Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gary Grigsby's War in the East: The German-Soviet War 1941-1945


Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
Bu oyunun şimdide 1943- 1945 Batı cephesi çıkacak şu an beta aşamasında ve dogu cephesinden bir hayli farklı özellige sahip.

Bu oyun ise özellikle 1941-1945 seferini oynarsanız oldukça keyifli oluyor.

Almanyanın rusyaya saldırısının birinci gününden başlıyor. Tüm alman ordusu yedekler- hava kuvvetleri - bakım onarım birlikleri hepsi kontrolünüzde oluyor. Sırf almanlar degil romen, italyan, macar, fin ve slovak birlikleride emrinizde. Tarihsel gerçeklige baglı olarak Rusya 1941 yılında güçsüz kış gelmeden işi bitiremezseniz rusya 1942 ocagında toparlanmaya başlıyor ve evet hava durumu oyunu etkiliyor - Tanklar normal havada oldukça hızlı giderken kar veya çamurda yavaşlıyorlar.

Cephane - benzin ve diger malzemeler biriminizin hareket ve savaş gücünü dogrudan etkiliyor. Komutanların yetenekleri de gelişiyor ve siz en küçük birlikten en üstte kadar komuta kademesini değiştirebilirsiniz.

Oyunu 2. dünya savaşı sevenlere tavsiye ederim şiddetl.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kutulusunu alma ama kutusuz hali daha ucuz sadece downlandlık versiyonu.

Deger mi deger.

Şöyle örnek vereyim ilk oynayışımda 1944 e gelmeden ruslar berline girmişti :)

Sebepide 1941 saldırısında rus birliklerinin az hasarlı geri çekilmesi ve benim inatla kışında saldırıya devam etmem oldu. Bir tek leningradı alabilmiştim sonuc olarak Moskovayı ise kuşatmış güneyde ise kırım yarımdası ve rostova kadar girmiştim ama elimdeki tank sayısı ilk güne oranla 5 -1 düşmüştü .

1942 de ilkbaharda rus taruzu bir başladı durdurabilene aşk olsun .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten hitler guderian gibi adamları dinleseydi şimdi hepimiz heil hitler diye geziyorduk, gerçi o işi bu güne kadar devam ettirecek yönetim becerisi germenik kavimlerin hiç birinden hiç bir zaman çıkmadı...

oyuna gelirsek, çok canım çekiyor ama çok para beya, cimriliğim tuttu resmen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yan sanayisini bulursun ama uptade edemiyorsun. Uptadelerle bazı ekstra özellikler geldi hep.

Yani burada sen bu oyunda tümen tek tek ekstra birlikte ekleyebiliyorsun alman tarafında . YAni bir piyade birligine reservende var ise - makinali tüfek birligi - recon birimi veya stug birligi vs... ekleyebiliyorsun.

Rus tarafında ise sen kendin bizzat birlik oluşturabiliyorsun reservelerinden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cimriliğim tuttu ne demek ya. 80$ nedir ya ne produksiyonu var şu oyunda da 80 dolar. hangi publisher'a para veriyor, hangi toptancıya malı vermiş de perakendeciye geçmiş oyun. kendi sitesinden 80$ dolar niye çünkü komplike bir ww2 simulasyonu, nadir türlerden. bırakın ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle bunun yeni çıkacak olan ve şu an için betası olan west ise ayrı bir güzellik. Tüm avrupa haritası ve rusyanın bir kısmı mevcut. 1943-1945 arası geçiyor.

Güzelliği dogu cephesi rapor olarak sunuluyor ve dogu cephesinden batıya birlik alabiliyorsun.

Artı uçakların normal cephanesi hariçi ekstra silah veya yakıt tankı vs.. yüklenebiliyor ama her ekstranın uçaktan bir götürüsü var.

Bu sefer alman tarafı bakımından daha zor Çünkü mütfetikler her turda ana üretim şehirleri, tren hatları ve ne bulurlarsa hayvani bir bombardımana tutuyor.

Şehirlerin üretim önemi daha önemli almanlar için artık. Korumasıda bir o kadar önemli olmuş durumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...