eski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Ankara'da ostimden sor dediler.Mercedes icin bildiginiz çıkma satan kimse varmı arkadaslar? Ankara'da değilim tabiki.olsam gider kendim bakar yada bilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 google a ostim mercedes yazdım bir de ne göreyim http://www.yildizsanayi.com/mercedes-cikma-yedek-parca aa :D teknoloji çok acayip bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 internette sahibindende bile var ordanda bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 bravo :) yahu onların hepsi aynı havuzdan mal satıyorlar.2 3 tane aradım aynı fiyatı veriolar tak diye.o yuzden sordum bildiğiniz var mı diye @Liebe tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Hepsi birbirini tanıyor zaten, sana yapacakları güzellik işçilikten az almak olur; maksimum oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Bilmediğin şey hakkında "hepsi zaten..." diye başlayan cümleler kurman komik olmuş. Ostim hurdacıların belli bir borsası vardır. Hepsi aynı havuzdan felan da çekmez parçayı. Hepsinin kendi deposu, kendi raf sistemi vardır. Ancak esnaflığı öldürmemek için birinin 3 dediğine biri 5 demez. O yüzden bence yazdıklarını bir gözden geçirmelisin. İşçilik felan da yapılmaz orada. Alırsın parçanı, gider taktırırsın ustana. Ancak çok hatır işi felan olursa anca yaparlar. Yoksa ostim hurdacısı çok net ve toktur yani. Şehirdışındaysan da ararsın hesaba para geçince kargolarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 bilmediğim şey nedir abi,esnaflık mı? adama soruyorum 10 dk sonra ara diyor.neden? kendinde yok cunku olan yeri arayıp soruyor haliyle. ha senin bi dukkanın falan varsa senden de alabilirim cok farketmez ama neyi savunmaya calıstın anlamadim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Bana demişte olabilir, eski bi arabam olduğu için ustamla gidiyorum ondan ona ondan ona bulursak alıyoruz alayıda birbirini tanıyor minimum ismini neyi olabileceğini biliyor gayette. Demek istediğim de ustanın yapacağı güzellik işte. Yardır osman hesabı niye saldırdın bende bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Ölüm döğüşüne de her daim hazırım maksat spor olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 valla 10 dk sonra ara demesinin sebebinin kendinde olup olmamasindan cok umarsiz pislik esnaflar olmasindan oldugunu dusunuyorum. Cesitli sebeplerden bir kac defa yildiz sanayii de bulundum. Gecerken ayagi takildigina tekme atan, ustunde camurdan gozukmeyen, veya cop konteynirinin yaninda gorse copcunun alip goturecegi parcayi sordugun anda altindan kiymetli olur. Cogu zaman ozellikle kiymetli ve bol giden bi parca degilse (airbag, cam otomatigi, turbo vs gibi foolproof seyler) gir kendin ara ahanda buralarda bi yerlerdedir derler. 50-100 luk bi parca sorduysan da onla telefonda ugrasmazlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 abi yok sordugum parca 4 veya 5 bin liralık parca(arac surucu kapısı).oyle saga sola atıpda ulan bu bende varmıydı ayagı cekecek delikanlı cıkmacı olmaz bence. neyse gerginliğe gerek yok neyse ne ben sadece bildiginiz bi yer varmı diye sorayım tekrar. teşkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 4-5 binlik mi? Hacı marka model renk söyle ben sağdan soldan birinin araçtan söker sana yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 mercedes yazmıstım zaten ilk postta. e 350 varsa sök gönder bekliyorum öm ni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar