Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav sorularına komik cevaplar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ad:Mert
Soyad:Mert
yazilan şeyin illa komikmi olmasi lazim bana komik gelmişti yazdım alal[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:

[Bu mesaj Helcaraxe tarafından 05 Ocak 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 05 Ocak 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
Hmm cidden hatırlamıyorum ama mumkundur.

O deil de sen macbeth sınavında "thane of gondor" yazdıgını unuttun galiba =)

merak edenler için benim böyle yanıtladığım sorunun doğru cevabı Thane of Cowdor idi, ama neyseki hoca frpci olduğumu biliyorduda gülüp geçmişti :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 05 Ocak 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
Kuzenin kankasi ing öğretmeni. İstanbul 1 devlet okulda öğretmenlik yapiodu. Sinav kağitlarini okuyodu bana da 1 el atsana demişti bende kontrol ediyodum ve 1 çocuğun verdiği cvp öldürdü beni.

Soru:

Ayşe: My name is Ayşe
Ali: My name is Ali
Ayşe: Nice .........

Çocuğun verdiği cvp;

Ayşe: My name is Ayşe
Ali: My name is Ali
Ayşe: Nice Yıllara :D

*!gülmekten sandalyeden düşer..*
*!Karnına gülme krampları girer*
Abi çook iyi yaa[signature][hline]
[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
Uluslar arası ilişkiler bölümünden bi ark.

Soru : X heyeti bilmemnereyi neden ziyaret etmiştir?
(hatırlamıyorm da tam)

cevap : turistik gezi için

Birde aynı ark. başka bi soruya çok fantastik bi cevap vermiş hoca çağırmış bunu bunca yıllık hocayım senin gibi sallayanını görmedim demiş.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting

[Bu mesaj Vodan tarafından 05 Ocak 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
8. sınıf; fen sınavında soru:X elemetiyle Y elementi bileşik oluştururlarsa atom numarası kaç olur?(hatırlamıoum salladım yarısını :))cevap:Penguenin yeni sayısını okudunuz mu cok komik!
Mesaj tarihi:
Bende öyle isimleri aklımda tutamam işte yazılı çıkmıştı

Ümit burnunu keşfeden kaşif kimdir?
Cvp:bir fırtına sonucu kaşif Afrika'nın aşağılarına kadar sürüklenmiştir ve fırtınalar burununu yani kralın sonradan deiştirmesiyle ümit burununu bulmuş(hocam valla ismini bilmiom 5 puan verin bari)

gibi sorulara böyle cvplar vermişimdir.Napiyim hep unutuyorum:D hepde böyle oluo.
Hiç unutmam yine bir Tarih sınavı
Soru:
Anadoluda ilk çağda bulunan mağara resimleri nerelerdedir?
cvp:Peri bacaları
arkadaş bu cevabı vermiş ve sorudan 10 puan almıştı halbuki alakası yoktu ben 4 tane yerine 3 tane yazmış ve 7 puan almıştım:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
Hazırlıkta İngilizceyi yeni öğrenirken, hoca bazı hayvan isimleri yazmış bizde karşısına o hayvanın yavrusuna verilen ismi yazıcaz.

Duck: DICK!

Sonradan arkadaşlarla sonuçları karşılaştırınca bayağı joseph joseph olmuştum.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39
Mesaj tarihi:
KAL, Lise 2 bio sınavı

-----------
Soru,
yaralı bir güvercin yalpalayarak da olsa uçabiliyor, yere koyulan yeme gidemiyor fakat azına koyulunca yemi yiyorsa bu hayvanın yarası-sorunu (tam hatırlamıyorum o kelimeyi) nedir?

Arkadaşın cevabı,
Bacakları yoktur..

(doru cvpta merkezi sistemle ilgili bişiler oluyodu snrm ama hatırlamıyorum)

---------
Soru,
Yorgun bir köpekten alınan laktik asit, dinlenmiş durumdaki köpeğe verilirse ne olur?

Aynı arkadaşın cvbı,
çok kızar,havlar.. hatta ısırabilir
---------

kendisi bu sınav kağıdı üzerine disipline gitmiştir, ama bi halt olmamıştır tabi :)[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
çok komplike birşey gelmedi aklıma şimdi ama lise 2 biyo sınavında kurbağa nın kalbi kaba konuluyor ve parasempatik sinirlermi ne uyarılıyor.. yok yok bi madde edleniyordu oda parasempatik sinirleri devreye sokuyodu her neyse işte cevapta birşeyler yazıcaksın şöyle şöyle olur kurbağa nın kalbi yawaşlar.. bende bişi çalışmadım ne kadar çok cümle yazarsam o kadar iyidir mantığı ile doğru cevaba yakın birşeyler yazıp altına "kurbağa ölür!!!" yazmıştım.. hoca dumur tabi..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
Bide dikkat yazılı var die bi kitap vardı ondada vardı öğretmenlerden aldıkları yazılı fotokopileriyle kitap yapmış adamlar bir soruyu yazıyım;
İneğin midesi kaç bölümdür?
3 bölümdür 2 oda bir salon[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
bi ara arkadasla hocanın sınav sonucu icin pazarlıga girdiine sahit olsn..
hoca kagıdı okumadan cocuga 60 dedi cocuk 100
hoca 65
cocuk 95
85 te filn bagladılar olayı... 85 aldı cocuk sınav kagıdı okunmadan....
Mesaj tarihi:
bisim milli guvenlik soruları komik
-Soru1: Ataturkun ilkelerini yazınız
-Soru2:Ataturk'un ilkelerinden inklapcılığı yazınız
-Soru3:Ataturk'un ilkelerinden Laikliği yazınız
-Soru4:Ataturk'un ilkelerinden devletciliği yazınız
dier grubun sorularıda geri kalan ilkeler :)yazılıda 10 soru var diğer sorularda bunlar gibi :)

Bir keresindede arkadaş 1 soruyu bi kağıdın on yuzune 1 de arka yuzune yazıp 2 sindende puan almıştı :)

[Bu mesaj Apprentice tarafından 06 Ocak 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
LoMBaK, 05 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Ümit burnunu keşfeden kaşif kimdir?
Cvp:bir fırtına sonucu kaşif Afrika'nın aşağılarına kadar sürüklenmiştir ve fırtınalar burununu yani kralın sonradan deiştirmesiyle ümit burununu bulmuş(hocam valla ismini bilmiom 5 puan verin bari)

buna çakıcaktın işte Burnulu Ümit Paşa yı[signature][hline]Forum the bell tolls
"ARAMAYA INANMIYORUM"
Star Wars dünyasında bir duvarda görülmüş yazıdır
Bunu yazan Tosun
Güç seninle olsun

Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
gölge nin vardı bi tane, edebiyat sınavında yazar ismi sorulmuştu, adam o zamanın bakanlarından birinin ismi yazmıştı yarılmıştık.

yine gölge nin fizik sınavında şıkları tutturamayınca hocaya hocam şık uydurabilio muyuz abcde hiçbiri doğru değil bence demişti, hoca da dalgasına F şıkkı yarat evladım demişti, adam ciddi ciddi F şıkkını yazmıştı ehe.

kal da apo nun sınavlarında verdiğimiz cevaplar bombaydı, adam nasıl olsa okumuyor diye komünizmle alakalı birşeyler yazmıştım tam hatırlamıyorum ayrıntılarını, gimli, ben falan bi kaç kişi esprili alakasız cevaplar vermiştik.adam okumamıştı bile tabii ki..

yine lise yıllarından, kompozisyon konusu verilmişti:
"güzel nedir?" diye
ben "güzel bu kompozisyondur" konulu bi kompozisyon yazmıştım ciddi ciddi, gayet sağlam nedenler sunarak...hoca klasik 70-80 birşey vermişti eheh.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Mesaj tarihi:
din dersi : melekleri sayınız.görevlerini belirtiniz.

işte cebrail , mikail , israfil , azrail , alil , velil .şimdi geçen günkü fenerbahçe galatasaray maçında kesin büyü vardı , bu da alil'in marifeti ........... biçiminde saçmalayıp maçı anlatmıştım 95 aldım.

insanın yaratılışını anlatınız.

işte topraktan şeybilmemne tamamen anlattım orayı ,
sonunda: bir bunun kan pıhtılı versiyonu var , onu gelecek sınavda yazarım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i cry after giving head.
Mesaj tarihi:
bizim din hocası piskopat , kopya cektik diye sınavı tekrarlattı ve acayip kazık bir sınav sorulara bakın.

Soru: Milletin devlete karşı görevlerini Atatürk hangi sözüyle açıklamıştır ?

Cevap :,Türk milletinin birinci vazifesi türk milletini ve Türk istiklalini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir , mevcudiyetinin yegane temeli budur , bu temel senın en kıymetlı hazınendır.

Bunuda bı ark yaptı ayet sormus hoca

Soru:İslam dininde özel hayata karısılmasının yasak oldugunu hangi ayet açıklıyor? ( ayet yanlıs yazarsanız günaha giriyorsunuz?

Cevap : Şüphesizki Allah özel hayata karışmayı yasaklar.

Puahaha[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 06 Ocak 2005 09:10 tarihinde demiş ki:
Soru:İslam dininde özel hayata karısılmasının yasak oldugunu hangi ayet açıklıyor? ( ayet yanlıs yazarsanız günaha giriyorsunuz?

Cevap : Şüphesizki Allah özel hayata karışmayı yasaklar.

Puahaha

Off yarıldım yaa..Hala guluyorum cok ıyıymış ama..

Bide bizim arkadaş kasti olmayarak şu hatayı yapmıştı.
Hanı battalgazi destanı vardır ya ha işte ona karamurat yazmıştı.İşin guzeli bi saat tartışmıştık hangisi dogru die heh :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum

Mesaj tarihi:
var yaa siz alemsiniz yaa..çok güldüm.ben bulamıyom pek bişi,aklıma gelmiyo.ama üniv.de çok boş kaat vermiştim ben onu hatırlıyorum.daha gerilere dönemiyorum.bellek arşivden silmiş herhaldee...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
bizimde lisede bi kız arkadaş vardı çok kafa,ii bi kız sözele geçmek istio ama sayısal derslerden kaldıı için ikinci kez lise 1 okuodu almanca sınavında boşluk vardı 50 tane hepsine "ya-nein"yazmıştı sırayla hocada geçsn sınıfı die 3 vermişti :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
  • Yeni Oluştur...