Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Bu oyunu oynamış olan birisi var mı? Bişiyler sorcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Çok az oynadım. Olabilecek en hardcore savaş oyunlarından biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 mhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 bir hayli oynadım sorabilirsin, halen de oynarım sor sorç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bu oyunun şimdide 1943- 1945 Batı cephesi çıkacak şu an beta aşamasında ve dogu cephesinden bir hayli farklı özellige sahip. Bu oyun ise özellikle 1941-1945 seferini oynarsanız oldukça keyifli oluyor. Almanyanın rusyaya saldırısının birinci gününden başlıyor. Tüm alman ordusu yedekler- hava kuvvetleri - bakım onarım birlikleri hepsi kontrolünüzde oluyor. Sırf almanlar degil romen, italyan, macar, fin ve slovak birlikleride emrinizde. Tarihsel gerçeklige baglı olarak Rusya 1941 yılında güçsüz kış gelmeden işi bitiremezseniz rusya 1942 ocagında toparlanmaya başlıyor ve evet hava durumu oyunu etkiliyor - Tanklar normal havada oldukça hızlı giderken kar veya çamurda yavaşlıyorlar. Cephane - benzin ve diger malzemeler biriminizin hareket ve savaş gücünü dogrudan etkiliyor. Komutanların yetenekleri de gelişiyor ve siz en küçük birlikten en üstte kadar komuta kademesini değiştirebilirsiniz. Oyunu 2. dünya savaşı sevenlere tavsiye ederim şiddetl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 170 milyon nedir lan şaşırmış adamlar +tax diyorlar birde http://www.matrixgames.com/products/372/details/Gary.Grigsby's.War.in.the.East:.The.German-Soviet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Kutulusunu alma ama kutusuz hali daha ucuz sadece downlandlık versiyonu. Deger mi deger. Şöyle örnek vereyim ilk oynayışımda 1944 e gelmeden ruslar berline girmişti :) Sebepide 1941 saldırısında rus birliklerinin az hasarlı geri çekilmesi ve benim inatla kışında saldırıya devam etmem oldu. Bir tek leningradı alabilmiştim sonuc olarak Moskovayı ise kuşatmış güneyde ise kırım yarımdası ve rostova kadar girmiştim ama elimdeki tank sayısı ilk güne oranla 5 -1 düşmüştü . 1942 de ilkbaharda rus taruzu bir başladı durdurabilene aşk olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 daha ucuzu hangisi? işte 170+tax olan o bence de değer gibi gözüküyor ama 170 çok para, öküz alırım o parayla, torrnet falanda uğraşmak istemiyorum seneler sonra oynacağım ilk korsan olabilir varsa tabii gerçi alsam mı lan, ama çok paraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 ya zaten hitler guderian gibi adamları dinleseydi şimdi hepimiz heil hitler diye geziyorduk, gerçi o işi bu güne kadar devam ettirecek yönetim becerisi germenik kavimlerin hiç birinden hiç bir zaman çıkmadı... oyuna gelirsek, çok canım çekiyor ama çok para beya, cimriliğim tuttu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Yan sanayisini bulursun ama uptade edemiyorsun. Uptadelerle bazı ekstra özellikler geldi hep. Yani burada sen bu oyunda tümen tek tek ekstra birlikte ekleyebiliyorsun alman tarafında . YAni bir piyade birligine reservende var ise - makinali tüfek birligi - recon birimi veya stug birligi vs... ekleyebiliyorsun. Rus tarafında ise sen kendin bizzat birlik oluşturabiliyorsun reservelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 tam aradığım oyun olabilir aslında ama dediğim gibi cimriliğim tutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 cimriliğim tuttu ne demek ya. 80$ nedir ya ne produksiyonu var şu oyunda da 80 dolar. hangi publisher'a para veriyor, hangi toptancıya malı vermiş de perakendeciye geçmiş oyun. kendi sitesinden 80$ dolar niye çünkü komplike bir ww2 simulasyonu, nadir türlerden. bırakın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Az sayıda kişi aldığı için fiyatı yüksek tutuyorlar. Bu tarz bir oyunun fiyatını bir dolar bile yapsalar insanların büyük kısmı almaz. Türe meraklı olansa alternatif olmadığı için yüksek fiyata bile satın alır. O nedenle kazığı dayıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bildiğimiz turnbase dimi bu? ben bütün birimlerimi oynatıyorum sonra o oynatıyor, birde iki tane ek görev paketi çıkarmışlar 30 tl den vicdansızlar, sömürü düzeni resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Turnbase evet ama ben allah ne verdiyse ilerlerim taktige , zemin şartlarına birligin cephane yakıt durumuna hava destegine bakmam dersen yenilirsin. Oyunda her şey ama her şey etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Özellikle bunun yeni çıkacak olan ve şu an için betası olan west ise ayrı bir güzellik. Tüm avrupa haritası ve rusyanın bir kısmı mevcut. 1943-1945 arası geçiyor. Güzelliği dogu cephesi rapor olarak sunuluyor ve dogu cephesinden batıya birlik alabiliyorsun. Artı uçakların normal cephanesi hariçi ekstra silah veya yakıt tankı vs.. yüklenebiliyor ama her ekstranın uçaktan bir götürüsü var. Bu sefer alman tarafı bakımından daha zor Çünkü mütfetikler her turda ana üretim şehirleri, tren hatları ve ne bulurlarsa hayvani bir bombardımana tutuyor. Şehirlerin üretim önemi daha önemli almanlar için artık. Korumasıda bir o kadar önemli olmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar