacıların belli bir borsası vardır. Hepsi aynı havuzdan felan da çekmez parçayı. Hepsinin kendi deposu, kendi raf sistemi vardır. Ancak esnaflığı öldürmemek için birinin 3 dediğine biri 5 demez.
O yüzden bence yazdıklarını bir gözden geçirmelisin.

İşçilik felan da yapılmaz orada. Alırsın parçanı, gider taktırırsın ustana. Ancak çok hatır işi felan olursa anca yaparlar. Yoksa ostim hurdacısı çok net ve toktur yani.
Şehirdışındaysan da ararsın hesaba para geçince kargolarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana demişte olabilir, eski bi arabam olduğu için ustamla gidiyorum ondan ona ondan ona bulursak alıyoruz alayıda birbirini tanıyor minimum ismini neyi olabileceğini biliyor gayette. Demek istediğim de ustanın yapacağı güzellik işte. Yardır osman hesabı niye saldırdın bende bilemedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla 10 dk sonra ara demesinin sebebinin kendinde olup olmamasindan cok umarsiz pislik esnaflar olmasindan oldugunu dusunuyorum.

Cesitli sebeplerden bir kac defa yildiz sanayii de bulundum.
Gecerken ayagi takildigina tekme atan, ustunde camurdan gozukmeyen, veya cop konteynirinin yaninda gorse copcunun alip goturecegi parcayi sordugun anda altindan kiymetli olur.

Cogu zaman ozellikle kiymetli ve bol giden bi parca degilse (airbag, cam otomatigi, turbo vs gibi foolproof seyler) gir kendin ara ahanda buralarda bi yerlerdedir derler.

50-100 luk bi parca sorduysan da onla telefonda ugrasmazlar genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok sordugum parca 4 veya 5 bin liralık parca(arac surucu kapısı).oyle saga sola atıpda ulan bu bende varmıydı ayagı cekecek delikanlı cıkmacı olmaz bence.
neyse gerginliğe gerek yok neyse ne ben sadece bildiginiz bi yer varmı diye sorayım tekrar.
teşkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...